FineTuner

Denna guide är avsedd att hjälpa dig använda och sköta din FineTuner fjärrkontroll.

Knapplåset på FineTuner

1

För att förhindra att inställningarna ändras av misstag kan du aktivera det automatiska knapplåset. Om en knapp råkar bli nedtryckt när knapplåset är aktiverat kommer den röda lysdioden på FineTuner att blinka.

Aktivera knapplåset

1. Tryck och håll ner FineTunner-ArrowIcons-03-knappen i 5 sekunder eller tills de röda och gula lamporna blinkar växelvis.
  2. Tryck på FineTunner-ArrowIcons-02-knappen. När du har låst knappsatsen kommer de gula lamporna att blinka.

Avaktivera knapplåset

1. Tryck på knappen FineTunner-ArrowIcons-03 två gånger. Den andra gången trycker du och håller ner knappen i minst 5 sekunder eller tills de röda och gula lamporna blinkar växelvis.
  2. Tryck på FineTunner-ArrowIcon-01-knappen. De gula lamporna kommer att blinka och visar därmed att FineTuner är olåst.

2

Avaktivera knapplåset tillfälligt
Du kan göra ett val även när knapplåset är aktiverat genom att trycka på respektive knapp två gånger. Den första knapptryckningen låser upp knappsatsen och den andra tryckningen skickar kommandot.
Knappsatsen låses igen om ingen knapp trycks inom 10 sekunder.