CI- og EAS-processorer

Disse supportvejledninger vil hjælpe dig med at håndtere og pleje SONNET 2 & SONNET 2 EAS-processoren.

Digitale trådløse systemer

SONNET 2 tilbyder fleksible tilslutningsmuligheder via trådløse systemer som f.eks. Roger-systemet fra Phonak. Disse systemer bruger Bluetooth® og gør det let at forbinde til din telefon, tablet eller dit TV. De kan også  anvendes til at opnå bedre  lytning  i livlige miljøer.

RogerTM 21* fra Phonak er en trådløs modtager, som er specielt designet til SONNET 2. Med Roger 21 kan du nemt oprette forbindelse til trådløse mikrofoner som f.eks. Roger Pen eller Roger Table Mic. Andre typer trådløse modtagere kan forbindes med SONNET 2 ved hjælp af FM-battericoveret.

RogerTM  21 fra Phonak

Sonnet2-Roger21
1

Udskift standard batteriholdercoveret med Roger 21.

2

Tilslut den trådløse mikrofon ved at følge anvisningerne for denne specifikke enhed.

Bog-ikon

Se brugervejledningen til dit trådløse mikrofonsystem for anvisninger på ændring af indstillinger.

Bluetooth®-ordmærket og -logoet er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af sådanne mærker fra MED-EL's side sker under licens.

*Roger™ er et varemærke tilhørende Phonak

Andre trådløse modtagere

Monter FM-battericoveret, og indsæt den trådløse modtager i porten. SONNET 2 registrerer automatisk lydsignalerne, så snart den trådløse  modtager  aktiveres.

Sonnet 2-FMBatteryPack-FMReciever
Bog-ikon

Se brugervejledningen til din trådløse modtager  for yderligere vejledning.