AudioStream-adapter

Disse støtteveiledningene vil hjelpe deg å håndtere og ta vare på din AudioStream-adapter.

Når må du oppdatere AudioStream adapteren din?

Vi sender av og til ut fastvareoppdateringer for å optimalisere funksjonaliteten til AudioStream adapteren din. Du finner datoen og informasjon om den nyeste fastvareoppdateringen nedenfor.

Hvis du ikke har oppdatert fastvaren på AudioStream adapteren din siden datoen under, anbefaler vi at du foretar en fastvareoppdatering så snart som mulig. Du finner informasjon om hvordan du kan gjøre dette for Android- og iOS-utstyr.

Det foreligger ingen nye fastvareoppdateringer for øyeblikket.

Se brukerhåndboken for mer informasjon.