• Audioprocessorer

Fjärrkontroller

Tillbehör

• Audioprocessorer

Fjärrkontroller

Tillbehör

• Audioprocessorer

Fjärrkontroller

Tillbehör

• Audioprocessorer

Fjärrkontroller

Tillbehör

• Audioprocessorer

OPUS 2
Audioprocessor

Dessa hjälpguider hjälper dig att hantera och sköta OPUS 2 audioprocessor.

Telespole

Hörslingor är designade för att ge tydligare ljud och återfinns på många allmänna platser, som teatrar, muséer och banker. Din audioprocessor ansluter trådlöst till en hörslinga med ett enda knapptryck.

Induction-LoopSystems-symbol
1

Hitta hörselslingans lyssningsområde och håll dig inom detta område.

Sonnet-FineTuner-InputSelection
2

Tryck på knappen MT eller T på din FineTuner för att aktivera telespolen och välja input.

MT: Mikrofon med telespole
M: Endast mikrofon
T: Endast telespole