SONNET
CI og EAS-prosessoren

Disse støtteveiledningene vil hjelpe deg å håndtere og ta vare på SONNET- og SONNET EAS-prosessoren.

ActiveWear

Oversikt

ActiveWear er det ideelle tilbehøret for unge energibunter eller for voksne som driver med sport. Med ActiveWear er SONNETs batteriholder festet til klærne, så bare den lette kontrollenheten er festet på øret. Dette gjør SONNET mer komfortabel å ha på seg, og det betyr også at den sitter godt fast, i tilfelle av uventede sammenstøt eller fall.

Sonnet-ActiveWear-Overview
1

SONNET ActiveWear-batteriholderkontakt

2

ActiveWear-kontakt og -kontaktdeksel

3

Festeklips

Grunnleggende montering

Sonnet-ActiveWear-Attach
1

Fest ActiveWear-pluggen til kontrollenheten. Fjern den ved å trykke på frigjøringsspaken og vipp den av.

!

Legg merke til mekanismen som fester kontrollenheten til rammen.

Sonnet-ActiveWear-Close
2

Skyv ActiveWear-kontaktdekselet inn på adapteren, mens deksellåsen vender mot spolekabelen.

!

Vær forsiktig så du ikke bruker for stor kraft når du dreier kontaktdeksellåsen.

Sonnet-ActiveWear-BatteryPack-Attach
3

Fest SONNET-batteriholderen til ActiveWear-batteriholderkontakten.

Sonnet-ActiveWear-BatteryPack-Close
4

Skyv batteriholderdekselet inn på batteriholderen.

!

Vær forsiktig så du ikke bruker for stor kraft når du dreier låsen til batteridekselet.

Sonnet-ActiveWear-SiliconeRing
5

Skyv silikonringen på festeklipset inn på batteriholderdekselet. Pass på at hullet i festeklipset er på linje med knappen på batteriholderkontakten.

6

Hullet i festeklipset skal festes på knappen på batteriholderkontakten.