ADHEAR
Audioprocessor & självhäftande adapter

Felsökning

Om du stöter på mindre tekniska problem följer du noggrant dessa steg för att identifiera möjliga orsaker och lösningar:

1

Kontrollera batteripolernas riktning. Den platta sidan (+) måste vara överst.

2

Kontrollera om batteriet är slut och behöver bytas ut.

3

Kontrollera om processorn använder programmet med ljudlös mikrofon.

4

Kontrollera audioprocessorn för smuts eller tecken på skada. Rengör varsamt alla processordelar som är smutsiga och torka av eventuella blöta delar tills de är torra. Kontakta din MED-EL-representant om någon del verkar vara skadad.

5

Detaljerad information om felsökning finns i användarhandboken för din ADHEAR.

Kontakta din MED-EL-representant.