Ladda RONDO 3

RONDO 3 - Connect Charging Pad
1

Sätt i USB-sladdens kontakt i laddningsplattan.

2

Sätt i andra änden i väggkontaktens adapter eller din dators USB-port, TV:n, surfplattan etc.

RONDO 3 - Charging Pad charging
3

Ta bort audioprocessorn från huvudet. Du behöver inte avaktivera audioprocessorn inför laddningen. Audioprocessorn kommer att avaktiveras automatiskt när den placeras på laddningsplattan.

4

Den orangefärgade indikatorlampan visar att RONDO 3 laddas. När lampan släcks betyder det att RONDO 3 är laddad. Detta bör ta ungefär 2,5 till 4 timmar.

RONDO 3 - Place correct on Charging Pad
!

Se till att RONDO 3 har placerats på rätt sätt på laddningsplattan. MED-EL-logotypen måste vara riktad uppåt.

RONDO 3 - Charging Cable
5

Alternativt kan du använda laddningssladden från RONDO 3 och en bärbar laddare för att driva RONDO 3. Öppna kontaktens gummiskydd och sätt in kabeln i kontakten. Anslut den andra änden till den bärbara laddaren.

Laddningsplattan tillverkas inte av MED-EL.