SAMBA 2
Audioprocessor

Dessa hjälpguider hjälper dig att hantera och sköta din SAMBA 2 audioprocessor.

Valfria tillbehör

Tack vare dess avancerade hörselteknologi behöver du inte fler tillbehör för att använda din SAMBA 2. Det finns dock två praktiska tillbehör som du kan använda om det är till hjälp.

SAMBA 2 Remote

SAMBA 2 Remote
SAMBA 2 Remote är en valfri mobilapp som hjälper dig att ändra din audioprocessors enkla inställningar, som tidigare definierats av din audionom eller vårdgivare. Appen SAMBA 2 Remote finns att tillgå både för iPhone och Android och kan laddas ner separat från App Store eller Google Play.

SAMBA2GO

SAMBA 2 GO
SAMBA 2 GO är ett valfritt lyssningshjälpmedel som kan användas för att strömma ljud från din mobiltelefon, TV, surfplatta och många andra enheter. Du kan underlätta när du ska ringa handsfree telefonsamtal och överför ljudet från din enhet direkt till öronen. Dessutom kan SAMBA 2 GO hjälpa dig att ändra din audioprocessors enkla inställningar som tidigare definierats av din audionom eller vårdgivare. SAMBA 2 GO finns att tillgå separat.

samba-waterwear-splash

WaterWear
WaterWear är ett vattentätt skydd som skyddar SAMBA 2 mot vatten. Du ska endast använda silveroxidbatterier eller alkaliska batterier med WaterWear.

Ta reda på mer om WaterWear för SAMBA 2