Halsslingor

Bluetooth®-halsslingor ansluter via Bluetooth till din telefon och andra enheter och skickar ljudet direkt till dina audioprocessorer. De bärs runt halsen så att du kan ringa utan att använda händerna.

Sonnet 2_Artone-3-MAX-Neckloop
1

Synka din telefon med eller annan enhet med din halsslinga enligt tillverkarens instruktioner.

SONNET 2_Mobile_MP3
2

Placera halsslingan runt halsen.

3

Tryck på knappen MT på din FineTuner Echo för att börja strömma.

Ordmärket Bluetooth® och dess logotyper är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, Inc. och all användning av dessa märken står under MED‑ELs licens.