Lyssna på musik

Anslut din mobiltelefon eller en annan musikenhet till AudioLink och strömma musik trådlöst till din audioprocessor.

AudioLink MusikkabelAudioLink Kontaktkabel
1

Anslut din telefon eller en annan enhet till AudioLink eller dockningsstationen med de medföljande kablarna.

2

Välj vilken musik du vill lyssna på och tryck på play.

3

Musiken kommer att börja strömma till din audioprocessor.

!

Audioingången är förinställd på en mix av signalen från ljudkällan och audioprocessorns mikrofonsignal. Du kan ändra inställningen genom att trycka på mixknappen eller genom att använda appen AudioKey 2.

Anslutning via Audio2Ear
Med appen Audio2Ear kan du streama musik utan att du behöver använda några sladdar. Den streamar ljud trådlöst från din telefon eller surfplatta till AudioLink och vidare till din audioprocessor.

Du kan enkelt ladda ner Audio2Ear från din appbutik (App Store och Play Butik).

Download Download

Apple och Apples logotyp är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder och regioner. App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc. | Android är ett varumärke som tillhör Google LLC. Google Play och Google Plays logotyp är varumärken som tillhör Google LLC.