Support för RONDO 3

Hantering och grundläggande information
Hur du sätter ihop din audioprocessor, kontrollerar batteriets status och andra dagliga uppgifter.

Upptäck mer

Grundläggande skötsel och underhåll
Se till att din audioprocessor är i bästa möjliga skick med hjälp av dessa enkla, dagliga skötselråd.

Upptäck mer

Anslutningsmöjligheter
Anslut till din telefon och dina lyssningshjälpmedel för att få en klar och brusfri lyssningsupplevelse.

Upptäck mer

Felsökning
Enkelt att upptäcka och lösa eventuella problem med din audioprocessor.

Upptäck mer

Vanliga frågor
Hitta svar på vanliga frågor om hörselimplantat, tillbehör och din audioprocessor.

Upptäck mer

Filer för nedladdning
Ladda ner användarhandböcker, stödmaterial och andra praktiska resurser från vårt onlinebibliotek.

Upptäck mer

FineTuner Echo
Fjärrkontroll

Behöver du hjälp med FineTuner Echo fjärrkontroll? Ta en titt på supportavsnittet för FineTuner Echo.

Upptäck mer

FineTuner Echo