• Processorer

Fjernbetjeninger

Tilbehør

• Processorer

Fjernbetjeninger

Tilbehør

• Processorer

Fjernbetjeninger

Tilbehør

• Processorer

Fjernbetjeninger

Tilbehør

• Processorer

OPUS 2
Processor

Disse supportvejledninger vil hjælpe dig med at håndtere og pleje OPUS 2-processoren.

Halsslynger

Bluetooth®-halsslynger opretter forbindelse til din telefon og andre enheder via Bluetooth og sender lyden direkte til dine processorer. De bæres omkring halsen og giver mulighed for håndfrie opkald.

Sonnet_Artone-3-MAX-Neckloop
1

Synkroniser din telefon eller andre enheder med din halsslynge ved at følge producentens anvisninger.

Sonnet_Mobile_MP3
2

Anbring halsslyngen omkring halsen.

Sonnet-FineTuner-InputSelection
3

Tryk på knappen MT eller T på FineTuner for at starte streamingen.

Bluetooth®-ordmærket og -logoet er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af sådanne mærker fra MED-EL's side sker under licens.