CI-prosessor

Disse støtteveiledningene vil hjelpe deg å håndtere og ta vare på RONDO 2-prosessoren din.

Bytte deksel

R2_Quick_Guide_Cover_Closed_fr001
1

Stikk en negl inn i sporet 1 over sokkelen, mellom prosessoren og dekselet. Løft forsiktig opp for å ta av dekselet.

R2_Quick_Guide_Cover_Closing_fr001
2

Plasser det nye dekselet over prosessoren og trykk nedover til det klikker på plass.

Det finnes en rekke designdeksler du kan bruke til å gi RONDO 2 et diskré eller mer iøynefallende utseende. Se alle designvariantene her.

!

Dekselet bør skiftes med tre måneders mellomrom, for å opprettholde best mulig hørsel med RONDO 2.