AudioStream

Disse supportvejledninger vil hjælpe dig med at håndtere og pleje din AudioStream.

Ofte stillede spørgsmål

Ønsker du mere information om AudioStream? Herunder finder du svar på en række af de oftest stillede spørgsmål.

Med AudioStream kan du streame musik og telefonsamtaler direkte til din processor i SONNET-serien. Med AudioStream kan du høre lyd fra enhver app på din enhed, som bruger lyd, fra Netflix til Google Maps.

Så snart AudioStream er konfigureret, skal du blot bruge en aktiv Bluetooth®-forbindelse til din enhed, så kan du begynde at lytte til al den musik, du kan lide.

Så snart AudioStream er konfigureret og parret med din telefon, skal du aktivere din Bluetooth-forbindelse. Derefter ringer du til din ven, som du plejer, og så bliver lyden streamet direkte til din processor i SONNET-serien. Du kan bruge smartphonens mikrofon til at tale med din ven.

Du kan bruge en tredjeparts-app som Chatable, der giver brugerne mulighed for at bruge selve smartphonen som en fjernmikrofon. Med denne funktion kan AudioStream-brugere anvende deres iPhones som fjernmikrofon.

Du kan kun se serier eller online videoer via din kompatible mobilenhed. AudioStream kan ikke oprette forbindelse til TV'er, men du kan bruge AudioLink  til dette formål i stedet.

Ja, AudioStream er kompatibel til bilaterale brugere og giver dig mulighed for at streame lyd i stereo.

AudioStream kan bruges sammen med SONNET- og SONNET 2-processorer.

Du skal bruge den seneste version af appen AudioKey2 til at konfigurere AudioStream med din mobilenhed. Følg anvisningerne på vores supportsider for at konfigurere din AudioStream. Bagefter skulle din AudioStream automatisk oprette forbindelse til din enhed, når Bluetooth aktiveres.

Takket være dens titaniumlås er AudioStream børnesikker ved anvendelse af genopladeligt batteri standard eller batteriholder (i kombination med zink-luftbatterier). Men det genopladelige batteri mikro er ikke egnet til små børn under 3 år, eftersom batteriet ikke kan låses fast.

AudioStream er kompatibel med alle batterivarianter undtagen genopladeligt batteri max.

AudioStream har den samme vandbestandighed som SONNET- og SONNET 2-processorer, hvilket vil sige, at den kan modstå dagligdagens stænk og fugt.

AudioStream kan bruges som et Made for iPhone (MFi) høreapparat og understøtter teknologien Audio Streaming for Hearing Aids (ASHA). Du kan finde en liste over kompatible enheder her.

Konstant lydstreaming bruger mere strøm, så du kan opleve, at dit batteri bliver hurtigere afladet ved brug af AudioStream.

Nej, WaterWear er desværre ikke kompatibel med AudioStream.

Ja. Du kan finde detaljerede anvisninger på, hvornår og hvordan du opdaterer AudioStreams firmware på vores supportsider.

AudioStream-covers skal opdateres individuelt, så du bør kontrollere, at din anden enhed er slået fra, mens du gennemfører opdateringen. Du bedes også slette/ophæve parringen af/glemme din AudioStream, før du påbegynder opdateringen. Du kan finde yderligere oplysninger om dette på vores supportsider.

Vi anbefaler, at du kontrollerer, at både din processors batteri og mobilenhedens batteri er fuldt opladede, før du påbegynder opdateringen af firmwaren. Men du skal ikke være bekymret, hvis din processor slår fra, mens du udfører opdateringen. Du skal blot starte opdateringen igen.

Du kan finde konfigurationsanvisninger på AudioStream-supportsiden sammen med videoer, der viser de forskellige trin i detaljer.

Når du skyder AudioStream-coveret på din enhed, starter den automatisk parringstilstanden. Den forbliver i parringstilstand i 3 minutter, eller indtil den har oprettet forbindelse til en tidligere parret enhed.

Nej, det er kun nødvendigt at konfigurere AudioStream én gang. Hvis AudioStream allerede er konfigureret, så kan dit/dine cover(s) findes og forbindes til andre kompatible mobilenheder.

Ja, du kan godt nulstille din AudioStream ved at åbne appen AudioKey 2 og gå til Forbindelsesindstillinger, derefter AudioStream og vælge Nulstil. Du kan vælge, hvilken side du ønsker at nulstille. Efter et par sekunder er AudioStream ikke længere konfigureret. En nulstilling kan være nyttig, f.eks. hvis konfigureringen af AudioStream er gået galt i første omgang, eller når forbindelserne til forskellige telefoner skal fjernes.

Du kan følge vores trinvise vejledning for at se, hvordan man parrer og opretter forbindelse mellem AudioStream og din kompatible mobilenhed.

Genstart AudioStream ved at tage den af og sætte den på igen, eller slå Bluetooth fra og til igen, hvis du bruger en iOS-enhed.

Ja, du kan for eksempel bruge AudioLink til at se fjernsyn og AudioStream til at besvare et telefonopkald.

AudioStream kan parres med fem smartphones samtidig, men aktiv streaming er kun mulig fra en mobilenhed ad gangen.

Bimodal streaming er mulig sammen med visse høreapparater og smartphones. Du kan finde en liste over kompatible enheder på AudioStream -produktsiden.

AudioStream og en telefon kan være op til 8 meter fra hinanden under streaming.

Det eneste, du behøver, er den seneste version af appen AudioKey 2 fra App Store og din kompatible  mobilenhed.

Når AudioStream er fastgjort til din processor og streaming ikke er aktiv, påvirker det ikke de retningsbestemte mikrofoner. Men så snart streaming bliver aktiv (f.eks. ved et indgående telefonopkald), skifter de til omnidirektional tilstand.

Nej, AudioStream er kun kompatibel med de smartphones og tablets, der er anført på AudioStream -produktsiden.

Vores liste  er opdateret efter vores bedste viden. Men hvis din enhed understøtter teknologierne Made for iPhone (MFi) høreapparat eller Audio Streaming for Hearing Aids (ASHA), burde den kunne fungere med AudioStream, selv om den ikke står på listen.

Det afhænger af, hvordan din mobilenhed prioriterer sine Bluetooth-forbindelser. Det er forskelligt fra producent til producent. Det bedste er at sikre sig, at ens mobilenhed kun er forbundet til AudioStream.

Ja, det er helt afgørende at bruge den kompatible batteriholder og den genopladelige batteriadapter for at sikre, at din AudioStream fungerer korrekt.

Ja, AudioStream vil automatisk genoprette forbindelsen til din telefon, når Bluetooth bliver aktiveret.

Ja, du er nødt til at give lokalitetstilladelser til AudioKey 2.

I så tilfælde vil dine AudioStreams ikke oprette korrekt forbindelse til din mobilenhed. Hvis du er bilateral bruger, skal du sørge for at konfigurere dine AudioStreams som et par.

Ja, for at nulstille AudioStream, skal din mobilenhed være forbundet.

Efter en nulstilling skal du konfigurere din(e) AudioStream(s) igen. Du kan se hvordan på vores supportsider.

Sluk og tænd for din AudioStream, og læg den tættere på mobilenheden.

Hvis det ikke virker, kan det betyde, at AudioStream er forbundet til en anden telefon. Deaktivér Bluetooth på alle enheder undtagen den, som du prøver at oprette forbindelse til.

Hvis du støder på problemer under konfiguration af AudioStream med AudioKey 2 på en Google Pixel-telefon skal du sikre dig, at det navn, du oprettede under konfigurationen, har maksimalt to tegn.

Se brugervejledningen til AudioStream for mere detaljerede oplysninger om fejlfinding.

Gå til vores hovedside med ofte stillede spørgsmål for  yderligere information om alle vores høreløsninger.

Lær mere

Bluetooth®-ordmærket og -logoerne er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af sådanne mærker fra MED-EL's side sker under licens.