Ofte stillede spørgsmål

Ønsker du mere information om AudioStream-adapteren? Herunder finder du svar på en række af de oftest stillede spørgsmål.

Med AudioStream-adapteren kan du streame musik og telefonsamtaler direkte til din RONDO 3-processor. Med AudioStream-adapteren kan du høre lyd fra enhver app på din enhed, som bruger lyd, fra Netflix til Google Maps.

Så snart AudioStream-adapteren er konfigureret, skal du blot have en aktiv Bluetooth® forbindelse til din enhed, så kan du begynde at lytte til al den musik, du kan lide.

Så snart AudioStream-adapteren er konfigureret og parret med din telefon, skal du aktivere din Bluetooth forbindelse. Derefter ringer du til din ven, som du plejer, og så bliver lyden streamet direkte til din RONDO 3‑processor. Du kan bruge smartphonens mikrofon til at tale med din ven.

Du kan bruge en tredjeparts-app som Chatable, der giver brugerne mulighed for at bruge selve smartphonen som en fjernmikrofon. Med denne funktion kan brugere af AudioStream-adapteren anvende deres iPhones som fjernmikrofon.

Ja - AudioStream-adapteren fungerer sammen med kompatible Smart-TV'er og digitale medieafspillere. Du kan se, hvilke enheder der er kompatible med AudioStream-adapteren, her.

Ja, AudioStream-adapteren er kompatibel for bilaterale brugere og giver dig mulighed for at streame lyd i stereo.

AudioStream-adapteren kan bruges sammen med RONDO 3‑processoren.

Du skal bruge den seneste version af appen AudioKey 2 til at konfigurere AudioStream-adapteren med din mobilenhed. Følg anvisningerne her for at konfigurere din AudioStream-adapter. Bagefter skulle din AudioStream-adapter automatisk oprette forbindelse til din enhed, når Bluetooth er aktiveret.

AudioStream-adapteren er ikke egnet til mindre børn under 3 år.

AudioStream-adapteren kan bruges som et Made for iPhone (MFi) høreapparat og understøtter teknologien Audio Streaming for Hearing Aids (ASHA). Du kan finde en liste over kompatible enheder her.

Konstant lydstreaming bruger mere strøm, så du kan komme ud for, at dit batteri bliver hurtigere afladet, når du bruger AudioStream-adapteren.

Nej, desværre er WaterWear til RONDO 3 ikke kompatibel med AudioStream-adapteren.

Ja, når gummicoveret til RONDO 3's fatning er åbent, har RONDO 3 ikke længere IP-klassificeringen IP68. Vi foreslår derfor, at du passer ekstra godt på, når du bruger AudioStream-adapteren.

Ja. Du kan finde detaljerede anvisninger på, hvornår og hvordan du opdaterer AudioStream-adapterens firmware, her.

AudioStream-adaptere skal opdateres individuelt, så du bør kontrollere, at din anden enhed er slået fra, mens du gennemfører opdateringen. Du bør også slette/ophæve parringen af/glemme din AudioStream-adapter, før du påbegynder opdateringen. Du kan finde yderligere oplysninger om, hvordan det gøres, her.

Vi anbefaler, at du kontrollerer, at både din processors batteri og mobilenhedens batteri er fuldt opladede, før du påbegynder opdateringen af firmwaren. Men du skal ikke være bekymret, hvis din processor slår fra, mens du udfører opdateringen. Du skal blot starte opdateringen igen.

Du kan finde konfigurationsanvisninger på AudioStream-adapterens supportside sammen med videoer, der viser de forskellige trin i detaljer.

Når du indsætter AudioStream-adapteren i din enhed, starter den automatisk parringstilstand. Den forbliver i parringstilstand i 3 minutter, eller indtil den har oprettet forbindelse til en tidligere parret enhed.

Nej, det er kun nødvendigt at konfigurere AudioStream-adapteren én gang. Hvis AudioStream-adapteren allerede er konfigureret, så kan den findes og forbindes til andre kompatible mobilenheder.

Ja, du kan nulstille din AudioStream-adapter ved at åbne appen AudioKey 2 og gå til Forbindelsesindstillinger, derefter AudioStream og vælge Nulstil. Du kan vælge, hvilken side du ønsker at nulstille. Efter et par sekunder er AudioStream-adapteren ikke længere konfigureret. En nulstilling kan være nyttig, hvis f.eks. konfigurationen af AudioStream-adapteren er gået galt i første omgang, eller når forbindelserne til forskellige telefoner skal fjernes.

Du kan følge vores trinvise vejledning for at se, hvordan man parrer og opretter forbindelse mellem AudioStream-adapteren og din kompatible mobilenhed.

Ja, du kan for eksempel bruge AudioLink til at se fjernsyn og AudioStream-adapteren til at besvare et telefonopkald.

AudioStream-adapteren kan parres med fem smartphones samtidig, men aktiv streaming er kun mulig fra én mobilenhed ad gangen.

AudioStream-adapteren og en telefon kan være op til 8 meter fra hinanden under streaming.

Det eneste, du behøver, er den seneste version af appen AudioKey 2 fra App Store og din kompatible mobilenhed.

AudioStream-adapteren påvirker ikke de retningsbestemte mikrofoner. Når streamingen begynder, forbliver mikrofonernes retningsbestemmelse den samme.

Nej, AudioStream-adapteren er kun kompatibel med de smartphones og tablets, der er anført på AudioStream-adapterens produktside.

Vores liste er opdateret efter vores bedste viden. Men hvis din enhed understøtter teknologierne Made for iPhone (MFi) høreapparat eller Audio Streaming for Hearing Aids (ASHA), burde den kunne fungere sammen med AudioStream-adapteren, selv om den ikke står på listen.

Det afhænger af, hvordan din mobilenhed prioriterer sine Bluetooth forbindelser. Det er forskelligt fra producent til producent. Det bedste er at sikre sig, at ens mobilenhed kun er forbundet til AudioStream-adapteren.

Ja, AudioStream-adapteren vil automatisk genoprette forbindelsen til din telefon, når Bluetooth bliver aktiveret.

Ja, du er nødt til at give lokalitetstilladelser til AudioKey 2.

Ja, for at nulstille AudioStream-adapteren, skal din mobilenhed være forbundet.

Sluk og tænd for din AudioStream-adapter, og læg den tættere på mobilenheden. Hvis det ikke virker, kan det betyde, at AudioStream-adapteren er forbundet til en anden telefon. Deaktivér Bluetooth på alle enheder undtagen den, som du prøver at oprette forbindelse til.

Se brugervejledningen til AudioStream-adapteren for mere detaljerede oplysninger om fejlfinding.

Bluetooth® ordmærket og -logoerne er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af sådanne mærker fra MED-EL's side sker under licens.