• Processorer

Fjernbetjeninger

Tilbehør

• Processorer

Fjernbetjeninger

Tilbehør

• Processorer

Fjernbetjeninger

Tilbehør

• Processorer

Fjernbetjeninger

Tilbehør

• Processorer

OPUS 2
Processor

Disse supportvejledninger vil hjælpe dig med at håndtere og pleje OPUS 2-processoren.

Digitale trådløse systemer

OPUS 2 FM-batteriholderen gør det muligt at bruge digitale trådløse systemer som f.eks. Roger-systemet fra Phonak*. Disse systemer bruger Bluetooth® og gør det let at forbinde til din telefon, tablet eller dit TV. De kan også anvendes  til at opnå bedre lytning i livlige miljøer.

Tilslutning af en trådløs modtager

Digitale trådløse systemer består af en trådløs modtager, som fastgøres på dit OPUS 2 FM-batteriholdercover. Denne opretter så trådløs forbindelse til de tilhørende mikrofoner og streamere og sender lyden direkte til din OPUS 2.

OPUS2_fmBatteryPackFmReceiver
1

Fastgør FM-batteriholdercoveret til din OPUS 2. Det gøres på samme måde, som du fastgør det almindelige batteriholdercover. Se Grundlæggende samlevejledning for yderligere detaljer.

2

Indsæt den trådløse modtager i den 3-benede port. OPUS 2 registrerer automatisk lydsignalerne, så snart den trådløse modtager aktiveres.

3

Se brugervejledningen til din trådløse modtager  for yderligere vejledning.

Bluetooth®-ordmærket og -logoet er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af sådanne mærker fra MED-EL's side sker under licens.

*Roger™ er et varemærke tilhørende Phonak