AudioStream-adaptern

Dessa hjälpguider hjälper dig att hantera och sköta AudioStream-adaptern.

När du ska uppdatera AudioStream-adaptern

Ibland släpper vi uppdateringar av det fasta programmet för att optimera AudioStream-adapterns funktion. Du kan hitta datum och information gällande den senaste uppdateringen av det fasta programmet nedan.

Om du inte har uppdaterat din AudioStream-adapters fasta program sedan datumet nedan rekommenderar vi att du gör det snarast möjligt. Du kan hitta instruktioner om hur detta ska utföras för Android-enheter eller iOS-enheter.

Det finns för närvarande inga nya uppdateringar av det fasta programmet.