SAMBA
Processor

Disse supportvejledninger vil hjælpe dig med at håndtere og pleje SAMBA-processoren.

Ofte stillede spørgsmål

Vil du have flere informationer om SAMBA-processoren? Herunder finder du svar på en række af de oftest stillede spørgsmål.

SAMBA er den sidste nye generation af processorer til VIBRANT SOUNDBRIDGE og BONEBRIDGE høreimplantatsystemer. SAMBA er kompatibel med tidligere versioner af disse systemer, så vores nuværende brugere kan nemt opgradere til den seneste teknologi.

SAMBA er udstyret med retningsbestemte mikrofoner og intelligent lydtilpasningsteknologi, som sikrer automatisk justering til forskellige lyttemiljøer. Med SAMBA-fjernbetjeningen kan du nemt justere indstillingerne og skifte program  ved tryk på en knap.

Den slanke, elegante SAMBA er udstyret med udskiftelige designcovers. Hver enkelt SAMBA leveres med 9 covers, så du kan matche din egen hårfarve. Derudover fås et udvalg af mere farvestrålende designcovers, som kan bestilles særskilt.

SAMBA tilbyder trådløs forbindelse via Siemens miniTEK™ tilbehør*, som giver mulighed for at oprette forbindelse via Bluetooth®, telespole eller et direkte kabel,  til din telefon, dit TV eller en anden enhed.

Bluetooth®-ordmærket og -logoet er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af sådanne mærker fra MED-EL's side sker under licens.

*Trådløs forbindelse kan oprettes med Siemens miniTEK™.  Siemens er ikke ansvarlig for anvendelse sammen med SAMBA eller dens overholdelse af sikkerheds- og lovmæssige standarder ved anvendelse sammen med SAMBA.

Hver nat skal SAMBA tages af, og batterirummet åbnes. Dermed får eventuel fugt i batterirummet mulighed for at slippe ud, så batteriets levetid forlænges. Om morgenen lukker du rummet og anbringer SAMBA over implantatet.

Batteriets levetid afhænger af anvendelsen og enhedens indstillinger. Hvis du bruger SAMBA 12–16 timer om dagen, kan det være nødvendigt at skifte batteriet cirka en gang om ugen.

Vi anbefaler, at du benytter MED-EL-sportspandebånd for at opnå yderligere sikkerhed under kraftbetonet sportsudøvelse såsom tennis eller løb. Processoren skal tages af, før du tager karbad, brusebad eller går i vandet.

SAMBA er beskyttet mod vanddråber (IP32). Ved badning i svømmebassiner eller i havet kan du komme din SAMBA i et WaterWear -cover, før du hopper i.

Gå til vores hovedside med ofte stillede spørgsmål for at få flere informationer om alle vores forskellige høreløsninger.

Lær mere