Laddningsbara batterier

Dessa steg visar hur du sätter i och byter SONNET laddningsbara batterier. Denna instruktionsvideo visar även hur du använder laddaren för SONNET laddningsbara batterier.

SONNET_RC_BatteryAdapter_Open_fr060_0060 (1)
1

Fäst adaptern för det laddningsbara batteriet på processorenheten.

!

Lägg märke till mekanismen som ser till att processorenheten sitter fast i batterihållaren.

SONNET_RC_BatteryInsert_SlideIn
2

Luta det laddningsbara batteriet när du sätter in det. Sidan med den högre kanten ska vara riktad mot öronkroken.

SONNET_RC_BatteryInsert_HingeIn_fr065_0065 (2)
3

Tryck försiktigt in det laddningsbara batteriet i adaptern för laddningsbara batterier tills det kommer på plats med ett klick.

SONNET_RC_BatteryInsert_HingeOut_fr067_0067

Koppla bort
För att ta ut det laddningsbara batteriet, gör stegen 3 & 2 i omvänd ordning. Adaptern för laddningsbara batterier behöver inte tas bort för att byta de laddningsbara batterierna.