OPUS 2
Audioprocessor

Dessa hjälpguider hjälper dig att hantera och sköta OPUS 2 audioprocessor.

Bluetooth-halsslingor

Bluetooth-halsslingor ansluter via Bluetooth till din telefon och andra enheter och skickar ljudet direkt till dina audioprocessorer. De bärs runt halsen så att du kan ringa utan att använda händerna.

Sonnet_Artone-3-MAX-Neckloop
1

Synkronisera din Bluetooth-telefon eller annan enhet med din Bluetooth-halsslinga med hjälp av tillverkarens anvisningar.

Sonnet_Mobile_MP3
2

Placera halsslingan runt halsen.

Sonnet-FineTuner-InputSelection
3

Tryck på knappen MT eller T på din FineTuner för att börja strömma.