SAMBA 2
Processor

Disse supportvejledninger  vil hjælpe dig med at håndtere og pleje SAMBA 2-processoren.

Ekstra tilbehør

Takket være SAMBA 2's avancerede høreteknologi kræves der ikke yderligere tilbehør for at bruge den. Men der findes to praktiske stykker tilbehør, som du kan bruge for at øge din bekvemmelighed.

SAMBA 2 Remote

SAMBA 2 Remote
SAMBA 2 Remote er en valgfri mobilapp, som kan hjælpe dig med at skifte mellem enkle processorindstillinger, der fordefineres af din audiolog eller sundhedsprofessionelle. Appen SAMBA 2 Remote er tilgængelig til både iPhone og Android og kan downloades særskilt fra din app store.

SAMBA2GO

SAMBA 2 GO
SAMBA 2 GO er et valgfrit høreteknisk hjælpemiddel, som kan bruges til at streame lyd fra din mobiltelefon, dit TV, din tablet og mange andre enheder. Det kan bruges til at foretage håndfrie telefonopkald og sender lyden direkte fra enheden til dine ører. Endvidere kan SAMBA 2 GO hjælpe dig med at skifte mellem enkle processorindstillinger, der fordefineres af din audiolog eller sundhedsprofessionelle. SAMBA 2 GO sælges særskilt.

samba-waterwear-splash

WaterWear
WaterWear er et vandtæt cover, som beskytter SAMBA 2 mod vand. Kun sølvoxid- eller alkaliske batterier må bruges sammen med WaterWear.

Få mere at vide om WaterWear for SAMBA 2