SAMBA 2 GO

Disse støtteveiledningene vil hjelpe deg å håndtere og ta vare på din SAMBA 2 GO.

Sammenkobling med Bluetooth-utstyret ditt

SAMBA 2 GO kan sammenkobles med Bluetooth®-aktiverte telefoner, nettbrett og mange andre enheter. Alle Bluetooth-enheter må sammenkobles én gang med SAMBA 2 GO. Deretter opprettes forbindelsen automatisk når SAMBA 2 GO slås på og Bluetooth-enheten er innenfor rekkevidde.

SAMBA 2 GO – grønn indikatorlampe
1

Slå på SAMBA 2 GO og Bluetooth-enheten din.

SAMBA 2 GO – blå indikatorlampe
2

Trykk på både multifunksjonsknappen og den øvre volumknappen til den blå LED-en blinker. Dette tar ca. 5 sekunder.

SAMBA 2 GO – koble til Bluetooth
3

Kontroller at Bluetooth er aktivert på enheten. Søk etter andre Bluetooth-enheter og velg SAMBA 2 GO.

4

Hvis du blir bedt om å oppgi en PIN-kode, skriver du inn "0000".

5

Sammenkoblingen er fullført når den blå LED-en slutter å blinke, lyser i 5 sekunder og deretter slukkes.

Bluetooth®-ordmerket og -logoene eies av Bluetooth SIG, Inc., og all bruk av slike merker ved MED-EL GmbH er underlagt lisens. Andre varemerker og handelsnavn tilhører sine respektive eiere.