SAMBA 2
Audioprocessor

Dessa hjälpguider hjälper dig att hantera och sköta din SAMBA 2 audioprocessor.

Valfria tillbehör

Tack vare avancerad hörselteknologi behöver du inga ytterligare tillbehör för att använda din SAMBA 2. Men det finns två praktiska tillbehör som kan underlätta användningen för dig.

SAMBA 2 Remote

SAMBA 2 Remote
SAMBA 2 Remote är en valfri mobilapp som kan hjälpa dig att växla mellan audioprocessorns enkla inställningar som tidigare definierats av din audionom eller hörselspecialist. SAMBA 2 Remote-appen finns att tillgå både för iPhone och Android och kan laddas ner separat från din App Store.

SAMBA2GO

SAMBA 2 GO
SAMBA 2 GO är ett valfritt lyssningshjälpmedel som kan användas för att strömma ljud från din mobiltelefon, TV, surfplatta och många andra enheter. Det kan vara till hjälp när du ska ringa handsfreesamtal och det skickar ljudet från din enhet direkt till dina öron. Dessutom kan SAMBA 2 GO hjälpa dig att växla mellan audioprocessorns enkla inställningar som tidigare definierats av din audionom eller hörselspecialist. SAMBA 2 GO finns att tillgå separat.

samba-waterwear-splash

WaterWear
WaterWear är ett vattentätt skydd som skyddar SAMBA 2 mot vatten. Du ska endast använda silveroxidbatterier eller alkaliska batterier med WaterWear.

Ta reda på mer om WaterWear för SAMBA 2