Disse supportvejledninger vil hjælpe dig med at håndtere og pleje SONNET 2 & SONNET 2 EAS-processoren.

Bluetooth-halsslynger

Bluetooth-halsslynger opretter forbindelse til din telefon og andre enheder via Bluetooth og sender lyden direkte til dine processorer. De bæres omkring halsen og giver mulighed for håndfrie opkald.

Sonnet 2_Artone-3-MAX-Neckloop
1

Synkroniser din Bluetooth-telefon eller en anden enhed med din Bluetooth-halsslynge ved at følge producentens anvisninger.

Sonnet 2_Mobile_MP3
2

Anbring halsslyngen omkring halsen.

3

Tryk på knappen MT på FineTuner Echo for at starte streamingen.