Gegevensprivacybeleid

Informatie over gegevensverwerking overeenkomstig art. 13 en 14 Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

De bescherming van uw persoonsgegevens en privacy is zeer belangrijk voor ons. Daarom informeren we u over onze verwerking van uw persoonsgegevens, met name waarvoor we uw persoonsgegevens verwerken, aan wie we deze doorsturen en op welke beschermingsclaims en -rechten u recht hebt. Wanneer we spreken over gegevens, bedoelen we uw persoonsgegevens. Dit omvat alle informatie die u identificeert als persoon, direct of indirect.

Lees de volgende informatie zorgvuldig door.

Over dit beleid

In dit beleid wordt uitgelegd wanneer en waarom we persoonsgegevens verzamelen, hoe we deze gebruiken, hoe we deze beveiligen en wat uw rechten zijn in verband hiermee. We kunnen uw persoonsgegevens verzamelen, gebruiken en opslaan zoals beschreven in dit gegevensprivacybeleid en zoals beschreven wanneer we gegevens van u verzamelen. We behouden het recht voor dit gegevensprivacybeleid van tijd tot tijd te wijzigen zonder kennisgeving vooraf. Bezoek regelmatig onze website (www.medel.com) om te controleren of wijzigingen zijn opgetreden (wijzigingen worden echter niet achteraf ingevoerd). We zullen altijd de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) volgen wanneer we uw persoonsgegevens verwerken. Voor de toepassing van de AVG zijn wij de beheerder van alle persoonsgegevens die we van u bewaren.

Wie is verantwoordelijk voor gegevensverwerking?

De verantwoordelijke beheerder is:

MED-EL Elektromedizinische Geräte Gesellschaft m.b.H.
Fürstenweg 77a
6020 Innsbruck
Oostenrijk
Tel.: +43 5 77 88
office@medel.com

U kunt rechtstreeks contact opnemen met de verantwoordelijke gegevensbeschermingsfunctionaris

privacy@medel.com

of

MED-EL Elektromedizinische Geräte GmbH
T.a.v. Datenschutzbeauftragter
Fürstenweg 77a
6020 Innsbruck
Oostenrijk

Welke gegevens worden verwerkt en uit welke bronnen komen deze gegevens?

We verwerken persoonsgegevens die we van u ontvangen in het kader van onze zakelijke relatie. Daarnaast verwerken we persoonsgegevens die we van derde partijen en/of openbaar toegankelijke bronnen ontvangen (bijvoorbeeld het bedrijvenregister, het verenigingsregister, het kadaster, de pers, de media) op een toelaatbare manier (bijvoorbeeld voor het vervullen van bestellingen/contracten, nakomen van juridische verplichtingen of nadat u toestemming heeft verleend).

Uw persoonsgegevens omvatten met name:

  • Naam
  • Contactgegevens, waaronder e-mailadres en telefoonnummers
  • Demografische informatie, zoals postcode, geografische locatie, voorkeuren en interesses
  • Andere informatie die relevant is voor marktonderzoek
  • IP-adres
  • Gebruikersnamen en wachtwoorden voor beschermde delen van de website
  • Voor sollicitaties, naast naam en contactgegevens, de persoonsgegevens die u verstrekt, opleiding, aanvullende kennis en kwalificaties, vorige werkgevers en verzonden documenten, zoals cv, certificaten etc.

Voor welke doeleinden en op welke juridische grondslagen worden uw gegevens verwerkt?

We verwerken uw persoonsgegevens overeenkomstig de verordeningen inzake gegevensbescherming (AVG en de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) in de huidige versie).

Geautoriseerde MED-EL-partners kunnen persoonlijke gehoorprofielen uploaden en opslaan op het myMED-EL-platform. Onze gekwalificeerde klinisch specialisten gebruiken deze kaarten om servicegevallen, garanties en individuele aanpassingen te verwerken.

We kunnen deze service alleen leveren als we de gegevens van de audioprocessor, het serienummer, het producttype, de plaatsingsdatum en de gehoorkaart kunnen verwerken. MED-EL maakt deze gegevens anoniem en gebruikt ze voor statistieken, onderzoek en productverbetering

Doel:
Snellere afhandeling van service- en reparatiegevallen.

Juridische grondslag:
Toestemming – art. 9 (2) a) AVG en rechtmatige belangen - art. 6 (1) f) en art. 89 AVG - onderzoek en verbetering van producten en services.

PayPal
In sommige landen accepteren we online betalingen via Paypal (Europe) S.a.r.L, 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxemburg. Uw persoonsgegevens worden via een beveiligde verbinding gedeeld tussen MED-EL en PayPal om een transactie te voltooien. Dit omvat uw naam, adres, e-mailadres, IP-adres en transactie-id.

U vindt hier meer informatie: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full.

Doel:
Betaling via PayPal

Legale basis:
Uitvoering van een contract –art. 6 (1) b AVG

Als professional kunt u via uw myMED-EL-account toegang krijgen tot onze online mediadatabase met casestudy's over de implantatie van MED-EL-producten.

De video's worden gehost door het platform Vimeo (Vimeo LLC, 555 West 18th Street, New York 10011, VS). Informatie over gegevensprivacy bij Vimeo vindt u hier: https://vimeo.com/privacy

Bestaande registraties door de serviceprovider Arri Media GmbH, Türkenstraße 89, 80799 München kunnen in de overgangsfase nog worden gebruikt. Informatie over gegevensprivacy bij Arri.

Doel:
Toegang tot en registratie bij de chirurgische videobibliotheek

Juridische grondslag:
Uitvoering van een contract –art. 6 (1) b AVG

We gebruiken een chatbot op sommige van onze websites om uw vragen over producten en services van MED-EL te beantwoorden. De chatbot is een op tekst gebaseerd softwaresysteem. Gebruik ervan is vrijwillig. De tekst die u invoert wordt lokaal gedurende uw sessie in een cookie op uw pc opgeslagen. Dialogen worden in anonieme vorm geanalyseerd door MED-EL om de chatbot te verbeteren. Als u uw contactgegevens invoert, worden ze naar uw MED-EL-vestiging gestuurd om uw aanvraag te beantwoorden.

De chatbot gebruikt de Azure Bot Service van Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, VS. U vindt hier informatie over gegevensprivacy: https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement

Doel:
Snelle hulp met uw aanvragen

Juridische grondslag:
Toestemming art. 6 (1) a AVG

U kunt contact opnemen met MED-EL (bijvoorbeeld voor vragen over producten, ondersteuning etc.) door onze contactformulieren in te vullen. Het contact vindt doorgaans plaats via e-mail en, als een telefoonnummer is opgegeven, via telefoon.

Wanneer u het contactformulier indient, worden uw gegevens in de contactvelden (naam, beroep (bijvoorbeeld chirurg, thuisverzorger, audioloog), interesses (professionele interesses), telefoonnummer, adres (straat, huisnummer, stad, postcode, regio, land), e-mail, aanmelding voor nieuwsbrief) verwerkt.

Doel:
Uw vraag beantwoorden/helpen met uw verzoek

Juridische grondslag:
Uitvoering van een contract of precontractuele stappen – art. 6 (1) b) AVG

Voor sommige van onze contactformulieren gebruiken we Google reCAPTCHA van Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS. Informatie over gegevensprivacy. Hiermee controleren we of de gegevens zijn ingevoerd door een mens of een geautomatiseerd programma. De analyse start automatisch. als u onze website bezoekt. reCAPTCHA gebruikt verschillende informatie voor deze analyse (bijvoorbeeld IP-adres, tijdstip van het bezoek, muisklikken).

Juridische grondslag:
Rechtmatig belang – art. 6 (1) f) AVG - bescherming tegen geautomatiseerde spionage en spam.

Als u toegang tot positiegegevens via uw browser toestaat, worden de klinieken en distributiepartners in de buurt weergegeven. Uw positie wordt gevonden door de positie van uw IP-adres te identificeren. De gegevens worden niet opgeslagen.

Doel:
Weergeven van klinieken en distributiepartners bij u in de buurt

Juridische grondslag:
Toestemming – art. 6 (1) lid a) AVG

U kunt ons online leerbeheersysteem gebruiken met informatie, cursussen, webinars en programma's over MED-EL-producten en -diensten. De Academie is een myMED-EL service. Registratie gaat via uw myMED-EL account.

We gebruiken uw e-mailadres om uw automatische informatie te versturen, zoals herinneringen voor inleverdatums van cursussen of opdrachten, of herinneringen voor boekingen van webinars en seminarevenementen. U ontvangt uw certificaten ook per e-mail. In cursussen of programma's met een aangewezen trainer kan de trainer e-mailberichten naar de deelnemers sturen als onderdeel van het trainingsproces.

De Academy gebruikt een essentiële sessiecookie, genaamd TotaraSession. U moet deze cookie in uw browser toestaan ​​om continuïteit te bieden en uw login van pagina tot pagina te behouden. Wanneer u uitlogt of de browser sluit, wordt deze cookie vernietigd (in uw browser en op de server).

De webinars, cursussen en programma's die je hebt gevolgd en je gebruikersgedrag worden binnen het leerplatform vastgelegd om ons aanbod te optimaliseren. Voor alle leeractiviteiten worden uw leervoortgang, uw antwoorden en testresultaten geregistreerd om uw leersucces te documenteren en om opleidingscertificaten te kunnen aanmaken.

Doel:
Werking en optimalisatie van het leerplatform

Juridische grondslag:
Uitvoering van een contract – art. 6 (1) lid b) AVG

MED-EL biedt een scala aan toepassingen voor revalidatietraining en ondersteuningsdoeleinden die werken op smartphones, tablets en webapparaten. Deze toepassingen hebben hun eigen ingebouwde privacybeleid.

Het doel van deze toepassingen is om u uw MED-EL-product optimaal te laten gebruiken; om beter te horen en te begrijpen, meer te leren en de kwaliteit van uw leven te verbeteren. Bij sommige apps is het mogelijk de testresultaten als PDF-bestand via e-mail te verzenden.

U kunt zich registreren via uw myMED-EL-account.

Doel:
Gebruik van de mobiele apps voor revalidatie, training en ondersteuning.

Juridische grondslag:
Toestemming - Art. 6 (1) a, 9 (2) a en Uitvoering van een contract - Art. 6 (1) b AVG

Op het myMED-EL-platform krijgen geregistreerde gebruikers toegang tot gepersonaliseerde aanbiedingen van MED-EL. We verwerken op basis van de geregistreerde rol de volgende gegevenscategorieën om uw registratie te verifiëren en de juiste informatie te verstrekken en services te verlenen voor uw medische apparaat of professionele behoeften:

E-mailadres, naam, adres, land, geboortedatum, gegevens ouder of voogd, producttype, serienummer, relatie tot gebruiker, beroep, instelling en adres van instelling.

We gebruiken uw contactgegevens om

  • u berichten over uw myMED-EL-account te sturen.
  • uw vragen te beantwoorden of om aanvullende informatie te vragen zodat we u als MED-EL-gebruiker kunnen verifiëren.
  • u te laten weten dat uw myMED-EL-account is toegewezen.

De geboortedatum is nodig om er zeker van te zijn dat accounts voor kinderen alleen worden aangemaakt met toestemming van de ouders of voogden.

De authenticatie voor de toegang tot myMED-EL en de gepersonaliseerde services worden uitgevoerd door de Auth0-softwarecomponent, een service van Auth0 Inc., 10800 NE 8th, St. Suite 700, Bellevue, WA 98004, VS. Hiervoor moeten uw e-mailadres en wachtwoord naar Auth0 worden gestuurd voor een beveiligde aanmelding. Meer informatie vindt u hier https://auth0.com/terms/  en hier https://auth0.com/privacy/. U kunt zich op elk moment afmelden door contact met ons op te nemen, bijvoorbeeld via e-mail in uw myMED-EL-profiel.

Doel:
Uw contactgegevens zijn nodig om uw identiteit te bevestigen, de vereiste services te verlenen en contactaanvragen te beantwoorden.

Juridische grondslag:
Toestemming art. 6 (1) a) AVG en uitvoering van een contract – art. 6 (1) b) AVG.

Er zijn diverse gratis abonnementen beschikbaar via onze website en social media die u informatie geven over MED-EL-producten, -services en ons werk. Af en toe sturen we optionele enquêtes waarin we u vragen om anonieme feedback.

We kunnen alleen relevante, nauwkeurige marketingcampagnes voeren als we uw naam, beroep en professionele interesses, telefoonnummer, adres, e-mailadres en gebruikersgedrag (e-mails openen, klikken op koppelingen) kunnen verwerken.

U kunt zich op elk moment afmelden via een koppeling die u in elke nieuwsbrief vindt.

MED-EL beschermt de privacy van onze gebruikers en werkt samen met de volgende leveranciers om marketing en communicatie veilig en legaal aan u te sturen:

MailChimp: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Microsoft Dynamics 365 Marketing: https://docs.microsoft.com/de-de/dynamics365/get-started/gdpr/

Salesforce: https://www.salesforce.com/company/privacy/

Survey Monkey: https://www.surveymonkey.com/mp/privacy/

Doel:
Informatie over specifieke onderwerpen, producten en services van MED-EL

Juridische grondslag:
Toestemming – art. 6 (1) lid a) AVG en rechtmatige belangen – art. 6 (1) lid f) AVG reclame en optimaliseren van onlineaanbiedingen.

U kunt onlinegehoortesten uitvoeren en enquêtes invullen op een van onze websites. Nadat u uw gehoortest hebt voltooid of de enquête hebt ingevuld, kunnen we u aanbieden om contact met ons op te nemen via een contactformulier. Wanneer u het contactformulier indient, worden uw gegevens (voornaam, achternaam, e-mail) en uw resultaten verwerkt.

De testresultaten worden geanonimiseerd voor statistische doeleinden.


Doel:
Uw vraag beantwoorden/helpen met uw verzoek over beschikbare gehooroplossingen.

Juridische grondslag:
Toestemming – art. 9 (2) lid a) AVG en rechtmatige belangen – art. 6 (1) lid f) AVG - onderzoek en verbetering van producten en services.

U kunt een open sollicitatie indienen of solliciteren naar een specifieke vacature via onze website.

Raadpleeg de informatie over gegevensprivacy van MED-EL voor sollicitanten als u meer wilt weten over artikel 13 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in verband met de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens inzake uw onlinesollicitatie.

Doel:
Sollicitatie

Juridische grondslag:
Toestemming – art. 6 (1) lid b) AVG

MED-EL biedt online-evenementen, webinars en vergaderingen, en ondersteuning voor audiologen, spraakpathologen en chirurgen via videovergaderingen. Voor registratiedoeleinden en om met u te kunnen communiceren, verwerken we de volgende gegevens: voornaam, achternaam, e-mailadres, beroep, instelling, stad/land, naam van MED-EL-vertegenwoordiger.

Online-evenementen kunnen worden opgenomen en worden beschikbaar gesteld via de MED-EL Academy.

Afhankelijk van het type online-evenement, gebruiken we de volgende providers:

“WebEx” is een service van Cisco Systems Inc., 170 West Tasman Dr., San Jose, CA 95134, VS. Privacyinformatie: http://www.cisco.com/c/en/us/about/legal/privacy.html.

Adobe Connect is een service van Adobe Systems Software, 4-6 Riverwalk, Citywest Business Campus, Dublin 24, Ierland. Privacyinformatie: https://www.adobe.com/privacy.html.

Zoom is een service van Zoom Video Communications Inc., 55 Almaden Blvd, Suite 600, San Jose, Californië 95113, VS. Privacyinformatie: https://zoom.us/privacy.

Microsoft Teams is een service van Microsoft Corporation, One Microsoft Way Redmond, Washington 98052, VS. Privacyinformatie: https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement.

Doel:
Registratie en toegang tot online evenementen en consultaties, webinars en videoconferenties.

Juridische grondslag:
Uitvoering van een contract – art. 6 (1) b AVG en rechtmatige belangen – art. 6 (1) f AVG – voorzien in online-evenementen en trainingsmateriaal.

Je kunt MED-EL online vinden via social media. We gebruiken deze platforms om in contact met je te komen en informatie over onze producten en werk te publiceren. Jullie feedback wordt gebruikt om onze producten en diensten te verbeteren. We ontvangen anonieme statistieken van de platformen over: opmerkingen, delen, likes, volgers en vergelijkbare interacties. Hieronder vind je hun privacybeleid.

Samen met de platformen zijn we verantwoordelijk. Als je vragen hebt over je persoonsgegevens, kunt je zowel deze aanbieders als ons benaderen.

Doel:
Onlinecommunicatie, informatie over producten en services publiceren. Evaluatie van feedback voor product- en serviceverbetering.

Juridische grondslag:
Rechtmatige belangen – art. 6 (1) f) AVG - public relations en communicatie, verbetering van producten en diensten.

Twitter
Twitter is een service van Twitter International Company, 26 Fenian St., Dublin, Ierland. Informatie over gegevensbescherming: https://twitter.com/en/privacy.

YouTube
YouTube is een service van Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland. Informatie over gegevensbescherming: https://policies.google.com/privacy.

LinkedIn
LinkedIn is een service van LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Ierland. Informatie over gegevensbescherming: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

Facebook en Instagram
zijn services van Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ierland.
Hier vind je meer informatie over de verwerkingsactiviteiten in het privacybeleid van Facebook https://www.facebook.com/privacy/explanation of Instagram https://help.instagram.com/519522125107875.
Meer informatie over het gebruik van persoonsgegevens: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum

Via uw myMED-EL-account kunt u zich registreren voor de interactieve hoortrainingen voor muziek van Meludia (Meludia SAS, 149 rue Saint-Honoré, 75001 Parijs, Frankrijk). Hiervoor worden uw naam en e-mailadres doorgestuurd naar Meludia. Informatie over gegevensprivacy bij Meludia vindt u hier: https://www.meludia.com/en/privacy-policy/

Doel:
Toegang Meludia.

Juridische grondslag:
Uitvoering van een contract –art. 6 (1) b AVG

U kunt producten van MED-EL in onze webshop bestellen. Voor het afhandelen van bestellingen verzamelen we de volgende gegevens: naam, contactgegevens, e-mail, geboortedatum, kliniek waar implantatie heeft plaatsgevonden, implantatiedatum, naam van ontvanger, contactgegevens van ontvanger, reden van handicap, serienummer van apparaat, factuuradres, bezorgadres, telefoonnummer, IP-adres en browserinformatie.
 
Doel:
De webshop beheren, services en bestellingen leveren.
 
Juridische grondslag:
Uitvoering van een contract – art. 6 (1) lid b) AVG

Wie ontvangt uw gegevens?

Binnen MED-EL ontvangen alleen die afdelingen of medewerkers uw gegevens, voor zover zij deze nodig hebben voor verwerking voor de bijbehorende doeleinden.

Overdracht van gegevens aan derden:

We maken gebruik van verschillende serviceproviders en derde partijen ("gegevensverwerkers") om onze website en mobiele applicaties continu te verbeteren en om u gebruiksvriendelijke diensten te bieden.

MED-EL gebruikt alleen gegevensverwerkers die de bijbehorende gegevensbeschermingsovereenkomsten hebben ondertekend en voldoende garanties bieden onder de toepasselijke wetgeving. We selecteren zoveel mogelijk samenwerkingspartners die gevestigd zijn of hun servers hebben binnen de Europese Unie (EU).

Om u bepaalde diensten te kunnen aanbieden, geven wij opdracht aan externe providers met hoofdkantoor of servers buiten de EU. Tenzij hieronder anders vermeld, gebruiken we de standaardcontractbepalingen van de EU als passende garanties: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?qid=1611757441889&uri=CELEX%3A32010D0087 om een ​​AVG-conform niveau van bescherming van uw gegevens te garanderen.

Daarnaast besteden we aandacht aan aanvullende beveiligingsmaatregelen en gegevensbeschermingsregels of certificeringen van onze partners.

Update

Het bijwerken van uw persoonsgegevens vindt voornamelijk plaats op basis van uw directe feedback of uw wijzigingsverzoek. Bijwerken is echter ook mogelijk door informatie van derde partijen of het gebruik van openbaar toegankelijke informatie.

Hoe lang worden uw gegevens bewaard?

Wij verwerken uw persoonsgegevens, voor zover nodig, voor de duur van onze zakelijke relatie (initiatie, verwerking en beëindiging van een contract) en in overeenstemming met de wettelijke opslag- en documentatieverplichtingen die voortvloeien uit het Oostenrijkse Wetboek van Koophandel (UGB) en het Federale Belastingwetboek (BAO) of om juridische claims te doen gelden, uit te oefenen of te verweer te voeren

Bovendien wordt de opslagperiode ook bepaald door de wettelijke beperkingsperioden, die bijvoorbeeld volgens het algemeen burgerlijk wetboek (ABGB) 30 jaar zijn, maar in sommige gevallen slechts 3 jaar.

Uw gegevens zullen na de volledige uitvoering van het contract worden verwijderd, intrekking van uw toestemming of uw afwijzing, indien opslag voor vervulling van een wettelijke verplichting of het geldend maken, uitoefenen of verdedigen van rechtsvorderingen niet is vereist. Verdere verwerking zal alleen plaatsvinden, als u uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven voor verder gebruik van uw gegevens of als we verdere gegevensverwerking hebben voorbehouden die door de wet is toegestaan.

De mogelijkheid bestaat dat gegevens worden geanonimiseerd in plaats van verwijderd. In dit geval worden alle persoonlijke verwijzingen onherroepelijk verwijderd. Dit is de reden waarom de annuleringsverplichtingen omtrent gegevensbescherming niet meer van toepassing zijn. In dit geval kunnen geen persoonlijke verwijzingen worden hersteld.

Uw rechten

Overeenkomstig AVG hebt u de volgende rechten:

  • Recht op toegang – art. 15 AVG:
    Het recht op bevestiging van de verwerking van uw persoonsgegevens en, waar dat van toepassing is, toegang tot uw persoonsgegevens;
  • Recht op rectificatie – art. 16 AVG:
    Het recht op rectificatie, zonder onnodig uitstel, van onnauwkeurige persoonsgegevens over uzelf;
  • Recht op wissen ('recht om vergeten te worden') – art. 17 AVG:
    Het recht op het wissen van uw persoonsgegevens zonder onnodig uitstel;
  • Recht op beperking van verwerking – art. 18 AVG:
    Het recht op beperking van verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Recht op gegevensoverdraagbaarheid – art. 20 AVG:
    Het recht om uw persoonsgegevens, die u aan ons hebt verstrekt, te ontvangen in een gestructureerde, veelgebruikte en door computers te lezen opmaak, en het recht deze gegevens zonder hindering aan een andere beheerder te sturen;
  • Recht op bezwaarart. 21 AVG:
    Het recht op bezwaar op elk moment, op grond van uw specifieke situatie, tegen de verwerking van uw persoonsgegevens, dat is gebaseerd op art. 6 (1) lid e) of f) AVG.

Waar voor gegevensverwerking uw toestemming vereist is, kunt u uw toestemming voor toekomstig gebruik op elk moment intrekken door een e-mail te sturen naar privacy@medel.com of door uw keuze aan te passen in onze Cookie-instellingen.

Als u uw informatie wilt inzien, uw contactvoorkeuren wilt wijzigen of vragen of bezwaren hebt omtrent dit privacybeleid of hoe we met uw persoonsgegevens omgaan, kunt u een e-mail sturen aan privacy@medel.com of contact opnemen met een van de regionale MED-EL-kantoren bij u in de buurt: MED-EL-kantoren wereldwijd

Hoewel we ernaar streven te reageren op alle vragen en bezwaren die u hebt, kunt u een klacht indienen bij de toezichthoudende autoriteit, als u gelooft dat de verwerking van uw gegevens een overtreding is van de gegevensbeschermingswet of als uw gegevensbeschermingsclaims op andere wijze zijn geschonden. In Oostenrijk is de gegevensbeschermingsautoriteit (Datenschutzbehörde) verantwoordelijk.

Ben ik verplicht gegevens te verstrekken?

Als onderdeel van de zakelijke relatie hoeft u uitsluitend persoonsgegevens te verstrekken die nodig zijn om de zakelijke relatie tot stand te brengen en uit te voeren of indien we wettelijk verplicht zijn deze informatie te verzamelen. U moet ons op de hoogte stellen van wijzigingen in uw gegevens. Zonder deze gegevens moeten we meestal de sluiting van het contract of de uitvoering van het contract weigeren of een bestaand contract kan niet meer worden uitgevoerd en zal worden beëindigd.

Worden mijn gegevens gebruikt voor geautomatiseerde besluitvorming, waaronder profilering?

We maken geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming overeenkomstig art. 22 AVG.

Beveiliging

We streven ernaar uw informatie goed beveiligd te houden. We hebben adequate fysieke, elektronische en organisatorische procedures geïmplementeerd om de informatie die we online verzamelen te beschermen en beveiligen, zodat onbevoegden geen toegang of inzage kunnen krijgen.

Koppelingen naar andere websites

Onze website kan koppelingen naar andere websites bevatten die aansluiten op uw interesses. Wanneer u deze koppelingen echter volgt en onze website verlaat, hebben we geen enkele controle over de andere website. We zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de bescherming en privacy van informatie die u verstrekt op dergelijke websites, die niet onder deze privacyverklaring vallen. U moet voorzichtig zijn en de privacyverklaring op de betreffende website lezen.

 

Over cookies op deze website

We gebruiken cookies om uw aanmeldingsgegevens op te slaan, uw aanmelding te beveiligen, statistische gegevens te verzamelen, zodat we de functies op de website kunnen optimaliseren en inhoud kunnen aanbieden die u daadwerkelijk interesseert. Alleen op deze manier kunnen we u een optimale gebruikerservaring bieden (bijvoorbeeld uw voorkeurstaal of pagina-instellingen). Cookies zijn ook belangrijk om onze website correct te laten werken.

Klik op „Alle cookies accepteren“ en ga direct naar de website. U kunt ook op „Cookie-instellingen“ klikken om een gedetailleerde beschrijving weer te geven van de verschillende cookies die we gebruiken. U kunt hier aangeven welke cookies moeten worden opgeslagen. U kunt uw toestemming voor toekomstig gebruik op elk moment rechtstreeks intrekken in onze Cookie-instellingen.

We gebruiken de volgende leveranciers voor de verbetering en de optimale werking van onze website:

Deze website gebruikt Google Analytics, een webanalyseservice van Google Inc, (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, VS). Het gebruik omvat de bewerkingsmodus Universal Analytics. Dit vereenvoudigt de toewijzing van gegevens, sessies en interacties vanaf verschillende apparaten aan een pseudoniem gebruikers-ID en daarmee de analyse van de activiteiten van één gebruiker op verschillende apparaten.

Google zal namens de beheerder van deze website deze informatie gebruiken om uw gebruik van de website te evalueren, rapporten samen te stellen over websiteactiviteit en de websitebeheerder te voorzien van andere services die zijn gerelateerd aan de website en het internetgebruik.

Ga voor meer informatie over de gegevensbescherming naar: https://policies.google.com/

Juridische grondslag:
Toestemming art. 6 (1) a AVG

Deze website gebruik de Visual Website Optimizer (VWO). Met deze tool maken we gebruikerstests om onze website te optimaliseren en verder te ontwikkelen. VWO analyseert statische gegevens over het gebruik van onze website. Daarnaast wordt het gebruikt voor A/B-tests. Hierbij worden gegevens, zoals het aantal bezoekers, het klikgedrag en de gemiddelde actieve tijd die op de website wordt doorgebracht, toegewezen aan de overeenkomstige testvarianten.

Juridische grondslag:
Toestemming art. 6 (1) a AVG

We gebruiken ook sociale media plugins (hierna "knoppen" genoemd) om onze website te linken aan de sociale netwerken:

  • Clearspring Technologies (AddThis)
  • Facebook (Facebook-reacties, Facebook-like-knop en sociale widgets)
  • LinkedIn (LinkedIn-knop en sociale widgets)
  • Twitter (Twitter-tweetknop en sociale widgets)
  • Google (Google+-knop en sociale widgets, Google-lettertypen, YouTube-knop en sociale widgets)

Wanneer je onze website bezoekt, worden deze knoppen standaard uitgeschakeld; dat wil zeggen dat ze geen gegevens sturen naar de respectievelijke sociale netwerken zonder uw tussenkomst. Je kunt de knoppen activeren met een klik. De knop blijft actief totdat je deze uitschakelt of je cookies verwijdert.

Na activering wordt een directe verbinding met de server van het sociale netwerk tot stand gebracht. Als je bent aangemeld bij het sociale netwerk, kan dit je bezoek aan deze website aan je gebruikersaccount toevoegen.

We hebben geen invloed op de hoeveelheid gegevens die het sociale netwerk via deze knoppen verzamelt.

Voor het doel en het bereik van de gegevensverzameling en de verdere verwerking van de gegevens door het sociale netwerk, alsmede je gerelateerde rechten en instellingsopties voor de bescherming van uw privacy, kun je het privacybeleid van de respectievelijke sociale netwerken raadplegen.

Juridische grondslag:
Toestemming art. 6 (1) a AVG

We gebruiken de Google Tag Manager, een tool van Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland, op onze website.

De Google Tag Manager slaat zelf geen cookies op en verwerkt geen persoonsgegevens. Het maakt het echter mogelijk om extra tags te activeren die persoonlijke gegevens kunnen verzamelen en verwerken om een op behoeften gebaseerd ontwerp mogelijk te maken en om onze website te optimaliseren.

Ga voor meer informatie over  de Tag Manager naar: https://support.google.com/tagmanager/answer/9323295?hl=en

We gebruiken "Google Ads", een service van Google Ireland Limited, Google Building Gordon House, Barrow St, Dublin 4, Ierland.

Ga voor meer informatie over gegevensbescherming van Google naar: https://policies.google.com/technologies/ads?hl=en

We gebruiken Google Ads voor marketing- en optimalisatiedoeleinden, voornamelijk om je relevante en interessante advertenties te laten zien en om rapporten over campagneprestaties te verbeteren. We verzamelen of verwerken geen persoonlijke gegevens. We ontvangen alleen geanonimiseerde statistische evaluaties van Google. Google Ads maakt automatisch een directe verbinding met de Google-server. Wij hebben geen invloed op de omvang en het verdere gebruik van de door Google verzamelde gegevens.

Doel:
Optimalisatie van ons marketingaanbod.

Juridische grondslag:
Toestemming art. 6 (1) a AVG

We maken gebruik van de diensten "Facebook Pixel" en "Facebook Custom Audiences" van Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ierland.

Ga voor meer informatie over gegevensbescherming van Facebook naar: https://www.facebook.com/about/privacy

Deze diensten stellen Facebook in staat om onze advertenties op Facebook alleen te tonen aan die Facebook-gebruikers die onze website hebben bezocht en interesse toonden in bepaalde onderwerpen of producten.

Doel:
We gebruiken Facebook Pixel en Custom Audiences voor marketing- en optimalisatiedoeleinden, voornamelijk om relevante en interessante advertenties op Facebook te plaatsen en zo ons aanbod te verbeteren.

Juridische grondslag:
Toestemming art. 6 (1) a AVG

 

Dit beleid is voor het laatst bijgewerkt in april 2021.

 

Select your Language

Please, select a language for this page