Strømme med SAMBA 2 GO

Telefoner, TV-er, FM-systemer – du kan koble SAMBA 2 GO til nesten hvilken som helst enhet! SAMBA 2 GO vil da sende lyd trådløst fra disse enhetene og rett til prosessoren din.

SAMBA 2 GO – strømme lyd

Lydstrømmingsfunksjoner

Disse funksjonene kan brukes under strømming fra en hvilken som helst enhet.

SAMBA 2 GO – multifunksjonsknapp
1

For å starte strømming fra en Bluetooth®-enhet må du starte lydavspilling på den aktuelle enheten.

2

For å starte strømming fra en enhet som er koblet til via kabel eller en FM-mottaker, må du plugge enheten inn i SAMBA 2 GO.

3

For å stoppe strømming fra en hvilken som helst enhet eller FM-mottaker, må du trykke på multifunksjonsknappen i 1–2 sekunder til den blå LED-en slukkes.

SAMBA 2 GO – volumknapper
4

For å endre volumet må du trykke på den øvre eller nedre volumknappen.

5

For å dempe prosessormikrofonene må du trykke på både den øvre og nedre volumknappen i 1 sekund. Du vil nå bare høre lyd fra lydenheten din.

Bluetooth®-ordmerket og -logoene er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc., og all bruk MED-ELs bruk av disse er underlagt lisens.