ADHEAR
Audioprocessor & självhäftande adapter

Grundläggande skötsel och underhåll

Följ dessa grundläggande och viktiga skötselinstruktioner för att förbättra funktionen hos din ADHEAR audioprocessor.

Allmän rengöring
Höljets utsida kan rengöras med mjuka våtservetter. Rengör inte höljet i eller under vatten så att vattnet hindras från att komma in i audioprocessorn.

Kopplingsplattan bör rengöras varje vecka med rengöringsborsten för att ta bort smuts i den runda fåran i kopplingsplattan. Mellanrummet mellan höljet och kopplingsplattan ska också rengöras med rengöringsborsten.

ADHEAR rengöring

Förvaring
När enheten inte används ska den förvaras i det medföljande etuiet. Du kan ta ut batteriet ur audioprocessorn för att förlänga batteriets livslängd. Ta alltid ut batteriet om du inte använder audioprocessorn under en längre tid för att undvika läckage som kan skada audioprocessorn.

Förvara den självhäftande adaptern på en torr plats i rumstemperatur.

ADHEAR förvaring

Torkning
Om du bor på en plats med fuktigt klimat eller svettas kraftigt ska audioprocessorn placeras i en torkbehållare istället för i etuiet när den inte används. Följ de anvisningar som medföljer torkbehållaren.

!

Lägg inte in batterier i torksatsen.

Fukt
Skydda audioprocessorn från vatten eller svett. Audioprocessorn är inte vattentålig. ADHEAR-höljet gör inte audioprocessorn vattentät. Om audioprocessorn blir våt måste den stängas av så fort som möjligt. Ta ut batteriet från batterifacket och torka försiktigt utsidan med en mjuk absorberande trasa så att den blir torr. Låt sedan audioprocessorn torka ordentligt (helst över en natt).

Solljus
Lämna inte audioprocessorn i direkt solljus, särskilt inuti ett fordon. Förvara din audioprocessor på en torr plats och skydda den mot extrema temperaturer.