Vanlige spørsmål

Ser du etter mer informasjon om SAMBA? Ta en titt på svarene på de vanligste spørsmålene nedenfor.

SAMBA er den nyeste generasjonen hørselsapparat for VIBRANT SOUNDBRIDGE- og BONEBRIDGE-hørselsimplantatsystemer. SAMBA er kompatibel med tidligere versjoner av disse systemene, så våre nåværende mottakere kan enkelt oppgradere til den nyeste teknologien.

SAMBA er utstyrt med adaptive retningsmikrofoner and intelligent lydtilpasningsteknologi, så den automatisk justerer seg i henhold til ulike lyttemiljøer. SAMBA-fjernkontrollen gir deg muligheten til enkelt å justere innstillingene eller velge program med ett knappetrykk.

Den slanke, stilige SAMBA er utstyrt med utskiftbare designdeksler. Hver SAMBA leveres med 9 deksler, slik at du finner et deksel som går i ett med hårfargen din. I tillegg kan en rekke mer fargerike designdeksler bestilles separat.

SAMBA er utstyrt med trådløse tilkoblingsmuligheter via Siemens miniTEK™-tilbehøret*, slik at den kan kobles til via Bluetooth®, telespole eller direkte lydinngangskabel til telefonen eller TV-en din, eller til annet utstyr.

Bluetooth®-ordmerket og -logoene er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc., og all bruk MED-ELs bruk av disse er underlagt lisens.

*Trådløs tilkobling er tilgjengelig med Siemens miniTEK™.  Siemens er ikke ansvarlig for driften med SAMBA eller for at sikkerhetsstandarder og regulatoriske standarder overholdes under drift med SAMBA.

SAMBA bør tas av om natten, og batterirommet åpnes. Dette gjør det mulig for fuktighet å slippe ut, noe som vil forlenge batteriets levetid. Om morgenen lukker du batterirommet og plasserer SAMBA over implantatet.

Batteriets levetid avhenger av bruken og utstyrsinnstillingene. Hvis du bruker SAMBA i 12–16 timer pr. dag, vil du kanskje måtte bytte batteri ca. en gang i uken.

Vi anbefaler å bruke MED-EL sports-hodebånd for sikkerhets skyld hvis du driver idrett med mye bevegelse, som tennis eller jogging. Apparatet bør tas av før du bader, dusjer eller svømmer.

SAMBA er beskyttet mot vanndrypp (IP32). For svømmetimer og dager på stranden må du sette din SAMBA inn i et WaterWear- deksel før du går i vannet.

Gå til hovedsiden vår for Vanlige spørsmål hvis du vil ha mer informasjon om alle de forskjellige hørselsløsningene våre.

Finn ut mer