Lade RONDO 3

RONDO 3 - Connect Charging Pad
1

Plugg USB-kabelen inn i ladematten.

2

Plugg den andre enden inn i veggpluggadapteren eller i USB-porten på din datamaskin, TV, nettbrett e.l.

RONDO 3 - Charging Pad charging
3

Fjern prosessoren fra hodet. Du trenger ikke slå av prosessoren for å lade den. Prosessoren slår seg av automatisk når den plasseres på ladematten.

4

Den oransje indikatorlampen viser at RONDO 3 lader. Når lyset slukkes, er RONDO 3 ferdig ladet. Dette tar ca. 2,5 til 4 timer.

RONDO 3 - Place correct on Charging Pad
!

Sørg for at RONDO 3 er plassert korrekt på ladematten. MED-EL-logoen må vende opp.

RONDO 3 - Charging Cable
5

Alternativt kan du bruke RONDO 3-ladekabelen og en oppladbar strømforsyning til å drive RONDO 3. Åpne gummikontaktdekselet og sett kabelen inn i kontakten. Plugg den andre enden inn i en oppladbar strømforsyning.

Ladematten produseres ikke av MED-EL.