Minibatteripaket

Översikt

Minibatteripaketet ger upp till 37 timmars användning med ett enda AAA-batteri och bärs inte vid örat. Det kan även användas med ett laddningsbart DaCapo PowerPack.

Sonnet-MiniBatteryPack-Overview
1

TILL/FRÅN-knapp och batterifackets lås.

2

SONNET minibatteripaketets adapter

3

SONNET minibatteripaketets kabel

4

FM-ingång, 3-stift

5

Batterifack för DaCapo PowerPack eller AAA-batteri

Hopsättning

Följ dessa anvisningar för att börja använda minibatteripaketet.

Sonnet-MiniBatteryPack-Unlock
1

Fäst minibatteripaketets adapter till processorenheten.

!

Lägg märke till mekanismen som ser till att processorenheten sitter fast i batterihållaren.

Sonnet-MiniBatteryPack-Cover-Close
2

Skjut höljet från minibatteripaketets kabel över adaptern.

!

Var försiktig så att du inte tar i för hårt när du vrider batterihöljets lås.

MiniBatteryPack-ConnectorCable
3

Anslut anslutningssladden till minibatteripaketet. Din SONNET är nu redo att användas.