Tietosuojaseloste

Tietoa tietojenkäsittelystä yleisen tietojenkäsittely määräysten artiklan 13 ja 14 mukaisesti

Me suojaamme sinun henkilökohtaiset tietosi ja välitämme yksityisyydestäsi. Kerromme sinulle, kuinka käsittelemme tietojasi ja erityisesti mihin tarkoitukseen niitä käytämme, kenelle mahdollisesti niitä välitämme ja kerromme tietosuojakäytännöt ja oikeudet johon olet oikeutettu. Kun puhumme tiedoista, tarkoitamme niillä sinun henkilötietojasi. Nämä tiedot liittyvät oleellisesti sinuun.

Lue seuraava ilmoitus huolellisesti

Tietosuojaseloste

Tämä seloste kertoo, kuinka MED-EL ja sen sivuliikkeet keräävät, käyttävät ja suojaavat henkilötietojasi (www.medel.com/med-el-offices-worldwide). Tarkemmat tiedot tarjouksista, tuotteista ja palveluista on kuvattu suoraan niihin liittyvissä osioissa.

Noudatamme aina yleisiä tietosuojamääräyksiä (GDPR) kun käsittelemme tietojasi. GDPR:n mukaisesti olemme tietojesi 'käsittelijä'.

Kuka on vastuussa tietojesi käsittelystä?

Vastuussa oleva käsittelijä on:

MED-EL Elektromedizinische Geräte Gesellschaft m.b.H.
Fürstenweg 77a
6020 Innsbruck
Itävalta
Puh. +43 5 77 88
[email protected]

Tietosuojavastaavaamme voit olla myös suoraan yhteydessä

[email protected]

tai

MED-EL Elektromedizinische Geräte GmbH
attn. Datenschutzbeauftragter
Fürstenweg 77a
6020 Innsbruck
Itävalta

Mitä tietoja käsitellään ja mistä nämä tiedot saadaan?

Käsittelemme henkilötietoja, jotka saamme suoraan sinulta (esim. yhteydenottolomake, ostokset, myMED-EL-tilisi tiedot) sekä tietoja, jotka on kerätty tuotteidemme ja palveluidemme käytön kautta (esim. sovelluksen käyttö, käynti verkkosivustolla). Lisäksi käsittelemme kolmansilta osapuolilta ja / tai julkisesti saatavilla olevista lähteistä (esim. yritysrekisteri, yhdistysrekisteri, maarekisteri, lehdistö, tiedotusvälineet) saamiamme henkilötietoja sallitulla tavalla (esim. tilausten / sopimusten täyttämiseksi, oikeudellisten velvoitteiden täyttämiseksi tai antamasi suostumuksen mukaisesti).

Henkilötietosi eri lähteistä ja eri sovelluksista ja laitteista voidaan yhdistää ja linkittää MED-EL:n sisällä.

Mihin tarkoitukseen ja millä oikeudella tietojasikäsitellään?

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojamääräysten (DSGVO ja tietosuojalaki (DSG) nykyisessä versiossa) mukaisesti.

Käytämme chatbotia joillakin verkkosivustoillamme vastaamaan kysymyksiisi MED-EL -tuotteista ja -palveluista. Chatbot on tekstipohjainen ohjelmistojärjestelmä, käyttö on vapaaehtoista. Tekstimerkinnät tallennetaan paikallisesti tietokoneellesi evästeeseen istunnon ajaksi. MED-EL analysoi keskustelut nimettömässä muodossa chatbotin parantamiseksi edelleen. Jos annat yhteystietosi, ne lähetetään edelleen MED-EL-toimistollesi jotta sieltä voidaan vastata pyyntöösi.

The chatbot käyttää Azure Bot Service jonka tarjoaa Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA. Lisätietoja henkilötietojen käytöstä löytyy täältä: https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement

Tarkoitus:
Nopea apu pyyntöihisi

Oikeusperusta:
Suostumus Art. GDPR: n 6 artiklan 1 kohta

Jos annat pääsyn sijaintitietoihin selaimesi kautta, lähellä olevat klinikat ja toimistot näytetään. Sijaintisi löytyy tunnistamalla IP-osoitteesi sijainti. Tietoa ei tallenneta.

Tarkoitus:
Näytä lähellä sijaintiasi olevat klinikat ja toimistot

Oikeusperusta:
Suostumus - Art. 6 (1) lit. a) GDPR

Ammattilaisena voit saada pääsyn online-mediatietokantaan, joka sisältää potilastapauksia MED-EL-tuotteiden implantoinnista myMED-EL-tilisi kautta.

Videoita isännöi alusta Vimeo (Vimeo LLC, 555 West 18th Street, New York 10011, USA). Tietoja Vimeon tietosuojasta löytyy täältä: https://vimeo.com/privacy .

Käyttötarkoitus:
Rekisteröinti kirurgiseen videokirjastoon

Oikeusperusta:
Sopimuksen toteuttaminen - GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta

Rekisteröityessäsi konferensseihin, tapahtumiin jne. tietosi luovutetaan kolmansille osapuolille (PCO, hotelli, kuljetusyhtiö, matkatoimisto ja viisumiviranomaiset) tietojesi mukaisesti sopimusten täyttämistä varten, erityisesti hotelli- ja matkavaraukset, siirrot, rekisteröinti ja viisumien hankinta.
Konferenssien ja tapahtumien aikana otetaan valokuvia sisäistä dokumentointia sekä painettuna tai verkkomediassa julkaisua varten.

Käyttötarkoitus:
Konferenssien, tapahtumien jne. järjestäminen, suhdetoiminta ja dokumentointi

Oikeusperusta:
Sopimuksen toteuttaminen - GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta - ja oikeutettu etu - GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohta - valokuvat sisäistä dokumentointia sekä painettuna tai verkkomediassa julkaisua varten

PayPal
Joissakin maissa hyväksymme online-maksuja tarjoajan PayPal (Europe) S.a.r.L, 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg kautta. Tapahtuman suorittamiseksi henkilötietosi jaetaan turvallisesti MED-ELin ja Paypalin välillä. Tämä sisältää nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, IP-osoitteesi, tapahtuman tunnuksen.

Lisätietoja löydät täältä: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full

Tarkoitus:
Maksusuoritukset PayPal:in kautta

Oikeusperusta:
Performance of a contract – Art. 6 (1) b GDPR

Voit käyttää online-oppimisen hallintajärjestelmäämme, joka sisältää tietoja, verkkoseminaareja, ohjelmia ja kursseja MED-EL-tuotteista ja palveluista. Akatemia on myMED-EL -palvelu Rekisteröinti tapahtuu myMED-EL-tilisi kautta.

Käytämme sähköpostiasi : lähettääksemme sinulle tietoa, kuten muistutuksia kurssien tai koulutusten loppumispäivämääristä tai muistutuksia webinaareista ja seminaareista. Saat myös mahdolliset todistukset sähköpostitse Kursseilla tai koulutusohjelmissa nimetty kouluttaja voi lähettää osallistujille sähköpostia osana koulutusta.

Webinaarit, kurssit ja ohjelmat joihin olet osallistunut ja toimintaasi alustalla seurataan, jotta voimme optimoida tarjontaa mielenkiintosi kohteiden mukaan. Kaikissa oppimistoiminnoissa, oppimisen edistyminen, vastauksesi ja testitulokset kirjataan oppimismenestyksen dokumentoimiseksi ja koulutustodistusten luomiseksi.

Joillakin kursseilla tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä omia muistiinpanoja PDF-oppimateriaaleihin. Teemme tätä varten yhteistyötä Amaplex Softwaren (Avenue de Hony 24, 4130 Esneux, Belgia) kanssa. Jos käytät tätä mahdollisuutta hyväksi, nimesi ja sähköpostiosoitteesi lähetetään Amaplex Softwarelle. Lisätietoja tietosuojasta Amaplex Softwarella löytyy täältä: https://amanote.com/legal/b2b-privacy-policy/

Käyttötarkoitus:
Oppimisalustan käyttö ja optimointi

Oikeusperusta:
Sopimuksen toteutus - Art. 6 (1) lit. b) GDPR

MED-EL Remote Check mahdollistaa kuulotestien suorittamisen itsenäisesti.

Klinikkasi asiantuntija lähettää sinulle henkilökohtaisen kutsun tutkimukseen sähköpostitse tai tekstiviestillä. Testitietosi siirretään klinikkasi asiantuntijalle arvioitavaksi. Testin suorittamisen jälkeen saat palautetta lääkäriltä.

Pääsy Remote Checkiin tapahtuu myMED-EL-tilisi kautta. MED-EL:iin tallennetaan klinikkasi puolesta seuraavat tiedot: nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, kirjautumistiedot, sukupuoli, syntymäaika, tapaamiset, testipäivä ja tulokset, arvosanat, kommentit ja valokuvat. Tiedot tallennetaan salatussa muodossa AWS-palvelimille palvelinkeskuksissa EU:ssa. AWS, Amazon Web Services EMEA SARL, 38 Avenue John F. Kennedy, L-1855 Luxemburg. Tietoa tietosuojasta: https://aws.amazon.com/compliance/data-privacy/.

MED-EL käyttää sovelluksen sovellusten käyttötietoja anonymisoidussa muodossa tutkimukseen ja tilastoihin sekä tuotteiden parantamiseen.

Tarkoitus:
Kuulotutkimusten suorittaminen ja arviointi siirtämällä tiedot klinikalle.

Oikeusperusta:
Suostumus - Art. 6 artiklan 1 kohdan a alakohta, art. 9 artiklan 2 kohdan a alakohta, art. 6 pykälän 1 momentin b kohta b – sopimuksen täytäntöönpano, oikeutettu etu – Art. 6 artiklan 1 kohdan f alakohta ja art. 89 GDPR – Art. 6 artiklan 1 kohdan f alakohta ja art. 89 GDPR – tilastot, tutkimus ja tuotteidemme ja palveluidemme parantaminen.

MED-EL tarjoaa erilaisia ​​sovelluksia kuntoutuskoulutukseen ja tukitarkoituksiin, jotka toimivat älypuhelimissa, tableteissa ja verkkolaitteissa (esim. Listen Up, Audio2Ear, Audiokey, Auditory Skills Checklist, Common Object Token (COT) Test, Hear Today). Näillä sovelluksilla on omat sisäänrakennetut tietosuojakäytännöt.

Näiden sovellusten tarkoituksena on auttaa saamaan paras irti MED-EL-tuotteestasi; kuulla ja ymmärtää paremmin, edetä oppimisessa ja antaa käyttäjillemme elämänlaatua parantavia ominaisuuksia. Joillekin sovelluksille on mahdollista lähettää testitulokset pdf-muodossa sähköpostitse.

Rekisteröinti tapahtuu myMED-EL-tilisi kautta.

Tarkoitus:
Mobiilisovellusten käyttö kuntoutukseen, koulutukseen ja tukeen.

Oikeusperusta:
Suostumus - Art. GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta ja sopimuksen täyttäminen - Art. GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta.

MyMED-EL -alusta tarjoaa rekisteröityneille käyttäjille pääsyn henkilökohtaisiin MED-EL-tarjouksiin. Käsittelemme rekisteröidyn roolin perusteella seuraavia tietoluokkia rekisteröinnin todentamiseksi ja tarjoamme oikeat tiedot ja palvelut lääkinnälliseen laitteeseesi tai ammatillisiin tarpeisiisi:

Sähköpostiosoite, nimi, maa, syntymäaika, vanhemman tai huoltajan tiedot, tuotetyyppi, sarjanumero, suhde käyttäjään, ammatti, laitos ja laitoksen osoite.

Syntymäaika on välttämätön sen varmistamiseksi, että lasten tilit perustetaan vain vanhempien tai laillisten huoltajien suostumuksella.

Käytämme yhteystietoja

  • lähettääksemme sinulle viestejä myMED-EL-tilistäsi.
  • tehdäksemme lisäkysymyksiä tai pyytääksemme lisätietoja, jotta voimme vahvistaa sinut MED-EL-käyttäjäksi.
  • ilmoittaaksemme sinulle, että myMED-EL-tilisi on myönnetty.

MED-EL käyttää näitä tietoja anonymisoidussa muodossa tilastoihin, tutkimukseen ja tuotteiden parantamiseen.

MyMED-ELin ja räätälöityjen palvelujen käyttöoikeuksien todennus tapahtuu Auth0-ohjelmistokomponentin avulla. Tämä edellyttää sähköpostiosoitteesi ja salasanasi välittämistä Auth0: lle turvallista kirjautumisprosessia varten. Lisätietoja löytyy täältä https://auth0.com/terms/ ja täältä https://auth0.com/privacy/. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä, esim. sähköpostitse suoraan myMED-EL-profiilista.

Tarkoitus:
Yhteystietosi vaaditaan henkilöllisyyden vahvistamiseksi ja vaadittujen palveluiden ja yhteydenottopyyntöjen täyttämiseksi.

Oikeusperusta:
Suostumus – Art. 6 (1) a) GDPR, Sopimuksen täytäntöönpano - Art. GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta ja art. 89 GDPR – Tuotepalvelujen tutkimus ja parantaminen.

Tarjoamme kuulotestejä ja -kyselyitä verkkosivuillamme sekä joissain maissa mahdollisuuden ladata omia audiogrammeja tai testituloksia. Testistä riippuen tietosi (nimi, yhteystiedot, ikä, sukupuoli, testitulos, puhe-erotus, audiogrammi) välitetään alueesi MED-EL-asiantuntijalle.

Alaikäisten osalta tämän pyynnön voivat esittää vain heidän lailliset huoltajat.

Tarkoitus:
Vastaaminen/avustaminen kuuloratkaisuihin liittyvissä pyynnöissä; audiogrammi-/testituloksen analysointi ja kuulotietojen antaminen.

Testituloksia käsitellään anonymisoidussa muodossa myös tilasto- ja tutkimustarkoituksiin.

Oikeusperusta:
Suostumus – Art. 6 (1) a), 9 (2) lit. a) GDPR ja oikeutettu etu – Art. 6 artiklan 1 kohdan f alakohta ja art. 89 GDPR – Tilastot, tutkimus ja tuotteidemme ja palveluidemme parantaminen.

ReDi (Rehabilitation Digital) on helppokäyttöinen kuntoutussovellus. Se on suunniteltu auttamaan kuuloteknologian käyttäjiä harjoittamaan kuuntelu- ja puhetaitojaan silloin kun ja siellä missä, he itse haluavat.

Rekisteröityminen:

Jotta pääset käyttämään ReDi-sovellusta, voit rekisteröityä ReDi-mobiilisovellukseen myMED-EL-tilillä. Rekisteröitymistä varten tallennamme etunimen ja sähköpostiosoitteen pakollisina tietoina sekä osoitteen ja syntymäajan valinnaisina. MED-EL käyttää todennukseen Auth0-ohjelmistokomponenttia, palvelua, jota toimittaa Auth0 Inc.,10800 NE 8th, St. Suite 700, Bellevue, WA 98004, USA. Tämä vaatii sähköpostiosoitteesi ja salasanasi siirron turvallista kirjautumisprosessia varten. Lisätietoja: https://auth0.com/terms/ ja https://auth0.com/privacy/.

Tarkoitus:
Rekisteröityminen ReDi-mobiilisovellukseen.

Oikeusperusta:
Sopimuksen toteuttaminen – GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta.

Äänitietojen käsittely:

Käytämme äänitietojesi tallentamiseen ja analysoimiseen Googlen Cloud Storage- ja Cloud Speech-to-Text -palveluja. Tiedot siirretään tätä tarkoitusta varten Googlen järjestelmiin. Lisätietoja tietosuojasta: https://policies.google.com/privacy.

Tarkoitus:
Äänitietojen käsittely.

Oikeusperusta:
Suostumus – GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta ja 9 artiklan 2 kohdan a alakohta – sekä sopimuksen täyttäminen – GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta.

Vianetsintä ja ReDi-sovelluksen käyttäjäystävällisyyden parantaminen:

Kun rekisteröidyt ja käytät ReDi-sovellusta, voimme noutaa vika-analyysejä ja käyttötietoja nimettömässä muodossa. Käytämme palveluja, joita toimittaa Microsoft Corporationin Visual Studio App Center Analytics and Diagnostics, One Microsoft Way, Redmond, WA, 98052-6399, USA. Lisätietoja tietosuojasta: https://docs.microsoft.com/en-us/appcenter/gdpr/.

Tarkoitus:
Tuotteen suorituskykyä, palvelua ja luotettavuutta koskevien tietojen analysointi ReDi-sovelluksen ja tulevien mobiilisovellusten käyttäjäystävällisyyden parantamiseksi.

Oikeusperusta:
Oikeutettu etu – GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohta.

Push-ilmoitusten lähettäminen:

Käytämme push-ilmoituksia tiedottaaksemme sinulle sovelluksen päivityksistä, sekä vasta julkaistusta sisällöstä. Älypuhelin voi vastaanottaa näitä ilmoituksia myös, kun sovellus ei ole aktiivinen. Ilmoitusten lähettämiseen käytetään OneSignalia, 2850 S Delaware St Suite 201, San Mateo, CA, USA. Lisätietoja tietosuojasta löytyy täältä: https://onesignal.com/privacy.

Tarkoitus:
Push-ilmoitusten lähettäminen.

Oikeusperusta:
Suostumus – GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta.

Löydät MED-ELin verkosta sosiaalisen median kautta. Käytämme näitä alustoja kommunikoidaksemme kanssasi ja julkaistaksemme tietoa tuotteistamme ja työstämme. Palautteita käytetään tuotteidemme ja palvelujemme parantamiseen. Saamme nimettömiä tilastoja näiltä palveluntarjoajilta: kommentit, jakaminen, tykkäykset, tilaukset ja vastaavat vuorovaikutukset. Löydät heidän tietosuojatiedot alta.

Olemme yhdessä vastuussa palveluntarjoajien kanssa. Jos haluat tiedustella henkilötietojasi, ota yhteyttä sekä operaattoriin että meihin.

Käyttötarkoitus:
Verkkoviestintä, julkaista tietoja tuotteista ja palveluista. Arvioida palautetta tuotteiden ja palvelujen parantamiseksi.

Oikeusperusta:
Oikeutetut edut - GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan f alakohta - suhdetoiminta ja viestintä, tuotteiden ja palvelujen parantaminen.

X
X-palvelun toimittaja on X Corp., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. Tietosuojaseloste: https://twitter.com/en/privacy.

YouTube
YouTube-palvelun toimittaja on Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland. Tietosuojaseloste: https://policies.google.com/privacy.

LinkedIn
LinkedIn-palvelun toimittaja on LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Ireland. Tietosuojaseloste: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

Facebook and Instagram
ovat Meta Platforms Ireland Ltd:n palveluita. (Facebook), 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland.
Lisätietoja käsittelytoimista löytyy Meta https://www.facebook.com/privacy/explanation tai Instagramin https://help.instagramin tietosuojakäytännöstä. com/519522125107875.
Lisätietoja henkilötietojen käytöstä löytyy myös täältä: https://www.facebook.com/legal/controller_addendum

Hearpeers on MED-EL:n kansainvälinen kuuloistutteiden saajien ja ehdokkaiden yhteisö. Se on paikka, jossa kuuloistutteiden käyttäjät ja ja niiistä kiinnostuneet voivat olla yhteydessä toisiinsa, oppia toisiltaan ja vihdoin kuulla elämää uudelleen. (Lempi)nimesi, kuvasi ja lähettämäsi sisältö näkyvät muille jäsenille.

Rekisteröityminen tapahtuu myMED-EL-tilisi kautta.

The Hearpeers mentorit
Hearpeers mentorit ovat itse jo käyneet läpi kuuloistuteprosessin. He ymmärtävät huolesi ja voivat tarjota henkilökohtaista tukea.

Ota yhteyttä mentoriin luottamuksellisia, yksityisiä keskusteluja varten, henkilökohtaista tukea ymmärtävältä henkilöltä ja yksilöllisiä vastauksia kaikkiin henkilökohtaisiin ei-lääketieteellisiin kysymyksiisi, jotka koskevat elämää kuuloistutteiden kanssa.

Mentorisi jakaa yhteystietosi MED-EL:n kanssa (nimi, sähköpostiosoite, ensimmäinen kysymys), jotta he voivat auttaa sinua löytämään sinulle parhaan ratkaisun. Keskustelujen sisältö pysyy luottamuksellisina sinun ja mentorisi välillä.

The Hearpeers Forum
Rekisteröityminen sisältää pääsyn myös Hearpeers Forumiin, MED-EL:n tukemaan sosiaalisen verkostoitumisen palveluun, jonka tavoitteena on tuoda yhteen kuuloistutteiden saajat ja ehdokkaat, omaishoitajat ja perheet ympäri maailmaa tukemaan toisiaan jaettujen kokemusten kautta. Jäsenet voivat lähettää kysymyksiä ja vastata kysymyksiin sekä jakaa visuaalista sisältöä. Kaikki lähetetty sisältö, (lempi)nimesi ja kuvasi (jos se on ladattu) näkyvät julkisesti jäsenille sekä vierailijoille, jotka eivät ole kirjautuneet sisään.

Tarkoitus:
Rekisteröityä Hearpeers yhteisöön

Oikeusperusta:
Suostumus – Art. 6 artiklan 1 kohdan a alakohta ja art. 9 (2) a) GDPR

Voit lähettää avoimen hakemuksen tai hakea johonkin ilmoitetuista työpaikoista verkkosivustomme kautta.

Tutustumalla MED-ELin tietosuojatietoihin hakijoille saat lisätietoa henkilötietojesi keräämisestä ja käsittelystä verkkohakemuksen yhteydessä yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) 13 artiklan mukaisesti.

Tarkoitus:
Työhakemus

Oikeusperusta:
Suostumus - GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta

Tarjoamme erilaisia ​​ilmaisia ​​tilauspalveluja verkkosivustomme ja sosiaalisen mediamme kautta, jotka tarjoavat tietoa MED-EL -tuotteista, -palveluista ja työstämme. Lähetämme ajoittain valinnaisia ​​kyselyjä, joissa pyydetään anonyymia palautetta.

Tarjotaksemme asiaankuuluvaa ja täsmällistä markkinointia käsittelemme nimesi, ammattisi ja ammatilliset kiinnostukset, puhelinnumerosi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja käyttäjän käyttäytymisen (avaamalla sähköposteja, napsauttamalla linkkejä).

Jokaisessa uutiskirjeessä on linkki, jolla voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

MED-EL välittää käyttäjien ja kumppaneiden yksityisyydestä seuraavien palveluntarjoajien kanssa voidakseen tarjota sinulle markkinointia ja viestintää turvallisesti ja laillisesti:

MailChimp: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Microsoft Dynamics 365 Marketing: https://docs.microsoft.com/de-de/dynamics365/get-started/gdpr/

Salesforce: https://www.salesforce.com/company/privacy/

Momentive (entinen Survey Monkey): https://www.surveymonkey.com/mp/legal/privacy/?utm_source=momentive

Microsoft Forms: https://privacy.microsoft.com/privacystatement

Käyttötarkoitus:
Tietoa MED-EL-aiheista, tuotteista ja palveluista

Oikeusperusta:
Suostumus - Art. 6 (1) lit. a) GDPR ja oikeutetut edut - art. 6 (1) lit. f) GDPR-mainonta ja verkkotarjousten optimointi.

Verkkokaupasta voit tilata MED-ELin tuotteita. Tilausten toteuttamiseksi keräämme seuraavat tiedot: nimi, yhteystiedot, sähköpostiosoite, laskutusosoite, toimitusosoite, yrityksen nimi (valinnainen), puhelinnumero, IP-osoite ja selaimen tiedot.

Käyttötarkoitus:
Hallinnoida kauppaa, tarjoa palveluja ja täyttää tilauksia.

Oikeusperusta:
Sopimuksen toteutus - Art. 6 (1) lit. b) GDPR

MED-EL tarjoaa verkkotapahtumia, tapaamisia, verkkoseminaareja ja konsultaatioita sekä tukea audiologeille, puhepatologeille ja kirurgeille videoneuvottelun kautta. Rekisteröintitarkoituksia varten ja yhteydenpitoon kanssasi käsittelemme seuraavia tietoja: etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, ammatti, laitos, kaupunki / maa, MED-EL-edustajan nimi.

Verkkotapahtumia voidaan nauhoittaa ja laittaa saataville MED-EL Academy kautta.

Verkkotapahtuman tyypistä riippuen käytämme seuraavia palveluntarjoajia:

“WebEx” on Cisco Systems Inc., 170 West Tasman Dr., San Jose, CA 95134, USA, palvelu. Tietosuojatiedot: http://www.cisco.com/c/en/us/about/legal/privacy.html.

Adobe Connect palvelun tarjoaa Adobe Systems Software, 4-6 Riverwalk, Citywest Business Campus, Dublin 24, Ireland. Tietosuojatiedot: https://www.adobe.com/privacy.html.

Zoom palvelun tarjoaa Zoom Video Communications Inc., 55 Almaden Blvd, Suite 600, San Jose, California 95113, USA. Tietosuojatiedot: https://zoom.us/privacy.

Microsoft Teams palvelun tarjoaa Microsoft Corporation, One Microsoft Way Redmond, Washington 98052. Tietosuojatiedot: https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement.

Käyttötarkoitus:
Rekisteröityminen ja pääsy online-tapahtumiin ja konsultointeihin, verkkoseminaareihin ja videoneuvotteluihin.

Oikeusperusta:
Sopimuksen toteuttaminen - Art. GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta ja oikeutetut edut - Art. 6 (1) f GDPR - Tarjoaa verkkotapahtumia ja koulutusmateriaalia.

Voit ottaa yhteyttä MED-ELiin (kuten esittää tuotteita tai tukea koskevia pyyntöjä) täyttämällä yhteydenottolomakkeemme. Otamme sinuun yhteyttä yleensä sähköpostitse. Jos annat puhelinnumeron, voimme ottaa yhteyttä myös puhelimitse.

Kun lähetät yhteydenottolomakkeen, käsitellään yhteystietokenttiin antamasi tiedot: nimi, ammatti (esim. kirurgi, kotihoito, audiologi), kiinnostuksen kohteet (ammatilliset kiinnostukset), puhelin, osoite (katuosoite, talon numero, postitoimipaikka, postinumero, alue, maa), sähköpostiosoite sekä halukkuus liittyä postituslistalle.

Pyyntösi ja yhteystietosi välitetään lähimpään MED-EL-toimipaikkaan tai sertifioidulle kumppanille omassa maassasi.

Käyttötarkoitus:
Vastata/auttaa sinua kysymyksissäsi

Oikeusperusta:
Sopimuksen toteuttaminen tai ennen sopimusta tehtävien vaiheiden suorittaminen -   Art. GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta

Käytämme joissakin yhteydenottolomakkeissamme hCAPTCHA-palvelua, jonka toimittaja on Intuition Machines, Inc. 1065 SW 8th St #704, Miami FL 33130, USA. Tietoja tietosuojasta. Tällä tarkistamme, täyttääkö tiedot ihminen vai automaattinen ohjelma (botti). Analyysi alkaa automaattisesti heti, kun vierailet verkkosivustollamme. hCAPTCHA käyttää erilaisia ​​tietoja tässä analyysissä (esim. IP-osoite, vierailun aika, hiiren napsautukset).

Oikeusperusta:
Oikeutettu etu - GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohta - suojautuminen boteilta ja roskapostilta.

Kuka pääsee käsiksi tietoihisi?

Tietoja voidaan välittää MED-EL-ryhmän sisällä. Vain niillä sivukonttoreilla, osastoilla tai työntekijöillä on pääsy tietoihisi, jotka tarvitsevat niitä asianmukaista käsittelyä varten.

Tietojen siirto kolmannelle osapuolelle :

Käytämme erilaisia ​​palveluntarjoajia ja kolmansia osapuolia ("tietojenkäsittelijöitä") verkkosivustojemme ja mobiilisovelluksiemme jatkuvaan parantamiseen ja käyttäjäystävällisten palvelujen tarjoamiseen.

MED-EL käyttää vain sellaisia ​​tietojenkäsittelijöitä, jotka ovat allekirjoittaneet vastaavat tietosuojasopimukset ja tarjoavat riittävät takuut sovellettavan lain nojalla. Valitsemme mahdollisuuksien mukaan yhteistyökumppanit, joiden kotipaikka tai palvelimet ovat Euroopan unionissa (EU).

Jotta voimme tarjota sinulle tiettyjä palveluja, teemme tilauksen kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, joilla on pääkonttori tai palvelimet EU: n ulkopuolella.

Niiden maiden osalta, jotka eivät takaa GDPR:n 45 artiklan mukaista riittävää tietosuojan tasoa, kuten Yhdysvallat, käytämme soveltuvina takuina EU:n vakiosopimuslausekkeita ja tutkimme lisäsuojatoimenpiteitä, tietosuojasäännöksiä ja sertifiointeja varmistaaksemme tiedoillesi GDPR:n mukaisen suojaustason https://eur-lex.europa.eu/eli/dec_impl/2021/914/oj.

Laskutusta tai terveydenhuoltoasi varten tiedot on ehkä välitettävä sairausvakuutusyhtiöille tai hoitolaitoksille.

Päivitykset

Henkilötietosi päivitetään ensisijaisesti meille antamasi suoran palautteen tai muutosilmoitusten perusteella. Päivittäminen on kuitenkin mahdollista myös kolmansilta osapuolilta saatujen tietojen tai julkisesti saatavilla olevien tietojen vuoksi.

Kuinka kauan tietojasi tallennetaan?

Käsittelemme henkilötietojasi niin pitkälle kuin on tarpeen liikesuhteemme (sopimuksen aloittaminen, käsittely ja irtisanominen) ajan sekä Itävallan kauppalaista (UGB) johtuvien lakisääteisten säilytys- ja dokumentointivelvoitteiden mukaisesti ja liittovaltion verolain (BAO) mukaan tai puolustaessa oikeudellisia vaatimuksia.

Lisäksi varastointiaika arvioidaan lakisääteisten vanhentumisaikojen perusteella, jotka voivat olla esimerkiksi yleisen siviililain (ABGB) mukaan yleensä 30 vuotta, mutta joissakin tapauksissa, vain 3 vuotta.

Tietosi poistetaan siis sopimuksen ajan täyttyessä, peruutat suostumuksesi tai vastustat tietojen tallennusta, jos tallennustilaa ei vaadita laillisen velvoitteen täyttämiseksi tai oikeudellisten vaatimusten esittämiseksi, toteuttamiseksi tai puolustamiseksi. Jatkokäsittely tapahtuu vain, jos olet nimenomaisesti antanut suostumuksesi tietojesi jatkokäyttöön tai jos olemme varanneet minkä tahansa lain salliman jatkokäsittelyn

On myös mahdollista, että tiedot anonymisoidaan poistamisen sijaan. Tässä tapauksessa kaikki henkilökohtaiset viitteet poistetaan peruuttamattomasti, minkä vuoksi tietosuojan peruuttamisvelvoitteet eivät enää ole voimassa. Tässä tapauksessa mitään henkilökohtaista viittausta ei voida palauttaa.

Oikeutesi

GDPR: n mukaan sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Oikeus nähdä tietosi – Art. 15 GDPR:
    Oikeus saada vahvistus siitä, käsitelläänkö itseäsi koskevia henkilötietoja vai ei, ja tässä tapauksessa pääsy henkilötietoihin;
  • Oikeus korjata tietojasi – Art. 16 GDPR:
    Oikeus saada ilman aiheetonta viivytystä itseään koskevien virheellisten henkilötietojen oikaisu;
  • Oikeus tietojen poistamiseen ('oikeus tulla unohdetuksi') – Art. 17 GDPR:
    Oikeus saada itseään koskevat henkilötiedot poistettua ilman aiheetonta viivytystä;
  • Oikeus tietojenkäsittely rajoittamiseenArt. 18 GDPR:
    Oikeus saada rajoituksia   henkilötietojesi käsittelyyn;
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteenArt. 20 GDPR:
    Oikeus vastaanottaa meille antamiasi henkilötietoja strukturoidussa, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja oikeus siirtää nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle esteettä;
  • Oikeus vastustaaArt. 21 GDPR:
    Oikeus vastustaa milloin tahansa erityistilanteeseen liittyvistä syistä itseäsi koskevien henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan e tai f alakohtaan.

Jos tietojenkäsittely vaatii suostumustasi, voit peruuttaa suostumuksesi myöhempää käyttöä varten milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai säätämällä valintasi evästeasetuksissamme.

Jos haluat käyttää tietojasi, muuttaa yhteysasetuksiasi tai kysyä tietosuojakäytännöstä tai siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai ota yhteyttä johonkin alueellisesta alueesta Lähimmät MED-EL-toimistot: MED-EL toimistot maailmalla

Vaikka pyrimme vastaamaan mahdollisiin kysymyksiisi tai huolenaiheisiisi, voit valittaa valvontaviranomaiselle, jos uskot, että tietojesi käsittely rikkoo tietosuojalakia tai jos tietosuojavaatimuksiasi on muutoin loukattu. Itävallassa tietosuojaviranomainen on vastuussa.

Onko olemassa tietojen toimittamisvelvollisuus?

Osana liikesuhdetta sinun on annettava vain henkilökohtaiset tiedot, joita tarvitaan liikesuhteen luomiseen ja hoitamiseen tai jotka meidän on kerättävä lain mukaan. Sinun on myös ilmoitettava meille kaikista tietojesi muutoksista. Ilman näitä tietoja joudumme yleensä kieltäytymään sopimuksen tekemisestä, tai sopimuksen toteuttamista tai olemassa olevaa sopimusta ei voida enää suorittaa ja siten se pitää irtisanoa.

Käytetäänkö tietojani automaattisessa päätöksenteossa, mukaan lukien profilointi?

Emme käytä automaattista päätöksentekoa Art. 22 DSGVO.

Turvallisuus

Olemme sitoutuneet varmistamaan, että tietosi ovat turvassa. Luvattoman pääsyn tai paljastamisen estämiseksi olemme ottaneet käyttöön sopivat fyysiset, sähköiset ja hallinnolliset menettelyt verkossa keräämiemme tietojen suojaamiseksi.

Linkit muille verkkosivustoille

Verkkosivustollamme voi olla linkkejä muille kiinnostaville verkkosivustoille. Jos kuitenkin olet käyttänyt näitä linkkejä poistuaksesi sivustoltamme, huomaa, että meillä ei ole minkäänlaista valtaa kyseiseen toiseen verkkosivustoon. Siksi emme voi olla vastuussa sellaisten tietojen suojaamisesta ja yksityisyydestä, joita annat vierailulla tällaisilla sivustoilla, eikä tällaisia ​​sivustoja säännellä tällä tietosuojaselosteella. Sinun on oltava varovainen ja tarkasteltava kyseiseen verkkosivustoon sovellettavaa tietosuojaselostetta.

 

Tietoja tämän sivuston evästeistä

Jotta voimme tarjota sinulle optimaalisen käyttökokemuksen (esim. haluamasi kielen tai sivun asetukset), käytämme evästeitä kirjautumistietojesi tallentamiseen, turvallisen kirjautumisen varmistamiseksi, tilastotietojen keräämiseen verkkosivuston toimintojen optimoimiseksi ja räätälöidyn sisällön tarjoamiseksi. Evästeet ovat tärkeitä myös verkkosivustomme moitteettomalle toiminnalle.

Napsauta "Hyväksy kaikki evästeet" hyväksyäksesi kaikki evästeet ja siirtymällä suoraan verkkosivustolle; tai napsauta " Evästeasetukset " saadaksesi yksityiskohtaisen kuvauksen käyttämistämme evästeistä ja päättääksesi, pitäisikö tietyt evästeet tallentaa. Jos tietojenkäsittely vaatii suostumustasi, voit peruuttaa suostumuksesi myöhempää käyttöä varten milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai säätämällä valintasi evästeasetuksissamme.

Käytämme seuraavia palveluntarjoajia verkkosivustomme parantamiseen ja optimaaliseen toimintaan:

Käytämme Meta Platforms Ireland Ltd:n palveluita "Facebook Pixel", "Conversion API" ja "Facebook Custom Audiences". (Facebook), 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanti.

Lisätietoja Metan tietosuojasta on osoitteessa https://m.facebook.com/privacy/explanation.

Näiden palveluiden avulla Meta voi näyttää mainoksiamme Facebookissa vain niille Facebook-käyttäjille, jotka ovat vierailleet verkkosivuillamme ja osoittaneet kiinnostusta tietyistä aiheista tai tuotteista.

Käyttötarkoitus:
Markkinointi- ja optimointitarkoituksiin, lähinnä osuvien ja kiinnostavien mainosten sijoittamiseksi Facebookiin ja siten tarjontamme parantamiseksi.

Oikeusperusta:
Suostumus - GDPR: n 6 artiklan 1 kohta

Käytämme Google Adsia, joka on osa Google Ireland Limited, Google Building Gordon House, Barrow St, Dublin 4, Ireland.

Lisätietoja Googlen tietosuojasta on osoitteessa https://policies.google.com/technologies/ads?hl=fi .

Käytämme Google Adsia markkinointi- ja optimointitarkoituksiin lähinnä osuvien ja mielenkiintoisten mainosten näyttämiseksi ja kampanjan tehokkuutta koskevien raporttien parantamiseksi. Emme kerää tai käsittele mitään henkilötietoja. Saamme vain nimettömiä tilastollisia arviointeja Googlelta. Google Ads muodostaa automaattisesti suoran yhteyden Google-palvelimeen. Meillä ei ole vaikutusta Googlen keräämien tietojen laajuuteen ja jatkokäyttöön.

Käyttötarkoitus:
Markkinointitarjonnan optimointi.

Oikeusperusta:
Suostumus - GDPR: n 6 artiklan 1 kohta

Tämä internetsivusto käyttää Google Analytics:ia, palvelun tarjoaa Google Inc, (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA). Käyttö sisältää Universal Analytics -käyttötilan. Tämä helpottaa tietojen, istuntojen ja vuorovaikutusten osoittamista useiden laitteiden välillä salanimiseen käyttäjätunnukseen ja siten käyttäjän toiminnan analysointia laitteiden välillä.

Tämän verkkosivuston ylläpitäjän puolesta Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen verkkosivustosi käyttöä, kokoamaan raportteja verkkosivuston toiminnasta ja tarjoamaan verkkosivuston ylläpitäjälle muita verkkosivuston ja Internetin käyttöön liittyviä palveluita.

Lisätietoja tietosuojasta on osoitteessa https://policies.google.com/

Oikeusperusta:
Suostumus - GDPR: n 6 artiklan 1 kohta

Käytämme verkkosivustollamme Google Tag Manageria, joka on Google Ireland Limitedin työkalu, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti.

Google Tag Manager itse ei tallenna evästeitä tai käsittele henkilötietoja. Se antaa kuitenkin mahdollisuuden käynnistää uusia tunnisteita, jotka voivat kerätä ja käsitellä henkilötietoja tarpeisiin perustuvan suunnittelun ja verkkosivustomme optimoinnin mahdollistamiseksi.

Lisätietoja   Tag Managerista on osoitteessa https://support.google.com/tagmanager/answer/9323295?hl=fi

Tämä verkkosivusto käyttää Matomoa, mainonnan analytiikkapalvelua, jota tarjoaa Matomo.org. Palvelua ylläpitää InnoCraft Ltd, 150 Willis St, 6011 Wellington, New Zealand, NZBN 6106769.

Palvelu ei aseta suostumusta edellyttäviä evästeitä ja sillä on pääsy vain sivustolla kävijöiden katkaistuihin ja anonymisoituihin IP-osoitteisiin.

Lisätietoja Matomon käyttöehdoista ja tietosuojakäytännöstä on osoitteessa https://matomo.org/matomo-cloud-privacy-policy.

Voit halutessasi estää verkkosivustoa keräämästä ja analysoimasta tietoa sivustolla tekemistäsi toimista. Tämä suojaa yksityisyyttäsi mutta myös estää sivuston omistajaa oppimasta toimistasi ja luomasta parempaa käyttökokemusta sinulle ja muille käyttäjille. Napsauta tässä, jos haluat asettaa eston.

Oikeusperusta:
Oikeutetut edut - GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohta - verkkosivuston käytön analysointi ja verkkosivuston parantaminen

Linkitämme verkkosivustomme sosiaalisiin verkostoihin myös ns. Sosiaalisen median laajennuksilla (jäljempänä painikkeet):

  • Clearspring Technologies (AddThis)
  • Meta-alustat (Facebook- ja Instagram-kommentit, Tykkää-painike ja sosiaaliset widgetit)
  • LinkedIn (LinkedIn nappi ja sosiaaliset widgetit)
  • X (X nappi ja sosiaaliset widgetit)
  • Google (Google+-painike ja sosiaalisen median pienoisohjelmat, YouTube-painike ja sosiaalisen median pienoisohjelmat)

Kun vierailet verkkosivustollamme, nämä painikkeet ovat pois käytöstä, ts. ne eivät lähetä mitään tietoja vastaaviin sosiaalisiin verkostoihin ilman sinun puuttumistasi. Voit aktivoida painikkeet klikkaamalla. Painikkeet pysyvät aktiivisina, kunnes poistat ne käytöstä tai poistat evästeet.

Aktivoinnin jälkeen muodostetaan suora yhteys sosiaalisen verkoston palvelimeen. Jos olet kirjautunut sosiaaliseen verkostoon, tämä voi määrittää vierailusi tällä verkkosivustolla käyttäjätilillesi.

Meillä ei ole vaikutusta sosiaaliseen verkostoon siirrettyjen tietojen määrään.

Lisätietoja sosiaalisen verkoston tietojen keräämisestä ja käytöstä sekä sosiaalisiin verkostoihin liittyvistä oikeuksistasi ja asetusvaihtoehdoistasi on kyseisten sosiaalisten verkostojen tietosuojakäytännössä

Oikeusperusta:
Suostumus - GDPR:n 6 artiklan 1 kohta

Visual Website Optimizer
Tämä sivusto käyttää Visual Website Optimizer -ohjelmaa (VWO). Tällä työkalulla luomme käyttäjätestauksia verkkosivustomme optimoimiseksi ja edelleen kehittämiseksi. VWO analysoi staattisia tietoja verkkosivustomme käytöstä. Lisäksi työkalua käytetään A / B-testityökaluna. Tiedot, kuten kävijämäärä, klikkauskäyttäytyminen ja verkkosivuston käyttäjän keskimääräinen aktiivinen oleskeluaika, määritetään vastaaville testimuunnelmille.

Oikeusperusta:
Oikeutetut edut - GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohta - verkkosivuston optimointi ja jatkokehitys

imgIX
Kuvien optimoimiseksi reaaliajassa käytämme verkkosivustollamme imgIX:ää, Zebrafish Labs Inc:n palvelua, 423 Tehama St, San Francisco, CA 94103, USA. Lisätietoja tietosuojasta on osoitteessa https://imgix.com/privacy

Oikeusperusta:
Lailliset edut – Art. 6 (1) f) GDPR – optimoitu kuvien näyttö reaaliajassa

Pantheon
Voidaksemme tarjota online-palvelumme turvallisesti ja tehokkaasti otamme käyttöön verkkopalveluntarjoajan Pantheonin (Pantheon Systems, Inc., 717 California Street, San Francisco, CA 94108) palvelut. Lisätietoja tietosuojasta on osoitteessa https://www.pantheon-inc.com/privacy-statement

Oikeusperusta:
Lailliset edut – Art. 6 (1) f) GDPR – virheetön ja turvallinen verkkosivustomme tarjoaminen

 

Tämä käytäntö päivitettiin viimeksi joulukuussa 2023.

 

Select your Language

Please, select a language for this page