RONDO 2
CI-prosessor

Disse støtteveiledningene vil hjelpe deg å håndtere og ta vare på RONDO 2-prosessoren din.

Tilkoblingsmuligheter

31776_Artone 3 MAX Neckloop
1

Synkroniser telefonen din eller en annen enhet med Bluetooth® Artone 3 MAX-halsslyngen ved hjelp av produsentens instruksjoner.

Mobile_MP3_RONDO2_v1
2

Plasser halsslyngen rundt halsen.

Rondo-FineTuner-InputSelection-Keys-1
3

Trykk på tasten MT eller T på FineTuner for å starte strømming.

MT: Mikrofon med telespole
M: Kun mikrofon
T: Kun telespole

4

Mange offentlige steder, som teatre eller museer, har installert hørselsinduksjonsslynger. Hvis du vil koble til slyngen, må du oppholde deg innenfor rekkevidden av den og gjenta trinn 3.

Bluetooth®-ordmerket og -logoene er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc., og all bruk MED-ELs bruk av disse er underlagt lisens.