FineTuner

Denna guide är avsedd att hjälpa dig använda och sköta din FineTuner fjärrkontroll.

FineTuners lampsignaler

Signaler

Knappsatsen är låst

Knappsatsen är låst

De röda indikatorlamporna tänds om du trycker på en knapp när FineTuner är låst.

Information överförs

Information överförs

Indikatorlamporna blinkar när signaler överförs. Den vänstra lampan blinkar om den vänstra audioprocessorn har aktiverats. Den högra lampan blinkar om den högra audioprocessorn har aktiverats. Båda blinkar om båda audioprocessorerna (för bilaterala användare) har aktiverats.

Byta ingångssida

Byta ingångssida

Tryck på vänster knapp för att skicka kommandon till vänster sida. Tryck på höger knapp för att skicka kommandon till höger sida. Motsvarande gul lampa kommer att tändas. Tryck på knappen i mitten för att skicka kommandon till båda sidorna (för bilaterala användare). Båda de gula lamporna kommer att tändas.

Programmeringsläge

Programmeringsläge

Tryck i minst 5 sekunder för att aktivera programmeringsläget. De 3 indikatorlamporna kommer att blinka växelvis.

Lågt batteri

Lågt batteri

Om batteriet är lågt kommer den röda indikatorlampan i mitten att blinka tre gånger om och om igen.

Konfigurationen
har lyckats

Konfigurationen har lyckats

De båda gula indikatorlamporna lyser i cirka en sekund om konfigurationen av din FineTuner har lyckats eller om det automatiska knapplåset har aktiverats eller avaktiverats.