RONDO 3
CI-processor

Disse supportvejledninger  vil hjælpe dig med at håndtere og pleje RONDO 3-processoren.

AudioLink

Opret forbindelse til din telefon, stream lyd fra TV'et eller brug fjernmikrofonen til at høre familien ved spisebordet – med AudioLink bliver alt dette og mere muligt! AudioLink er en universel forbindelsesenhed, som kan bruges til at forbinde RONDO 3 til din telefon, din tablet, dit TV og alle andre medieenheder.

AudioLink

Læs vores supportafsnit om AudioLink for yderligere information om brug af AudioLink sammen med RONDO 3.