• Prosessorer

Fjernkontroller

Tilbehør

• Prosessorer

Fjernkontroller

Tilbehør

• Prosessorer

Fjernkontroller

Tilbehør

• Prosessorer

Fjernkontroller

Tilbehør

• Prosessorer

RONDO
CI-prosessor

Disse støtteveiledningene vil hjelpe deg å håndtere og ta vare på RONDO-prosessoren din.

Halsslynger

Bluetooth®-halsslynger kobles til telefonen din og annet utstyr via Bluetooth, og sender lyden direkte til prosessorene dine. De bæres rundt halsen, så du kan ringe uten å bruke hendene.

Sonnet_Artone-3-MAX-Neckloop
1

Synkroniser telefonen din eller annet utstyr med halsslyngen din ved hjelp av produsentens instruksjoner.

RONDO Bluetooth
2

Plasser halsslyngen rundt halsen.

Sonnet-FineTuner-InputSelection
3

Trykk på tasten MT eller T på FineTuner for å starte strømming.

Bluetooth®-ordmerket og -logoene er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc., og all bruk MED-ELs bruk av disse er underlagt lisens.