Genopladelige batterier

Disse trin viser, hvordan du opsætter og udskifter genopladelige batterier i SONNET. Instruktionsvideoen viser ligeledes, hvordan du bruger opladeren til SONNET genopladelige batterier.

SONNET_RC_BatteryAdapter_Open_fr060_0060 (1)
1

Sæt den genopladelige batteriadapter på processorenheden.

!

Bemærk den mekanisme, som fastgør processorenheden til stellet.

SONNET_RC_BatteryInsert_SlideIn
2

Indsæt det genopladelige batteri i en vinkel. Siden med den højeste læbe skal vende mod ørebøjlen.

SONNET_RC_BatteryInsert_HingeIn_fr065_0065 (2)
3

Tryk forsigtigt det genopladelige batteri tilbage i den genopladelige batteriadapter, indtil det klikker på plads.

SONNET_RC_BatteryInsert_HingeOut_fr067_0067

Udtagning
Det genopladelige batteri fjernes ved at udføre trin 3 & 2 i omvendt rækkefølge. Den genopladelige batteriadapter behøver ikke at blive fjernet for at skifte de genopladelige batterier.