Tietosuojaseloste

Tietoa tietojenkäsittelystä yleisen tietojenkäsittely määräysten artiklan 13 ja 14 mukaisesti

Me suojaamme sinun henkilökohtaiset tietosi ja välitämme yksityisyydestäsi. Kerromme sinulle, kuinka käsittelemme tietojasi ja erityisesti mihin tarkoitukseen niitä käytämme, kenelle mahdollisesti niitä välitämme ja kerromme tietosuojakäytännöt ja oikeudet johon olet oikeutettu. Kun puhumme tiedoista, tarkoitamme niillä sinun henkilötietojasi. Nämä tiedot liittyvät oleellisesti sinuun.

Lue seuraava ilmoitus huolellisesti

Tietosuojaseloste

Tämä seloste kertoo, miksi keräämme henkilötietojasi, kuinka niitä käytämme ja kuinka turvaamme tiedot sekä sinun oikeudet näiden tietojen suhteen. Keräämme, käytämme ja tallennamme sinun henkilötietojasi, kuten on kuvattu tietosuojaselosteessa ja silloin kun keräämme tietojasi. Varaamme oikeuden päivittää tietosuojaselostettamme ilman etukäteisvaroitusta. Käy säännöllisesti sivuillamme (www.medel.com) tarkistamassa onko muutoksia tullut (muutoksia ei tehdä takautuvasti) Noudatamme aina yleisiä tietosuojamääräyksiä (GDPR) kun käsittelemme tietojasi. GDPR:n mukaisesti olemme tietojesi 'käsittelijä'.

Kuka on vastuussa tietojesi käsittelystä?

Vastuussa oleva käsittelijä on:

MED-EL Elektromedizinische Geräte Gesellschaft m.b.H.
Fürstenweg 77a
6020 Innsbruck
Itävalta
Tel.: +43 5 77 88
office@medel.com

Tietosuojavastaavaamme voit olla myös suoraan yhteydessä

privacy@medel.com

tai

MED-EL Elektromedizinische Geräte GmbH
attn. Datenschutzbeauftragter
Fürstenweg 77a
6020 Innsbruck
Itävalta

Mitä tietoja käsitellään ja mistä nämä tiedot saadaan?

Käsittelemme henkilötietojasi, jotka saamme sinulta yhteistyömme merkeissä. Lisäksi käsittelemme kolmansilta osapuolilta ja / tai julkisesti saatavilla olevista lähteistä (esim. yritysrekisteri, yhdistysrekisteri, maarekisteri, lehdistö, tiedotusvälineet) saamiamme henkilötietoja sallitulla tavalla (esim. tilausten / sopimusten täyttämiseksi, oikeudellisten velvoitteiden täyttämiseksi tai antamasi suostumuksen mukaisesti).

Henkilötietosi sisältää :

  • Nimi
  • Yhteystiedot, mukaanlukien sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • Maantieteellistä tietoa kuten postinumero, maantieteellinen sijainti, mieltymykset ja kiinnostuksen kohteet
  • Muita tietoja, jotka on oleellisia markkinatutkimukselle
  • IP-osoite
  • Käyttäjänimi ja salasana suojatuille MED-EL internetsivuille
  • Työhakemuksissa nimen ja yhteystietojen, antamiesi henkilötietojen, koulutuksen, lisätietojen ja pätevyyden lisäksi aikaisemmat työnantajat ja lähettämät asiakirjat, kuten ansioluettelot, todistukset jne

Mihin tarkoitukseen ja millä oikeudella tietojasikäsitellään?

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojamääräysten (DSGVO ja tietosuojalaki (DSG) nykyisessä versiossa) mukaisesti.

Käytämme chatbotia joillakin verkkosivustoillamme vastaamaan kysymyksiisi MED-EL -tuotteista ja -palveluista. Chatbot on tekstipohjainen ohjelmistojärjestelmä, käyttö on vapaaehtoista. Tekstimerkinnät tallennetaan paikallisesti tietokoneellesi evästeeseen istunnon ajaksi. MED-EL analysoi keskustelut nimettömässä muodossa chatbotin parantamiseksi edelleen. Jos annat yhteystietosi, ne lähetetään edelleen MED-EL-toimistollesi jotta sieltä voidaan vastata pyyntöösi.

The chatbot käyttää Azure Bot Service jonka tarjoaa Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA. Lisätietoja henkilötietojen käytöstä löytyy täältä: https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement

Tarkoitus:
Nopea apu pyyntöihisi

Oikeusperusta:
Suostumus Art. GDPR: n 6 artiklan 1 kohta

Jos annat pääsyn sijaintitietoihin selaimesi kautta, lähellä olevat klinikat ja toimistot näytetään. Sijaintisi löytyy tunnistamalla IP-osoitteesi sijainti. Tietoa ei tallenneta.

Tarkoitus:
Näytä lähellä sijaintiasi olevat klinikat ja toimistot

Oikeusperusta:
Suostumus - Art. 6 (1) lit. a) GDPR

Ammattilaisena voit saada pääsyn online-mediatietokantaan, joka sisältää potilastapauksia MED-EL-tuotteiden implantoinnista myMED-EL-tilisi kautta.

Videoita isännöi alusta Vimeo (Vimeo LLC, 555 West 18th Street, New York 10011, USA). Tietoja Vimeon tietosuojasta löytyy täältä: https://vimeo.com/privacy .

Palveluntarjoajan Arri Media GmbH, Türkenstraße 89, 80799 München, olemassa olevia rekisteröintejä voidaan edelleen käyttää siirtymävaiheessa. Tietoja tietosuojasta Arrilla .

Käyttötarkoitus:
Pääsy ja rekisteröinti kirurgiseen videokirjastoon

Oikeusperusta:
Sopimuksen toteutus - Art. GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta

PayPal
Joissakin maissa hyväksymme online-maksuja tarjoajan PayPal (Europe) S.a.r.L, 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg kautta. Tapahtuman suorittamiseksi henkilötietosi jaetaan turvallisesti MED-ELin ja Paypalin välillä. Tämä sisältää nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, IP-osoitteesi, tapahtuman tunnuksen.

Lisätietoja löydät täältä: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full

Tarkoitus:
Maksusuoritukset PayPal:in kautta

Oikeusperusta:
Performance of a contract – Art. 6 (1) b GDPR

Voit käyttää online-oppimisen hallintajärjestelmäämme, joka sisältää tietoja, verkkoseminaareja, ohjelmia ja kursseja MED-EL-tuotteista ja palveluista. Akatemia on myMED-EL -palvelu Rekisteröinti tapahtuu myMED-EL-tilisi kautta.

Käytämme sähköpostiasi : lähettääksemme sinulle tietoa, kuten muistutuksia kurssien tai koulutusten loppumispäivämääristä tai muistutuksia webinaareista ja seminaareista. Saat myös mahdolliset todistukset sähköpostitse Kursseilla tai koulutusohjelmissa nimetty kouluttaja voi lähettää osallistujille sähköpostia osana koulutusta.

Academia käyttää välttämättömiä istuntoevästeitä nimeltään TotaraSession. Sinun täytyy sallia tämän evästeen käyttö sivujen toiminnan jatkuvuuden takia ja pysyäksesi kirjautuneena sisälle sivun vaihdosten yhteydessä. Kun kirjaudut ulos tai suljet selaimen tämä eväste tuhotaan (selaimesta ja serveriltä).

Webinaarit, kurssit ja ohjelmat joihin olet osallistunut ja toimintaasi alustalla seurataan, jotta voimme optimoida tarjontaa mielenkiintosi kohteiden mukaan. Kaikissa oppimistoiminnoissa, oppimisen edistyminen, vastauksesi ja testitulokset kirjataan oppimismenestyksen dokumentoimiseksi ja koulutustodistusten luomiseksi.

Käyttötarkoitus:
Oppimisalustan käyttö ja optimointi

Oikeusperusta:
Sopimuksen toteutus - Art. 6 (1) lit. b) GDPR

MED-EL tarjoaa erilaisia ​​sovelluksia kuntoutuskoulutukseen ja tukitarkoituksiin, jotka toimivat älypuhelimissa, tableteissa ja verkkolaitteissa (esim. Listen Up, Audio2Ear, Audiokey, Auditory Skills Checklist, Common Object Token (COT) Test, Hear Today). Näillä sovelluksilla on omat sisäänrakennetut tietosuojakäytännöt.

Näiden sovellusten tarkoituksena on auttaa saamaan paras irti MED-EL-tuotteestasi; kuulla ja ymmärtää paremmin, edetä oppimisessa ja antaa käyttäjillemme elämänlaatua parantavia ominaisuuksia. Joillekin sovelluksille on mahdollista lähettää testitulokset pdf-muodossa sähköpostitse.

Rekisteröinti tapahtuu myMED-EL-tilisi kautta.

Tarkoitus:
Mobiilisovellusten käyttö kuntoutukseen, koulutukseen ja tukeen.

Oikeusperusta:
Suostumus - Art. GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta ja sopimuksen täyttäminen - Art. GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta.

MyMED-EL -alusta tarjoaa rekisteröityneille käyttäjille pääsyn henkilökohtaisiin MED-EL-tarjouksiin. Käsittelemme rekisteröidyn roolin perusteella seuraavia tietoluokkia rekisteröinnin todentamiseksi ja tarjoamme oikeat tiedot ja palvelut lääkinnälliseen laitteeseesi tai ammatillisiin tarpeisiisi:

Sähköpostiosoite, nimi, maa, syntymäaika, vanhemman tai huoltajan tiedot, tuotetyyppi, sarjanumero, suhde käyttäjään, ammatti, laitos ja laitoksen osoite.

Käytämme yhteystietoja

  • lähettääksemme sinulle viestejä myMED-EL-tilistäsi.
  • tehdäksemme lisäkysymyksiä tai pyytääksemme lisätietoja, jotta voimme vahvistaa sinut MED-EL-käyttäjäksi.
  • ilmoittaaksemme sinulle, että myMED-EL-tilisi on myönnetty.

Syntymäaika on välttämätön sen varmistamiseksi, että lasten tilit perustetaan vain vanhempien tai laillisten huoltajien suostumuksella.

MyMED-ELin ja räätälöityjen palvelujen käyttöoikeuksien todennus tapahtuu Auth0-ohjelmistokomponentin avulla. Tämä edellyttää sähköpostiosoitteesi ja salasanasi välittämistä Auth0: lle turvallista kirjautumisprosessia varten. Lisätietoja löytyy täältä https://auth0.com/terms/  ja täältä https://auth0.com/privacy/. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä, esim. sähköpostitse suoraan myMED-EL-profiilista.

Tarkoitus:
Yhteystietosi vaaditaan henkilöllisyyden vahvistamiseksi ja vaadittujen palveluiden ja yhteydenottopyyntöjen täyttämiseksi.

Oikeusperusta:
Suostumus - Art. GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta ja sopimuksen täyttäminen - Art. GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta.

Tarjoamme kuulokokeita ja kyselyjä verkkosivustojemme kautta. Kun olet suorittanut kuulotestin tai kyselyn, tarjoamme sinulle mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin yhteydenottolomakkeen avulla. Kun lähetät yhteydenottolomakkeen, antamasi tiedot (etunimi, sukunimi, sähköposti) ja tulokset käsitellään.

Testitulokset anonymisoidaan tilastollisiin tarkoituksiin.


Tarkoitus:
Tietojen antaminen / avustaminen sinulle sopivista kuuloratkaisuistamme

Oikeusperusta:
Suostumus - Art. 9 (2) lit. a) GDPR ja laillinen etu - art. GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan f alakohta - Tuotteiden ja palvelujen tutkimus ja parantaminen.

Valtuutetut MED-EL-kumppanit voivat ladata ja tallentaa sovitettuja karttoja suoraan myMED-EL-alustalle, koulutetut asiantuntijamme käyttävät näitä karttoja palvelutapausten, takuiden ja potilaskohtaisten mukautusten käsittelyyn.

Tämän palvelun tarjoamiseksi käsittelemme audioprosessorin tietoja, sarjanumeron, tuotetyypin, asennuspäivämäärän ja sovitetun kartan. MED-EL anonymisoi nämä tiedot ja käyttää niitä tilastoihin, tutkimukseen ja tuotekehitykseen

Tarkoitus:
Nopeampi huolto- ja korjaustapausten käsittely.

Oikeusperusta:
Suostumus - Art. GDPR: n 9 artiklan 2 kohdan a alakohta ja oikeutetut edut - Art. 6 artiklan 1 kohdan f alakohta ja 89 GDPR - Tuotepalvelujen tutkimus ja parantaminen.

Löydät MED-ELin verkosta sosiaalisen median kautta. Käytämme näitä alustoja kommunikoidaksemme kanssasi ja julkaistaksemme tietoa tuotteistamme ja työstämme. Palautteita käytetään tuotteidemme ja palvelujemme parantamiseen. Saamme nimettömiä tilastoja näiltä palveluntarjoajilta: kommentit, jakaminen, tykkäykset, tilaukset ja vastaavat vuorovaikutukset. Löydät heidän tietosuojatiedot alta.

Olemme yhdessä vastuussa palveluntarjoajien kanssa. Jos haluat tiedustella henkilötietojasi, ota yhteyttä sekä operaattoriin että meihin.

Tarkoitus:
Verkkoviestintä, julkaista tietoja tuotteista ja palveluista. Arvioida palautetta tuotteiden ja palvelujen parantamiseksi.

Oikeusperusta:
Oikeutetut edut - GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan f alakohta - suhdetoiminta ja viestintä, tuotteiden ja palvelujen parantaminen.

Twitter
Twitter palvelun tarjoaa Twitter International Company, 26 Fenian St., Dublin, Ireland. Tietosuojaseloste: https://twitter.com/en/privacy.

YouTube
YouTube palvelun tarjoaa Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland. Tietosuojaseloste: https://policies.google.com/privacy.

LinkedIn
LinkedInpalvelun tarjoaa LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Ireland. Tietosuojaseloste: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

Facebook and Instagram
palvelut tarjoaa Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland.
Lisätietoja käsittelytoiminnoista löytyy Facebookin tietosuojakäytännöstä https://www.facebook.com/privacy/explanationtai Instagram https://help.instagram.com/519522125107875.
Lisätietoja henkilötietojen käytöstä löytyy myös täältä: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum

Voit lähettää avoimen hakemuksen sekä hakemuksen tiettyyn listattuun tehtävään verkkosivustomme kautta.

Lisätietoja yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) 13 artiklaan liittyen henkilötietojesi keräämiseen ja käsittelyyn verkkohakemuksen yhteydessä, tutustu hakijoiden MED-EL-tietosuojatietoihin .

Tarkoitus:
Työhakemus

Oikeusperusta:
Suostumus - Art. 6 (1) lit. b) GDPR

Tarjoamme erilaisia ​​ilmaisia ​​tilauspalveluja verkkosivustomme ja sosiaalisen mediamme kautta, jotka tarjoavat tietoa MED-EL -tuotteista, -palveluista ja työstämme. Lähetämme ajoittain valinnaisia ​​kyselyjä, joissa pyydetään anonyymia palautetta.

Tarjotaksemme asiaankuuluvaa ja täsmällistä markkinointia käsittelemme nimesi, ammattisi ja ammatilliset kiinnostukset, puhelinnumerosi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja käyttäjän käyttäytymisen (avaamalla sähköposteja, napsauttamalla linkkejä).

Jokaisessa uutiskirjeessä on linkki, jolla voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

MED-EL välittää käyttäjien ja kumppaneiden yksityisyydestä seuraavien palveluntarjoajien kanssa voidakseen tarjota sinulle markkinointia ja viestintää turvallisesti ja laillisesti:

MailChimp: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Microsoft Dynamics 365 Marketing: https://docs.microsoft.com/de-de/dynamics365/get-started/gdpr/

Salesforce: https://www.salesforce.com/company/privacy/

Survey Monkey: https://www.surveymonkey.com/mp/privacy/

Tarkoitus:
Tietoa MED-EL-aiheista, tuotteista ja palveluista

Oikeusperusta:
Suostumus - Art. 6 (1) lit. a) GDPR ja oikeutetut edut - art. 6 (1) lit. f) GDPR-mainonta ja verkkotarjousten optimointi.

Verkkokaupasta voit tilata MED-ELin tuotteita. Tilausten täyttämiseksi keräämme seuraavat tiedot: nimi, yhteystiedot, sähköpostiosoite, syntymäaika, implantointiklinikka, implantointipäivä, vastaanottajan nimi, vastaanottajan yhteystiedot, kuulonaleneman syy, laitteen sarjanumero, laskutusosoite, toimitusosoite, puhelinnumero, IP-osoite ja selaimen tiedot.
 
Tarkoitus:
Hallinnoida kauppaa, tarjoa palveluja ja täyttää tilauksia.
 
Oikeusperusta:
Sopimuksen toteuttaminen - Art. 6 (1) lit. b) GDPR

MED-EL tarjoaa verkkotapahtumia, tapaamisia, verkkoseminaareja ja konsultaatioita sekä tukea audiologeille, puhepatologeille ja kirurgeille videoneuvottelun kautta. Rekisteröintitarkoituksia varten ja yhteydenpitoon kanssasi käsittelemme seuraavia tietoja: etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, ammatti, laitos, kaupunki / maa, MED-EL-edustajan nimi.

Verkkotapahtumia voidaan nauhoittaa ja laittaa saataville MED-EL Academy kautta.

Verkkotapahtuman tyypistä riippuen käytämme seuraavia palveluntarjoajia:

“WebEx” on Cisco Systems Inc., 170 West Tasman Dr., San Jose, CA 95134, USA, palvelu. Tietosuojatiedot: http://www.cisco.com/c/en/us/about/legal/privacy.html.

Adobe Connect palvelun tarjoaa Adobe Systems Software, 4-6 Riverwalk, Citywest Business Campus, Dublin 24, Ireland. Tietosuojatiedot: https://www.adobe.com/privacy.html.

Zoom palvelun tarjoaa Zoom Video Communications Inc., 55 Almaden Blvd, Suite 600, San Jose, California 95113, USA. Tietosuojatiedot: https://zoom.us/privacy.

Microsoft Teams palvelun tarjoaa Microsoft Corporation, One Microsoft Way Redmond, Washington 98052. Tietosuojatiedot: https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement.

Käyttötarkoitus:
Rekisteröityminen ja pääsy online-tapahtumiin ja konsultointeihin, verkkoseminaareihin ja videoneuvotteluihin.

Oikeusperusta:
Sopimuksen toteuttaminen - Art. GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta ja oikeutetut edut - Art. 6 (1) f GDPR - Tarjoaa verkkotapahtumia ja koulutusmateriaalia.

Voit ottaa yhteyttä MED-ELiin (esim. tuotteita, tukea jne. koskevat pyynnöt) täyttämällä yhteydenottolomakkeemme. Yhteydenotto tapahtuu yleensä sähköpostitse, jos puhelinnumero annetaan voimme ottaa yhteyttä myös puhelimitse.

Kun lähetät yhteydenottolomakkeen, sinun on täytettävä yhteystietokentät : nimi, ammatti (esim. Kirurgi, kotihoito, audiologi), kiinnostuksen kohteet (ammatilliset kiinnostukset), puhelin, osoite (katu, talonumero, kaupunki, postinumero, alue, maa), sähköpostiosoite sekä halukkuus liittyä postituslistalle.

Tarkoitus:
Vastata/auttaa sinua kysymyksissäsi

Oikeusperusta:
Sopimuksen toteuttaminen tai ennen sopimusta tehtävien vaiheiden suorittaminen -   Art. GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta

Joissakin yhteydenottolomakkeissamme käytämme "Google reCAPTCHA", Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, Tietoja tietosuojasta .   Tällä tarkistamme, onko tiedot täyttänyt ihminen tai automaattinen ohjelma. Analyysi alkaa automaattisesti heti, kun vierailet verkkosivustollamme. reCAPTCHA käyttää erilaisia ​​tietoja tässä analyysissä (esim. IP-osoite, vierailun aika, hiiren napsautukset).

Oikeusperusta
Oikeutettu etu - Art. GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan f alakohta - Suojaus väärinkäyttävältä automaattiselta vakoilulta ja roskapostilta.

Kuka pääsee käsiksi tietoihisi?

MED-EL Elektromedizinische Geräte Gesellschaft m.b.H.:ssä vain ne osastot tai työntekijät saavat tietosi, sikäli kuin he tarvitsevat niitä käsittelyä varten vastaaviin tarkoituksiin.

Tietojen siirto kolmannelle osapuolelle :

Käytämme erilaisia ​​palveluntarjoajia ja kolmansia osapuolia ("tietojenkäsittelijöitä") verkkosivustojemme ja mobiilisovelluksiemme jatkuvaan parantamiseen ja käyttäjäystävällisten palvelujen tarjoamiseen.

MED-EL käyttää vain sellaisia ​​tietojenkäsittelijöitä, jotka ovat allekirjoittaneet vastaavat tietosuojasopimukset ja tarjoavat riittävät takuut sovellettavan lain nojalla. Valitsemme mahdollisuuksien mukaan yhteistyökumppanit, joiden kotipaikka tai palvelimet ovat Euroopan unionissa (EU).

Jotta voimme tarjota sinulle tiettyjä palveluja, teemme tilauksen kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, joilla on pääkonttori tai palvelimet EU: n ulkopuolella. Ellei jäljempänä toisin mainita, käytämme sopivia vakuuksia EU: n vakiosopimuslausekkeista: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?qid=1611757441889&uri=CELEX%3A32010D0087 varmistaaksemme tietojesi GDPR-yhteensopiva suojaustaso.

Lisäksi kiinnitämme huomiota kumppaneidemme muihin turvatoimiin ja tietosuojamääräyksiin tai sertifikaatteihin.

Päivitykset

Henkilötietosi päivitetään ensisijaisesti meille antamasi suoran palautteen tai muutosilmoitusten perusteella. Päivittäminen on kuitenkin mahdollista myös kolmansilta osapuolilta saatujen tietojen tai julkisesti saatavilla olevien tietojen vuoksi.

Kuinka kauan tietojasi tallennetaan?

Käsittelemme henkilötietojasi niin pitkälle kuin on tarpeen liikesuhteemme (sopimuksen aloittaminen, käsittely ja irtisanominen) ajan sekä Itävallan kauppalaista (UGB) johtuvien lakisääteisten säilytys- ja dokumentointivelvoitteiden mukaisesti ja liittovaltion verolain (BAO) mukaan tai puolustaessa oikeudellisia vaatimuksia.

Lisäksi varastointiaika arvioidaan lakisääteisten vanhentumisaikojen perusteella, jotka voivat olla esimerkiksi yleisen siviililain (ABGB) mukaan yleensä 30 vuotta, mutta joissakin tapauksissa, vain 3 vuotta.

Tietosi poistetaan siis sopimuksen ajan täyttyessä, peruutat suostumuksesi tai vastustat tietojen tallennusta, jos tallennustilaa ei vaadita laillisen velvoitteen täyttämiseksi tai oikeudellisten vaatimusten esittämiseksi, toteuttamiseksi tai puolustamiseksi. Jatkokäsittely tapahtuu vain, jos olet nimenomaisesti antanut suostumuksesi tietojesi jatkokäyttöön tai jos olemme varanneet minkä tahansa lain salliman jatkokäsittelyn

On myös mahdollista, että tiedot anonymisoidaan poistamisen sijaan. Tässä tapauksessa kaikki henkilökohtaiset viitteet poistetaan peruuttamattomasti, minkä vuoksi tietosuojan peruuttamisvelvoitteet eivät enää ole voimassa. Tässä tapauksessa mitään henkilökohtaista viittausta ei voida palauttaa.

Oikeutesi

GDPR: n mukaan sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Oikeus nähdä tietosi – Art. 15 GDPR:
    Oikeus saada vahvistus siitä, käsitelläänkö itseäsi koskevia henkilötietoja vai ei, ja tässä tapauksessa pääsy henkilötietoihin;
  • Oikeus korjata tietojasi – Art. 16 GDPR:
    Oikeus saada ilman aiheetonta viivytystä itseään koskevien virheellisten henkilötietojen oikaisu;
  • Oikeus tietojen poistamiseen ('oikeus tulla unohdetuksi') – Art. 17 GDPR:
    Oikeus saada itseään koskevat henkilötiedot poistettua ilman aiheetonta viivytystä;
  • Oikeus tietojenkäsittely rajoittamiseenArt. 18 GDPR:
    Oikeus saada rajoituksia   henkilötietojesi käsittelyyn;
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteenArt. 20 GDPR:
    Oikeus vastaanottaa meille antamiasi henkilötietoja strukturoidussa, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja oikeus siirtää nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle esteettä;
  • Oikeus vastustaaArt. 21 GDPR:
    Oikeus vastustaa milloin tahansa erityistilanteeseen liittyvistä syistä itseäsi koskevien henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu 1 artiklan 6 kohdan 1 alakohtaan. e) tai f) GDPR.

Jos tietojenkäsittely vaatii suostumustasi, voit peruuttaa suostumuksesi myöhempää käyttöä varten milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen privacy@medel.com tai säätämällä valintasi evästeasetuksissamme.

Jos haluat käyttää tietojasi, muuttaa yhteysasetuksiasi tai kysyä tietosuojakäytännöstä tai siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, lähetä sähköpostia osoitteeseen privacy@medel.com tai ota yhteyttä johonkin alueellisesta alueesta Lähimmät MED-EL-toimistot: MED-EL toimistot maailmalla

Vaikka pyrimme vastaamaan mahdollisiin kysymyksiisi tai huolenaiheisiisi, voit valittaa valvontaviranomaiselle, jos uskot, että tietojesi käsittely rikkoo tietosuojalakia tai jos tietosuojavaatimuksiasi on muutoin loukattu. Itävallassa tietosuojaviranomainen on vastuussa.

Onko olemassa tietojen toimittamisvelvollisuus?

Osana liikesuhdetta sinun on annettava vain henkilökohtaiset tiedot, joita tarvitaan liikesuhteen luomiseen ja hoitamiseen tai jotka meidän on kerättävä lain mukaan. Sinun on myös ilmoitettava meille kaikista tietojesi muutoksista. Ilman näitä tietoja joudumme yleensä kieltäytymään sopimuksen tekemisestä, tai sopimuksen toteuttamista tai olemassa olevaa sopimusta ei voida enää suorittaa ja siten se pitää irtisanoa.

Käytetäänkö tietojani automaattisessa päätöksenteossa, mukaan lukien profilointi?

Emme käytä automaattista päätöksentekoa Art. 22 DSGVO.

Turvallisuus

Olemme sitoutuneet varmistamaan, että tietosi ovat turvassa. Luvattoman pääsyn tai paljastamisen estämiseksi olemme ottaneet käyttöön sopivat fyysiset, sähköiset ja hallinnolliset menettelyt verkossa keräämiemme tietojen suojaamiseksi.

Linkit muille verkkosivustoille

Verkkosivustollamme voi olla linkkejä muille kiinnostaville verkkosivustoille. Jos kuitenkin olet käyttänyt näitä linkkejä poistuaksesi sivustoltamme, huomaa, että meillä ei ole minkäänlaista valtaa kyseiseen toiseen verkkosivustoon. Siksi emme voi olla vastuussa sellaisten tietojen suojaamisesta ja yksityisyydestä, joita annat vierailulla tällaisilla sivustoilla, eikä tällaisia ​​sivustoja säännellä tällä tietosuojaselosteella. Sinun on oltava varovainen ja tarkasteltava kyseiseen verkkosivustoon sovellettavaa tietosuojaselostetta.

 

Tietoja tämän sivuston evästeistä

Jotta voimme tarjota sinulle optimaalisen käyttökokemuksen (esim. haluamasi kielen tai sivun asetukset), käytämme evästeitä kirjautumistietojesi tallentamiseen, turvallisen kirjautumisen varmistamiseksi, tilastotietojen keräämiseen verkkosivuston toimintojen optimoimiseksi ja räätälöidyn sisällön tarjoamiseksi. Evästeet ovat tärkeitä myös verkkosivustomme moitteettomalle toiminnalle.

Napsauta "Hyväksy kaikki evästeet" hyväksyäksesi kaikki evästeet ja siirtymällä suoraan verkkosivustolle; tai napsauta " Evästeasetukset " saadaksesi yksityiskohtaisen kuvauksen käyttämistämme evästeistä ja päättääksesi, pitäisikö tietyt evästeet tallentaa. Jos tietojenkäsittely vaatii suostumustasi, voit peruuttaa suostumuksesi myöhempää käyttöä varten milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen privacy@medel.com tai säätämällä valintasi evästeasetuksissamme.

Käytämme seuraavia palveluntarjoajia verkkosivustomme parantamiseen ja optimaaliseen toimintaan:

Tämä internetsivusto käyttää Google Analytics:ia, palvelun tarjoaa Google Inc, (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA). Käyttö sisältää Universal Analytics -käyttötilan. Tämä helpottaa tietojen, istuntojen ja vuorovaikutusten osoittamista useiden laitteiden välillä salanimiseen käyttäjätunnukseen ja siten käyttäjän toiminnan analysointia laitteiden välillä.

Tämän verkkosivuston ylläpitäjän puolesta Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen verkkosivustosi käyttöä, kokoamaan raportteja verkkosivuston toiminnasta ja tarjoamaan verkkosivuston ylläpitäjälle muita verkkosivuston ja Internetin käyttöön liittyviä palveluita.

Lisätietoja tietosuojasta on osoitteessa https://policies.google.com/

Oikeusperusta:
Suostumus - GDPR: n 6 artiklan 1 kohta

Tämä sivusto käyttää Visual Website Optimizer -ohjelmaa (VWO). Tällä työkalulla luomme käyttäjätestauksia verkkosivustomme optimoimiseksi ja edelleen kehittämiseksi. VWO analysoi staattisia tietoja verkkosivustomme käytöstä. Lisäksi työkalua käytetään A / B-testityökaluna. Tiedot, kuten kävijämäärä, klikkauskäyttäytyminen ja verkkosivuston käyttäjän keskimääräinen aktiivinen oleskeluaika, määritetään vastaaville testimuunnelmille.

Oikeusperusta:
Suostumus - GDPR: n 6 artiklan 1 kohta

Linkitämme verkkosivustomme sosiaalisiin verkostoihin myös ns. Sosiaalisen median laajennuksilla (jäljempänä painikkeet):

  • Clearspring Technologies (AddThis)
  • Facebook (Facebook kommentit, Facebook tykkää-nappi ja Sosiaaliset widgetit)
  • LinkedIn (LinkedIn nappi ja sosiaaliset widgetit)
  • Twitter (Twitter Tweet -nappi ja sosiaaliset widgetit)
  • Google (Google+ -nappi ja sosiaaliset widgetit, Google Fontit, YouTube -nappi ja sosiaaliset widgetit)

Kun vierailet verkkosivustollamme, nämä painikkeet ovat pois käytöstä, ts. ne eivät lähetä mitään tietoja vastaaviin sosiaalisiin verkostoihin ilman sinun puuttumistasi. Voit aktivoida painikkeet klikkaamalla. Painikkeet pysyvät aktiivisina, kunnes poistat ne käytöstä tai poistat evästeet.

Aktivoinnin jälkeen muodostetaan suora yhteys sosiaalisen verkoston palvelimeen. Jos olet kirjautunut sosiaaliseen verkostoon, tämä voi määrittää vierailusi tällä verkkosivustolla käyttäjätilillesi.

Meillä ei ole vaikutusta sosiaaliseen verkostoon siirrettyjen tietojen määrään.

Lisätietoja sosiaalisen verkoston tietojen keräämisestä ja käytöstä sekä sosiaalisiin verkostoihin liittyvistä oikeuksistasi ja asetusvaihtoehdoistasi on kyseisten sosiaalisten verkostojen tietosuojakäytännössä

Oikeusperusta:
Suostumus - GDPR: n 6 artiklan 1 kohta

Käytämme verkkosivustollamme Google Tag Manageria, joka on Google Ireland Limitedin työkalu, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti.

Google Tag Manager itse ei tallenna evästeitä tai käsittele henkilötietoja. Se antaa kuitenkin mahdollisuuden käynnistää uusia tunnisteita, jotka voivat kerätä ja käsitellä henkilötietoja tarpeisiin perustuvan suunnittelun ja verkkosivustomme optimoinnin mahdollistamiseksi.

Lisätietoja   Tag Managerista on osoitteessa https://support.google.com/tagmanager/answer/9323295?hl=fi

Käytämme Google Adsia, joka on osa Google Ireland Limited, Google Building Gordon House, Barrow St, Dublin 4, Ireland.

Lisätietoja Googlen tietosuojasta on osoitteessa https://policies.google.com/technologies/ads?hl=fi .

Käytämme Google Adsia markkinointi- ja optimointitarkoituksiin lähinnä osuvien ja mielenkiintoisten mainosten näyttämiseksi ja kampanjan tehokkuutta koskevien raporttien parantamiseksi. Emme kerää tai käsittele mitään henkilötietoja. Saamme vain nimettömiä tilastollisia arviointeja Googlelta. Google Ads muodostaa automaattisesti suoran yhteyden Google-palvelimeen. Meillä ei ole vaikutusta Googlen keräämien tietojen laajuuteen ja jatkokäyttöön.

Käyttötarkoitus:
Markkinointitarjonnan optimointi.

Oikeusperusta:
Suostumus - GDPR: n 6 artiklan 1 kohta

Käytämme Facebook Ireland Ltd: n, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanti -palveluja "Facebook Pixel" ja "Facebook Custom Audiences".

Lisätietoja Facebookin tietosuojasta on osoitteessa https://www.facebook.com/about/privacy .

Näiden palvelujen avulla Facebook voi näyttää mainoksiamme Facebookissa vain niille Facebook-käyttäjille, jotka vierailivat verkkosivustollamme ja osoittivat kiinnostusta tiettyihin aiheisiin tai tuotteisiin.

Käyttötarkoitus:
Käytämme Facebook Pixeliä ja Custom Audiencesia markkinointi- ja optimointitarkoituksiin pääasiassa sijoittamaan asiaankuuluvia ja mielenkiintoisia mainoksia Facebookiin ja parantamaan näin tarjoustamme.

Oikeusperusta:
Suostumus - GDPR: n 6 artiklan 1 kohta

 

Tämä käytäntö päivitettiin viimeksi huhtikuussa 2021.

 

Select your Language

Please, select a language for this page