Samling af AudioStream

1

Kontrollér at batteri coveret er ulåst, træk det derefter af processoren.

Samling af AudioStream
2

Kontrollér at du bruger en kompatibel batteri holder eller genopladelig batteri adapter. Kompatibilitet angives med dette symbol WiFi.

Samling af AudioStream
3

Sørg for, at AudioStream-coveret er ulåst.

010_QG_AudioStream_v003_02_AP_Switch_ON@2x
4

Skub AudioStream coveret over batteri holderen eller den genopladelige batteri adapter. Dermed tændes processoren.

!

For at forhindre børn i at skille processoren ad skal batteri cover låsen drejes med uret til den låste position. Bemærk, at det genopladelige batteri mikro ikke er egnet til små børn under 3 år, eftersom batteriet ikke kan låses fast.