ActiveWear

Oversikt

ActiveWear er det ideelle tilbehøret for unge energibunter eller for voksne som driver med sport. Med ActiveWear er SONNET 2-batteriholderen festet til klærne, slik at bare den lette kontrollenheten er festet på øret. Dette gjør SONNET 2 mer komfortabel å ha på seg, og det betyr også at den sitter godt fast, i tilfelle av uventede sammenstøt eller fall.

SONNET 2-ActiveWear-Overview
1

SONNET 2 ActiveWear-batteriholderkontakt

2

ActiveWear-kontakt og -kontaktdeksel

3

Festeklips

Grunnleggende montering

SONNET 2-ActiveWear-Attach
1

Fest ActiveWear-pluggen til kontrollenheten. Fjern den ved å trykke på frigjøringsspaken og vipp den av.

!

Legg merke til mekanismen som fester kontrollenheten til rammen.

SONNET 2-ActiveWear-Close
2

Skyv ActiveWear-kontaktdekselet inn på adapteren, mens deksellåsen vender mot spolekabelen.

!

Vær forsiktig så du ikke bruker for stor kraft når du dreier kontaktdeksellåsen.

SONNET 2-ActiveWear-BatteryPack-Attach
3

Fest SONNET 2-batteriholderen til ActiveWear-batteriholderkontakten.

SONNET 2-ActiveWear-BatteryPack-Close
4

Skyv batteriholderdekselet inn på batteriholderen.

!

Vær forsiktig så du ikke bruker for stor kraft når du vrir låsen til batteriholderdekselet.

SONNET 2-ActiveWear-SiliconeRing
5

Skyv silikonringen på festeklipset inn på batteriholderdekselet. Pass på at hullet i festeklipset er på linje med knappen på batteriholderkontakten.

6

Hullet i festeklipset skal festes på knappen på batteriholderkontakten.