Anslutningsmöjligheter

31776_Artone 3 MAX Neckloop
1

Synkronisera din Bluetooth-telefon eller annan enhet med din Bluetooth Artone 3 MAX-halsslinga enligt tillverkarens anvisningar.

Mobile_MP3_RONDO2_v1
2

Placera halsslingan runt halsen.

Rondo-FineTuner-InputSelection-Keys-1
3

Tryck på knappen MT eller T på din FineTuner för att börja strömma.

MT: Mikrofon med telespole
M: Endast mikrofon
T: Endast telespole

4

Många allmänna platser, som teatrar eller muséer, har hörselslingor installerade. För att ansluta till slingan ställer du dig inom dess räckvidd och upprepar steg 3