ADHEAR
Processor & Plaster

Grundlæggende pleje og vedligeholdelse

Følg disse grundlæggende, men dog vigtige plejeanvisninger, for at sikre en velfungerende ADHEAR-processor.

Generel rengøring
Huset kan rengøres udvendigt med bløde babyservietter. Rengør ikke huset i eller under vand, for at undgå at der kommer vand ind i processoren.

Koblingspladen bør rengøres en gang om ugen med rengøringsbørsten for at fjerne alt snavs indvendigt i rillen på den runde koblingsplade. Mellemrummet mellem huset og koblingspladen bør også rengøres med rengøringsbørsten.

ADHEAR rengøring

Opbevaring
Når enheden ikke er i brug, bør den opbevares i det medfølgende etui. Du kan fjerne batteriet fra processoren for at forlænge batteriets levetid. Fjern altid batteriet, hvis du ikke skal bruge processoren i længere perioder, for at undgå batterilækage og eventuelle skader på processoren.

Opbevar plastret på et tørt sted ved stuetemperatur.

ADHEAR opbevaring

Tørring
Hvis du bor i et fugtigt klima eller sveder meget, skal processoren anbringes i en tørreboks i stedet for i etuiet, når den ikke er i brug. Følg vejledningen, der leveres sammen med tørreboksen.

!

Kom ikke batterier i tørresættet.

Fugt
Beskyt processoren mod vand og sved. Processoren er ikke vandtæt. ADHEAR-hylstret gør ikke processoren vandtæt. Hvis processoren bliver våd, skal den slukkes hurtigst muligt; fjern batteriet fra batterirummet, og aftør ydersiden forsigtigt med en blød absorberende klud. Lad derefter processoren tørre fuldstændigt (helst natten over).

Sollys
Efterlad ikke processoren i direkte sollys, især ikke i en bil. Opbevar din processor et tørt sted, og beskyt den mod ekstreme temperaturer.