Disse supportvejledninger vil hjælpe dig med at håndtere og pleje SONNET 2 & SONNET 2 EAS-processoren.

AudioLink

Tilslut til din telefon, stream lyd fra TV'et eller brug fjernmikrofonen til at høre familien ved spisebordet – med AudioLink bliver alt dette og mere muligt! AudioLink er en universel tilslutningsenhed, som kan bruges til at forbinde SONNET 2 til din telefon, din tablet, dit TV og alle andre medieenheder.

AudioLink

Læs vores AudioLink supportafsnit for yderligere information om brug af AudioLink sammen med SONNET 2.