Datafortrolighedspolitik

Information om databehandling i henhold til artikel 13 og 14 i Persondataforordningen (GDPR)

Beskyttelse af dine personoplysninger og dit privatliv er noget, vi tager alvorligt. Derfor vil vi gerne i det efterfølgende informere dig om, hvordan vi håndterer persondata, navnlig hvordan vi behandler dine personoplysninger, hvem vi overfører dem til samt de databeskyttelseskrav og -rettigheder, du har. Når vi efterfølgende taler om data, så mener vi dine personoplysninger. Det er alle de oplysninger, der identificerer dig som person, direkte eller indirekte.

Læs venligst nedenstående oplysninger omhyggeligt.

Om denne politik

Denne politik forklarer, hvornår og hvordan vi indsamler personlige oplysninger, hvordan vi anvender dem, og hvordan vi sikrer dem og dine rettigheder i relation til dem. Vi kan indsamle, benytte og gemme dine personoplysninger, som beskrevet i denne Datafortrolighedspolitik, og som beskrevet når vi indsamler data fra dig. Vi forbeholder os ret til at redigere denne Datafortrolighedspolitik fra tid til anden uden forudgående varsel. Vi råder dig til at tjekke vores hjemmeside (www.medel.com) med jævne mellemrum for at se, om der er kommet ændringer (ændringer med tilbagevirkende kraft vil ikke forekomme). Vi vil altid overholde bestemmelserne i Persondataforordningen (GDPR), når vi håndterer dine personoplysninger. I GDPR-sammenhæng er vi "dataansvarlige" for alle personoplysninger, som vi gemmer om dig.

Hvem er ansvarlig for databehandling?

Den dataansvarlige er:

MED-EL Elektromedizinische Geräte Gesellschaft m.b.H.
Fürstenweg 77a
6020 Innsbruck
Østrig
Tlf.: +43 5 77 88
office@medel.com

Den ansvarlige for databeskyttelse kan kontaktes direkte på

privacy@medel.com

eller

MED-EL Elektromedizinische Geräte GmbH
att. Datenschutzbeauftragter
Fürstenweg 77a
6020 Innsbruck
Østrig

Hvilke data behandles, og fra hvilke kilder kommer disse data?

Vi behandler personoplysninger, som vi modtager fra dig i forbindelse med vores forretningsrelation. Derudover behandler vi personoplysninger, som vi modtager fra tredjepart og/eller offentligt tilgængelige kilder (f.eks. erhvervsregistre, foreningsregistre, landeregistre, presse, medier) på den måde, som det er tilladt (f.eks. til opfyldelse af ordrer/kontrakter, opfyldelse af juridiske forpligtelser eller samtykke givet af dig).

Dine personoplysninger omfatter i særdeleshed:

  • Navn
  • Kontaktoplysninger inklusive e-mailadresse og telefonnumre
  • Demografiske oplysninger som f.eks. postnummer, geografisk placering, præferencer og interesser
  • Andre oplysninger som er relevante for markedsundersøgelser
  • IP-adresse
  • Brugernavne og adgangskoder til beskyttede områder af webstedet
  • I forbindelse med jobansøgninger gemmer vi, udover navn og kontaktoplysninger, de personoplysninger du angiver, uddannelse, yderligere viden og kvalifikationer, tidligere arbejdsgivere og indsendte dokumenter som CV, eksamensbeviser mv.

Til hvilke formål og på hvilket retsgrundlag bliver dine data behandlet?

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med forordningen for databeskyttelse (DSGVO og Databeskyttelsesloven (DSG) i den aktuelle version).

Du kan bruge vores online læringssystem, som indeholder information, webinarer, programmer og kurser om MED-EL's produkter og tjenester. For at kunne blive registreret skal du give os følgende data: navn, e-mailadresse, postadresse, by, land, profession og organisation. Academy indsamler endvidere online læringsadfærd  og fremskridtsmåledata for at opnå indsigt i læringsoplevelse og færdigheder.

Formål:
Registrering og brug af vores online læringssystem Academy

Retsgrundlag:
Opfyldelse af en kontrakt – Artikel 6, stk. 1, litra b) GDPR

Du kan få adgang til ikke-offentlig information (dvs. download af software, ekstra serviceydelser som f.eks. eLearning, webshops) ved at registrere dig på vores websted. For autentifikation af adgang til ikke-offentlig eller  tilpassede tjenester anvender MED-EL softwaren Auth0, som kræver overførsel af din e-mailadresse og adgangskode med henblik på en sikker indlogningsproces. Se https://auth0.com/terms/ og https://auth0.com/privacy/ for yderligere information.

Formål: Dine kontaktoplysninger (adresse, virksomhed, e-mail, adgangskode)  kræves af MED-EL for at bekræfte din identitet og opfylde de tjenester eller kontrakter, du anmoder om.

Retsgrundlag:
Samtykke – Artikel 6, stk. 1, litra a) GDPR; opfyldelse af en kontrakt – Artikel 6, stk. 1, litra b) GDPR

På nogle af vores websteder bruger vi en chatbot til at besvare dine spørgsmål om MED-EL's produkter og tjenester. Chatbotten er et tekstbaseret softwaresystem, og brugen af den er frivillig. Dine indtastninger gemmes lokalt på din PC i en cookie, så længe sessionen varer. Dialogerne analyseres i anonymiseret form af MED-EL med henblik på yderligere forbedring af chatbotten. Hvis du indtaster dine kontaktoplysninger vil de blive videresendt til din MED-EL-afdeling, for at de kan besvare din anmodning.

Chatbotten bruger Azure Bot Service leveret af Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA. Information om datafortrolighed kan findes her: https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement.

Formål:
Hurtig behandling af dine anmodninger

Retsgrundlag:
Samtykke – Artikel 6, stk. 1, litra a) GDPR

Hvis du giver adgang til positionsdata via din browser, vises klinikker og forhandlere i nærheden af dig. Din position vil blive fundet ved identifikation af din IP-adresses placering. Dataene bliver ikke gemt.

Formål:
Visning af klinikker og forhandlere tæt på din placering

Retsgrundlag:
Samtykke – Artikel 6, stk. 1, litra a) GDPR

Som fagperson kan du lade dig registrere i vores online mediedatabase, der indeholder case studies om implantation af MED-EL produkter. For at blive registreret skal du give os følgende data: navn, e-mail, land, profession, klinikkens navn, by, interesser, status. Registreringen udføres af vores tjenesteudbyder Arri Media GmbH, Türkenstraße 89, 80799 München. Dit navn og din e-mailadresse videresendes til Arri, så registreringen kan gennemføres. Information om datafortrolighed hos Arri.

Formål:
Tilmelding og brug af vores kirurgiske videobibliotek

Retsgrundlag:
Opfyldelse af en kontrakt – Artikel 6, stk. 1, litra b) GDPR

Du kan kontakte MED-EL (f.eks. med forespørgsler om produkter, support mv.) ved at udfylde en af vores kontaktformularer. Kontakten sker normalt via e-mail, og telefonisk hvis der oplyses et telefonnummer.

Ved indsendelse af kontaktformularen behandles dataene i kontaktfelterne (navn, stilling (f.eks. kirurg, hjemmepleje, audiolog), interesser (professionelle interesser), telefon, adresse (gade, nummer, by, postnummer, region, land), e-mail, interesse for optagelse på mailingliste).

Formål:
Besvarelse/hjælp i forbindelse med din forespørgsel

Retsgrundlag:
Opfyldelse af en kontrakt eller gennemførelse af forberedelser til indgåelse af kontrakt – Artikel 6, stk. 1, litra b) GDPR

I visse af vores kontaktformularer benytter vi "Google reCAPTCHA", Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, Information om datafortrolighed. Denne funktion bruges til at kontrollere, om dataene indtastes af et menneske eller et automatiseret program. Analysen starter automatisk, så snart du besøger vores websted. reCAPTCHA benytter forskellige oplysninger til denne analyse (f.eks. IP-adresse, tidspunkt for besøget, museklik).

Retsgrundlag:
Legitime interesser – Artikel 6, stk. 1, litra f) GDPR – Beskyttelse mod misbrug i form af automatiseret spionage og spam.

MED-EL tilbyder et udvalg af applikationer til rehabiliterings- og støtteformål, som fungerer på smartphones, tablets og webenheder (f.eks. Listen Up, Audio2Ear, Audiokey, Auditory Skills Checklist, Common Objects Token (COT) Test, Hear Today). Disse applikationer har deres egen indbyggede fortrolighedspolitik.

Formålet med disse applikationer er at hjælpe brugerne med at få det optimale ud af deres MED-EL-produkter, at høre og forstå bedre, at lære mere og give vores brugere bedre livskvalitet. I nogle apps er det muligt at indsende testresultater i PDF-format via e-mail.

Registreringen foregår via din myMED-EL-konto.

Formål:
Brug af mobilapps til rehabiliterings-, trænings- og støtteformål.

Retsgrundlag:
Opfyldelse af en kontrakt – Artikel 6, stk. 1, litra b) GDPR

Platformen myMED-EL tilbyder registrerede brugere adgang til tilpassede MED-EL-tilbud. På baggrund af den registreredes rolle behandler vi følgende kategorier af data med henblik på at bekræfte din registrering og tilbyde de rette oplysninger og tjenester til din medicinske enhed eller dine professionelle behov:

E-mailadresse, navn, land, fødselsdato, forældre- eller værgedetaljer, produkttype, serienummer, relation til bruger, profession, institution og adresse på institution.

Vi bruger e-mailadressen til at

  • sende dig meddelelser om din myMED-EL-konto.
  • besvare yderligere spørgsmål eller bede dig om yderligere data for at bekræfte dig som MED-EL-bruger.
  • informere dig om, at din myMED-EL-konto er blevet oprettet.

Fødselsdatoen er nødvendig for at sikre, at brugerkonti til børn kun oprettes med samtykke fra forældre eller værger.

Verifikationen af din adgangsret til myMED-EL og de tilpassede tjenester udføres ved hjælp af softwarekomponenten Auth0. Dette kræver fremsendelse af din e-mailadresse og adgangskode til Auth0 med henblik på en sikker indlogningsproces. Du kan finde yderligere oplysninger her https://auth0.com/terms/ og her https://auth0.com/privacy/.

Du kan når som helst framelde dig ved at kontakte os, f.eks. direkte via e-mail i din myMED-EL-profil.

Formål:
Dine kontaktoplysninger kræves for at bekræfte din identitet og opfylde de ønskede tjeneste- og kontaktanmodninger.

Retsgrundlag:
Samtykke – Artikel 6, stk. 1, litra a) GDPR samt Opfyldelse af en kontrakt – Artikel 6, stk. 1, litra b) GDPR

Via vores websted og sociale medier tilbyder vi forskellige gratis abonnementstjenester, der giver information om MED-EL's produkter, tjenester og vores arbejde. Fra tid til anden udsender vi frivillige spørgeundersøgelser, hvor vi beder dig om at give anonyme tilbagemeldinger.

For at kunne tilbyde dig relevant og præcis markedsføring behandler vi dit navn, profession og faglige interesser, telefonnummer, adresse, e-mailadresse samt brugeradfærd (åbning af e-mails, klik på links).

Du kan når som helst framelde dig, alle nyhedsbreve indeholder et link til dette formål.

MED-EL går op beskyttelsen af vores brugeres og partneres fortrolighed hos følgende tjenesteudbydere for at kunne levere markedsføring og kommunikation til dig på en sikker og lovlig måde:

MailChimp: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Microsoft Dynamics 365 Marketing: https://docs.microsoft.com/de-de/dynamics365/get-started/gdpr/

Salesforce: https://www.salesforce.com/company/privacy/

Survey Monkey: https://www.surveymonkey.com/mp/privacy/

Formål:
Information om specifikke emner, produkter og tjenester fra MED-EL.

Retsgrundlag:
Samtykke – Artikel 6, stk. 1, litra a) GDPR og Legitime interesser – Artikel 6, stk. 1, litra f) GDPR – Annoncering og optimering af online-tilbud.

Vi tilbyder online høretests og spørgeundersøgelser via vores websteder. Efter at du har afsluttet din høreprøve eller spørgeundersøgelse, kan vi tilbyde dig muligheden for at komme i kontakt med os ved hjælp af en kontaktformular. Når du indsender kontaktformularen, bliver de data, du har indtastet (fornavn, efternavn, e-mail) og dine resultater, behandlet.

Testresultaterne anonymiseres til statistiske formål.


Formål:
Besvarelse/hjælp i forbindelse med din forespørgsel om tilgængelige høreløsninger.

Retsgrundlag:
Samtykke – Artikel 9, stk. 2, litra a) GDPR og Legitim interesse – Artikel 6, stk. 1, litra f) GDPR – Forskning og forbedring af produkter og tjenester.

Du kan indsende en uopfordret ansøgning samt en ansøgning til en specifik opslået stilling via vores websted.

For yderligere information om Artikel 13 i Persondataforordningen (GDPR) i forbindelse med indsamling og behandling af dine personoplysninger i forbindelse med online-ansøgningen bedes du læse MED-EL's datafortrolighedsinformation for ansøgere.

Formål:
Jobansøgning

Retsgrundlag:
Samtykke – Artikel 6, stk. 1, litra b) GDPR

MED-EL tilbyder online-arrangementer, webinarer og møder samt tilbud om at støtte din audiolog via videokonferencer under justering af din processor. For at kunne registrere, bekræfte, deltage og modtage påmindelser behandler vi navn, e-mailadresse og telefonnummer.

Webex, en tjeneste udbudt af Cisco Systems Inc., 170 West Tasman Dr., San Jose, CA 95134, USA, er vores valgte partner til webinarer. For at deltage i et MED-EL-webinar kræver det, at du giver særskilt samtykke til Cisco Webex til at behandle dine data. Du kan finde Ciscos fortrolighedsinformation her: http://www.cisco.com/c/en/us/about/legal/privacy.html.

Formål:
Registrering og adgang til arrangementer, webinarer og videokonferencer.

Retsgrundlag:
Opfyldelse af en kontrakt – Artikel 6, stk. 1, litra b) GDPR

Paypal

Vi accepterer online-betalinger via Paypal (Europa) S.a.r.L, 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg. For at gennemføre en transaktion vil dine personoplysninger blive delt mellem MED-EL og Paypal på en sikker måde. Disse omfatter navn, adresse, e-mailadresse, IP-adresse, transaktions-ID.

Du kan finde yderligere oplysninger her: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full.

Formål:
Betaling via PayPal

Retsgrundlag:
Opfyldelse af en kontrakt – Artikel 6, stk. 1, litra b) GDPR

Autoriserede MED-EL-partnere kan uploade og gemme hørekort direkte til platformen MyMED-EL. Vores uddannede kliniske specialister bruger disse kort til at håndtere servicesager, garantikrav og patientspecifikke tilpasninger.

For at kunne tilbyde denne tjeneste behandler vi processorens data, serienummer, produkttype, tilpasningsdato samt hørekort. MED-EL anonymiserer disse data og bruger dem til statistik, forskning og produktforbedring.

Formål:
Hurtigere håndtering af service- og reparationssager.

Retsgrundlag:
Samtykke – Artikel 9, stk. 2, litra a) GDPR og Legitime interesser – Artikel 6, stk. 1, litra f) og Artikel 89 GDPR – Forskning og forbedring af produkttjenester.

Du kan finde MED-EL online via de sociale medier. Vi bruger disse platforme til at kommunikere med dig og offentliggøre information om vores produkter og arbejde. Vi modtager anonyme statistikker fra disse tjenesteudbydere om: kommentarer, delinger, synes godt om, abonnementer og lignende interaktioner. Du kan finde deres fortrolighedsinformation herunder.

Vi har et fælles ansvar sammen med disse udbydere. Ved forespørgsler om dine personoplysninger kan du kontakte både udbyderen og os.

Formål:
Online-kommunikation, offentliggørelse af information om produkter og tjenester.

Retsgrundlag:
Legitime interesser – Artikel 6, stk. 1, litra f) GDPR – Kundekontakt og kommunikation.

Twitter
Twitter er en tjeneste tilhørende Twitter International Company, 26 Fenian St., Dublin, Irland. Information om databeskyttelse: https://twitter.com/en/privacy.

YouTube
YouTube er en tjeneste tilhørende Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland. Information om databeskyttelse: https://policies.google.com/privacy.

LinkedIn
LinkedIn er en tjeneste tilhørende LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Irland. Information om databeskyttelse: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

Facebook og Instagram
er tjenester tilhørende Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Irland.
Yderligere information om behandling af aktiviteter kan findes under fortrolighedspolitik på Facebook https://www.facebook.com/privacy/explanation eller Instagram https://help.instagram.com/519522125107875.
Yderligere information om brug af personoplysninger kan endvidere findes her: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum

Hvis du bruger vores webshop kan du bestille produkter fra MED-EL. For at effektuere ordrer indsamler vi følgende oplysninger: navn, kontaktoplysninger, e-mail, fødselsdato, implantationsklinik, implantationsdato, navn på modtager, kontaktoplysninger på modtager, årsag til funktionsnedsættelse, enhedens serienummer, fakturaadresse, leveringsadresse, telefonnummer, IP-adresse og browserinformation.
 
Formål:
Drift af butikken, levering af ydelser og effektuering af ordrer.
 
Retsgrundlag:
Opfyldelse af en kontrakt – Artikel 6, stk. 1, litra b) GDPR

Hvem modtager dine data?

Internt i MED-EL Elektromedizinische Geräte Gesellschaft m.b.H. modtages dine data udelukkende af afdelinger eller medarbejdere, i den udstrækning de har brug for dem til behandling af de tilsvarende formål. Derudover modtager databehandlere udpeget af os (IT-serviceudbydere, trykkerier, markedsføringsfirmaer mv.) dine data, hvis de behøver disse data til at udføre deres serviceopgave. Alle databehandlere er omhyggeligt udvalgt og træffer de relevante tekniske og organisatoriske forholdsregler for at sikre, at dine data behandles i overensstemmelse med databeskyttelsesforpligtelserne, og at dine rettigheder beskyttes. Frem for alt har databehandlerne ikke tilladelse til at benytte dine personoplysninger til deres egne formål.

Med hensyn til overførsel af data til andre tredjeparter, påpeger vi, at en sådan overførsel udelukkende sker på et gyldigt retsgrundlag og til forudbestemte formål.

Opdatering

Opdatering af dine personoplysninger sker primært på grundlag af direkte tilbagemeldinger eller ændringsmeddelelser fra dig til os. Dog kan opdatering også ske som følge af informationer fra tredjeparter eller anvendelse af offentlig tilgængelig information.

Hvor længe bliver dine data gemt?

Vi behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt, så længe vores forretningsrelation består (indgåelse, behandling og opsigelse af en kontrakt) samt i overensstemmelse med de lovbestemte opbevarings- og dokumentationsforpligtelser iht. den østrigske handelslov (UGB) og den føderale skattelov (BAO) eller for at rejse, fremsætte eller forsvare juridiske krav.

Derudover vurderes opbevaringsperioden også i henhold til de lovbestemte begrænsningsperioder. F.eks. er begrænsningsperioden i henhold til den østrigske borgerlige lovbog (ABGB) normalt 30 år, men i nogle tilfælde kun 3 år.

Grundlæggende vil dine data derfor blive slettet efter fuldstændig gennemførelse af kontrakten, tilbagetrækning af dit samtykke eller ved din indsigelse, medmindre opbevaringen er nødvendig for opfyldelse af en juridisk forpligtelse eller for etablering, fremsættelse eller forsvar af juridiske krav. Yderligere behandling vil kun finde sted, hvis du har givet udtrykkeligt samtykke til yderligere anvendelse af dine data, eller hvis vi har taget forbehold for yderligere databehandling, som er tilladt i henhold til loven.

Der er en mulighed for, at dataene bliver anonymiseret i stedet for slettet. I disse tilfælde vil enhver personlig reference blive uigenkaldeligt fjernet, hvilket er årsagen til, at databeskyttelsesforpligtelserne med hensyn til sletning ikke længere gælder. I disse tilfælde kan ingen personlige referencer gendannes.

Dine rettigheder

I henhold til GDPR har du følgende rettigheder:

  • Indsigtsret – Artikel 15 GDPR:
    Retten til at få bekræftelse på, om personoplysninger vedrørende dig selv behandles, og i givet fald få adgang til personoplysningerne;
  • Ret til berigtigelse – Artikel 16 GDPR:
    Retten til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget uden unødig forsinkelse;
  • Ret til sletning ('retten til at blive glemt') – Artikel 17 GDPR:
    Retten til at få personoplysninger om dig selv slettet uden unødig forsinkelse;
  • Ret til begrænsning af behandlingArtikel 18 GDPR:
    Retten til at opnå begrænsning af behandling af dine personoplysninger;
  • Ret til dataportabilitetArtikel 20 GDPR:
    Retten til i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format at modtage personoplysninger om dig selv, som du har givet til os, og retten til at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig uden hindring;
  • Ret til indsigelseArtikel 21 GDPR:
    Retten til af grunde, der vedrører din særlige situation, til enhver tid at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger baseret på artikel 6, stk. 1, litra e) eller f) i GDPR.

Hvis du ønsker at få adgang til dine oplysninger, ændre dine kontaktpræferencer eller drøfte eventuelle spørgsmål eller bekymringer om denne fortrolighedspolitik, eller hvordan vi håndterer dine personoplysninger, kan du sende en e-mail til privacy@medel.com eller kontakte et af vores regionale MED-EL-kontorer i nærheden af dig: MED-EL-kontorer på verdensplan

Selv om vi bestræber os på at løse eventuelle spørgsmål eller bekymringer, som du måtte have, har du mulighed for at klage til tilsynsmyndighederne, hvis du mener, at behandlingen af dine data krænker databeskyttelsesloven, eller hvis dine krav om databeskyttelse er blevet krænket på nogen måde. I Østrig er databeskyttelsesmyndigheden ansvarlig.

Er der en forpligtelse til at levere data?

Som en del af forretningsrelationen behøver du kun at levere de personoplysninger, som er nødvendige for at etablere og gennemføre forretningsrelationen, eller som vi er forpligtet til at indsamle ved lov. Du skal også underrette os om eventuelle ændringer af dine data. Uden disse data vil vi normalt være nødt til at afvise indgåelse af kontrakten eller gennemførelse af kontrakten, eller en eksisterende kontrakt kan ikke længere udføres og vil derfor blive opsagt.

Anvendes mine data til automatiseret beslutningstagning herunder profilering?

Vi anvender ikke automatiseret beslutningstagning iht. til artikel 22 i DSGVO.

Sikkerhed

Vi forpligter os til at sørge for, at dine oplysninger er sikre. For at forhindre uautoriseret adgang eller offentliggørelse har vi etableret passende fysiske, elektroniske og administrative procedurer for at beskytte og sikre de oplysninger, vi indsamler online.

Links til andre websteder

Vores websted kan indeholde links til andre interessante websteder. Men lige så snart du bruger disse links til at forlade vores websted, skal du være opmærksom på, at vi ikke har nogen indflydelse på disse andre websteder. Vi kan derfor ikke være ansvarlige for beskyttelsen og fortroligheden af de oplysninger, som du afgiver, mens du besøger sådanne websteder, og sådanne websteder er ikke omfattet af denne fortrolighedserklæring. Du bør derfor udvise forsigtighed og læse den fortrolighedserklæring, som gælder for det pågældende websted.

 

Om cookies på dette websted

For at tilbyde dig en optimal brugeroplevelse (f.eks. dit foretrukne sprog eller sideindstillinger) bruger vi cookies til at gemme dine indlogningsdata, til at gøre indlogning sikker, til at indsamle statistiske data med henblik på optimering af webstedsfunktioner og for at tilbyde dig skræddersyet indhold. Cookies er også vigtige for, at vores websted skal fungere korrekt.

Klik på "Acceptér alle cookies" for at acceptere alle cookies og gå direkte til webstedet, eller klik på "Cookie-indstillinger" for at få en detaljeret beskrivelse af hvilke typer cookies, vi anvender, og beslutte om bestemte cookies skal gemmes.

Vi bruger følgende tjenesteudbydere til at forbedre og optimere driften af vores websted:

Dette websted anvender Google Analytics, en webanalysetjeneste som leveres af Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA). Denne anvendelse omfatter driftstilstanden Universal Analytics. Den forenkler tilknytningen af data, sessioner og interaktioner på tværs af flere enheder til et pseudonymt bruger-ID og dermed analyse af en brugers aktiviteter på tværs af enheder.

Google Analytics benytter cookies, som er tekstfiler, der gemmes på din computer for at give webstedets operatør mulighed for at analysere, hvordan brugerne anvender webstedet. De oplysninger, som cookien genererer om din anvendelse af webstedet, transmitteres normalt til en Google-server i USA og gemmes der. Men hvis IP-anonymisering er aktiveret på dette websted, vil Google på forhånd reducere din IP-adresse inden for medlemslandene af den europæiske union eller i andre lande, som er med i aftalen om det europæiske økonomiske samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde vil den fulde IP-adresse blive transmitteret til en Google-server i USA og blive forkortet der. Den IP-adresse, der transmitteres af din browser i sammenhæng med Google Analytics, flettes ikke sammen med andre Google-data. På vegne af dette websteds operatør vil Google anvende disse oplysninger til at evaluere din brug af webstedet, til at udarbejde rapporter om webstedsaktivitet og tilbyde webstedets operatør andre serviceydelser relateret til webstedet og internetbrug. Vores legitime interesse for databehandling er også en del af disse formål. Retsgrundlaget for brug af Google Analytics er Artikel 6, stk. 1, litra f) GDPR. Sessioner og kampagner afsluttes efter et bestemt tidsforløb. Som standard lukkes sessioner efter 30 minutter uden aktivitet, og kampagner afsluttes efter seks måneder. Tidsgrænsen for kampagner kan ikke overstige to år. For yderligere information om brugsbetingelser og databeskyttelse kan du besøge:

https://www.google.com/analytics/terms/de.html
https://policies.google.com/

Du kan afvise anvendelsen af cookies ved at ændre indstillingerne for din browser, men du skal være opmærksom på, at hvis du gør det, vil du muligvis ikke kunne bruge alle funktioner på webstedet. Du kan også forhindre Google i at indsamle de data, som genereres af cookien og relatere dem til din brug af webstedet (herunder din IP-adresse) og i at behandle disse data, ved at hente og installere browserudvidelsen:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Fravælgelses-cookies forhindrer fremtidig indsamling af dine data, når du besøger dette websted. Hvis du klikker her, vil fravælgelses-cookien blive sat.

Dette websted benytter Visual Website Optimizer (VWO). Ved hjælp af VWO udarbejder vi brugertests til optimering og videreudvikling af vores websted. VWO analyserer statiske data om brugen af vores websted. Derudover bruges værktøjet som et A/B-testværktøj. I denne proces tilknyttes data såsom antallet af besøgende, klikadfærd og gennemsnitlig aktiv besøgstid for webstedets brugere til de tilsvarende testvarianter.

Opbevaringsvarighed:
Session eller visse data i op til 10 år (alle data er anonyme)

Fravælgelse:
http://www.medel.com/privacy-policy?vwo_opt_out=1

Vi benytter også såkaldte sociale plugins (herefter kaldet knapper) for de sociale netværk:

  • Clearspring Technologies (AddThis)
  • Facebook (Facebook Kommentarer, Facebook Synes om-knap og Sociale Widgets)
  • LinkedIn (LinkedIn-knap og Sociale Widgets)
  • Twitter (Twitter Tweet-knap og Sociale Widgets)
  • Google (Google+ knap og Sociale Widgets, Google Fonte, YouTube-knap og Sociale Widgets)

på dette websted. Når du besøger vores websted er disse knapper deaktiveret som standard, dvs. de sender ikke nogle data til de respektive sociale netværk uden din indblanding. Før du kan bruge disse knapper, skal du aktivere dem med et klik. Knappen forbliver aktiv, indtil du deaktiverer den eller sletter dine cookies.

Efter aktivering etableres der en direkte forbindelse til det sociale netværks server. Indholdet af knappen overføres derefter fra det sociale netværk direkte til din browser og integreres i webstedet. Så snart knappen er aktiveret, kan det sociale netværk indsamle data, uanset om du interagerer med knappen eller ej. Hvis du er logget ind på det sociale netværk, kan netværket tilknytte dit besøg til dette websted til din brugerkonto. Et socialt netværk kan ikke tilknyttes til andre websteder, før du har aktiveret den pågældende knap der. Hvis du er medlem af et socialt netværk og ikke ønsker, at det skal tilknytte de oplysninger, du indsamler, mens du besøger vores websted, til dine gemte medlemsinformationer, skal du logge ud af det sociale netværk, før du aktiverer det sociale netværks knapper. Vi har ingen indflydelse på mængden af data, som det sociale netværk indsamler med sine knapper. Med hensyn til formålet med og omfanget af dataindsamlingen samt den videre behandling og brug af dataene hos de sociale netværk samt dine tilhørende rettigheder og indstillingsvalg for beskyttelse af dit privatliv henviser vi til fortrolighedspolitikken hos de pågældende sociale netværk.

 

Denne politik er senest opdateret i april 2020.

 

Select your Language

Please, select a language for this page