Bluetooth-halsslynge

Bluetooth-halsslynger kobles til telefonen din og annet utstyr via Bluetooth, og sender lyden direkte til prosessorene dine. De bæres rundt halsen, så du kan ringe uten å bruke hendene.

Sonnet 2_Artone-3-MAX-Neckloop
1

Synkroniser Bluetooth-telefonen din eller annet utstyr med Bluetooth-halsslyngen ved hjelp av produsentens instruksjoner.

Sonnet 2_Mobile_MP3
2

Plasser halsslyngen rundt halsen.

3

Trykk på tasten MT på FineTuner Echo for å starte strømming.