Använda minibatterihållaren

RONDO2_Mini_battery_pack
1

3-stiftsport

2

RONDO 2-anslutning

3

Till/från-knapp och batterifackets lås

4

Batterifack för DaCapo PowerPack eller AAA-batteri

1

Öppna batterifackets lucka och stoppa in ett AAA-batteri eller DaCapo PowerPack i minibatterihållaren.

R2_Quick_Guide_Opening_MBP_Port_fr001_a
2

Dra försiktigt i kontaktens gummiskydd på processorns undersida för att öppna minibatterihållarens port.

R2_Quick_Guide_Opening_MBP_Port_fr001_b
3

Anslut minibatterihållarens kabel genom att trycka på frigöringsspakarna samtidigt.

För att få fler anslutningsalternativ kan en trådlös mottagare, som Roger™* X från Phonak, anslutas till minibatterihållarens 3-stiftsport. Det gör det lättare att ansluta till telefoner och andra enheter som använder trådlösa mikrofoner som Roger Pen™. En kabel för direkt ljudinmatning kan också användas med minibatterihållaren.

*Roger™ är ett varumärke som ägs av Phonak