Veri Gizliliği Politikası

Genel Veri Koruma Düzenlemesi (GDPR) Mad. 13 ve 14 uyarınca veri işleme hakkında bilgi

Kişisel verilerinizin ve gizliliğinizin korunmasını önemsiyoruz. Bu nedenle ilerleyen bölümlerde kişisel verilerinizi ele almamızı, özellikle kişisel verilerinizi ne için kullandığımızı, bunları kime ilettiğimizi ve veri koruma hakları ve hak kazandığınız haklar konusunda sizi bilgilendireceğiz. Sonrasında verilerinizden bahsettiğimizde kişisel bilgilerinizi kastediyoruz. Bu sizi doğrudan veya dolaylı olarak bir kişi olarak belirleyen bilgilerin tümüdür.

Lütfen aşağıdaki bilgileri dikkatlice okuyun.

Bu Politika Hakkında

Bu politika kişisel bilgileri ne zaman ve neden toplayacağımızı, nasıl kullanacağımızı ve nasıl güvende tutacağımızı ve bununla ilgili haklarınızı açıklamaktadır. Kişisel verilerinizi bu Veri Gizliliği Politikası'nda açıklandığı şekilde ve sizden verileri alacağımızı açıkladığımız zamanda alabilir, kullanabilir ve depolayabiliriz. Bu Veri Gizliliği Politikası'nı bazı durumlarda önceden bildirmeksizin değiştirme hakkımızı saklı tutarız. Yapılabilecek değişikliklere ilişkin (ancak değişiklikler geriye dönük olarak yapılmayacaktır) düzenli olarak internet sitemizi kontrol etmenizi öneririz (www.medel.com). Kişisel verilerinizi işlerken her zaman Genel Veri Gizliliği Düzenleme (GDPR) ilkelerine uyum sağlayacağız. GDPR gereğince, hakkınızda sakladığımız tüm kişisel verileriniz için "kontrolcü" olacağız.

Verilerin işlenmesinden kim sorumludur?

Sorumlu kontrolcü:

MED-EL Elektromedizinische Geräte Gesellschaft m.b.H.
Fürstenweg 77a
6020 Innsbruck
Österreich
Tel: +43 5 77 88
office@medel.com

Sorumlu veri koruma memuru ile doğrudan iletişime geçilebilir

privacy.tr@medel.com

veya

MED-EL Elektromedizinische Geräte GmbH
attn. Datenschutzbeauftragter
Fürstenweg 77a
6020 Innsbruck
Avusturya

Hangi veriler işlenecek ve bu veriler hangi kaynaklardan elde edilecektir?

Sizden aldığımız kişisel verileri iş ilişkilerinde kullanıyoruz. Ayrıca üçüncü taraflardan ve/veya kamuya açık kaynaklardan (örn. işletme kaydı, dernek kayıtları, ülke kaydı, basın, medya) aldığımız kişisel verileri izin verildiği şekilde (örn. siparişlerin/sözleşmelerin yerine getirilmesi için yasal zorunlulukların veya tarafınızdan verilen onayın yerine getirilmesi için) kullanıyoruz.

Kişisel verileriniz özellikle şunları içermektedir:

  • Ad
  • E-posta adresi ve telefon numaralarını içeren iletişim bilgileri
  • Posta kodu, coğrafi konum, tercihler ve ilgi alanları gibi demografik bilgiler
  • Pazar araştırma çalışmalarına ilişkin diğer bilgiler
  • IP Adresi
  • İnternet sitesinin korumalı alanları için Kullanıcı Adları ve Parolalar
  • İş başvuruları için isim ve iletişim bilgilerine ek olarak sağladığınız kişisel bilgiler, eğitim, ek bilgiler ve nitelikler, daha önceki işverenler ve CV, sertifika vb. gönderilmiş olan belgeler.

Verileriniz hangi amaçlarla ve hangi yasal temellere dayanarak kullanılmaktadır?

Kişisel verilerinizi veri koruma düzenlemelerine (GDPR ve Veri Koruma Anlaşması'nın (DPA) güncel sürümü) göre işliyoruz.

Akademi

MED-EL ürün ve hizmetleri hakkında bilgiler, webinarlar, programlar ve dersler içeren çevrimiçi öğrenme yönetim sistemlerimizi kullanabilirsiniz. Kayıt olmak için bize şu bilgileri sağlamalısınız: adı, e-posta, adres, şehir, ülke, meslek ve şirket. Akademi aynı zamanda öğrenme deneyimi ve yeterlilik içgörüleri sağlamak için çevrimiçi öğrenme davranışlarını biriktirir ve ölçümleri işler.

Amaç:
Kayıt ve Akademi çevrimiçi öğrenme yönetim sistemimizin kullanımı

Yasal dayanak:
Sözleşmenin uygulanması - Mad. 6 (1) lit. b) GDPR

Kamuya Açık Olmayan Bilgilere Erişim

İnternet sitemize kaydolarak ve isim, e-posta, kullanıcı adı, parola gibi verileri bizimle paylaşarak kamuya açık olmayan bilgilere (örn. yazılım indirmeleri, eÖğrenme gibi ek hizmetler) ulaşabilirsiniz

Amaç:
MED-EL ürünleri ve hizmetleri hakkında kamuya açık olmayan bilgilere erişim elde etmek için kişiselleştirme

Yasal dayanak:
Onay - Mad. 6 (1) lit. a) GDPR; sözleşmenin uygulanması - Mad. 6 (1) lit. b) GDPR

Klinik Bulucu

Tarayıcınızdan konum verilerine erişilmesine izin verirseniz, yakınınızdaki klinikler ve dağıtım ortakları görüntülenir. Konumunuz IP adresinizin konumu algılanarak belirlenecektir. Veriler kaydedilmeyecektir.

Amaç:
Konumunuza yakın kliniklerin ve dağıtım ortaklarının gösterilmesi

Yasal dayanak:
Onay - Mad. 6 (1) lit. a) GDPR

İletişim Formları

İletişim formlarımızı doldurarak MED-EL (örn. ürünler hakkında talepler, destek vb.) ile iletişime geçebilirsiniz. İletişim genellikle e-posta yoluyla gerçekleştirilir, telefon numarası verilirse telefonla gerçekleştirilir.

İletişim formunu teslim ederken, iletişim alanlarınızdaki (isim, meslek (örn. cerrah, evde bakım, odyolog), ilgi alanlarınız (mesleki ilgi alanları), telefon, adres (sokak, bina numarası, şehir, posta kodu, bölge, ülke), e-posta, e-posta listesinde yer alacak ilgi alanı) veriler işlenecektir.

Amaç:
Talebinizin yanıtlanması/talebinize yardım edilmesi

Yasal Dayanak:
Onay - Mad. 6 (1) lit. a) GDPR

Bülten ve E-postalar

Bizimle iletişime geçerken size ürün ve hizmetlerimiz hakkında bilgi sağlayan bülten ve e-posta listelerimize kaydolabilirsiniz. Şu veriler kullanılacaktır: isim, meslek, mesleki ilgi alanları, telefon, adres, e-posta, kullanıcı davranışı değerlendirmesi (e-postaların açılma ve tıklanma oranları)

Amaç:
MED-EL ürünleri ve hizmetlerinin reklamının yapılması

Yasal dayanak:
Onay - Mad. 6 (1) lit. a) GDPR

Çevrimiçi İşitme Testleri

İnternet sitemiz aracılığıyla ses işitme testi gerçekleştirebilirsiniz. Testten sonra iletişim formu aracılığıyla bizimle iletişime geçme imkanına sahip olursunuz. Testin sonuçları anonimleştirilecek ve bizimle iletişime geçmeniz ihtimaline karşı analiz amacıyla saklanacaktır.

İşitme testinizi bitirdikten sonra, iletişim formu kullanarak bizimle iletişime geçmenizi teklif edeceğiz. İletişim formunu gönderdiğinizde iletişim alanlarındaki verileriniz (isim, soyisim, e-posta) işlenecektir.

Amaç:
İşitme çözümleri hakkındaki talebinizin yanıtlanması/talebinize yardım edilmesi

Yasal dayanak:
Onay - Mad. 9 (2) lit. a) GDPR

Çevrimiçi İş Başvurusu

İnternet sitemiz üzerinden talep edilmemiş bir başvurunun yanı sıra, listede bulunan belirli bir pozisyon için de başvuruda bulunabilirsiniz.
Daha fazla bilgi için kişisel verilerinizin çevrimiçi başvuru bağlamında toplanması ve işlenmesi ile ilgili olarak Genel Veri Koruma Yönetmeliği'nin (GDPR) 13. maddesine göre lütfen başvuru sahipleri için MED-EL Veri Gizliliği Bilgileri bölümümüze bakın.

Amaç:
İş başvurusu

Yasal dayanak:
Onay - Mad. 6 (1) lit. b) GDPR

Cerrahi Video Kütüphanesi

Bir profesyonel olarak, MED-EL ürünlerinin implantasyonu hakkında örnek çalışmalar içeren çevrimiçi medya veritabanımıza kayıt olabilirsiniz. Kayıt işlemi için bize şu bilgileri sağlamanız gerekmektedir: isim, e-posta, telefon, klinik adı, klinik adresi, ilgi alanları (CI, MEI, BCI, ABI)

Amaç:
Kayıt ve Cerrahi Video Kütüphanemizin Kullanımı

Yasal dayanak:
Sözleşmenin uygulanması - Mad. 6 (1) lit. b) GDPR

İnternet Mağazası

İnternet Mağazamızı kullanırsanız MED-EL ürünlerini sipariş edebilirsiniz. Siparişlerinizi alabilmek için şu bilgileri alacağız: isim, iletişim bilgileri, e-posta, doğum tarihi, implantasyon kliniği, implantasyon tarihi, alıcı adı, alıcının iletişim ayrıntıları, cihaz seri numarası, fatura adresi, gönderi adresi, telefon numarası, IP adresi ve tarayıcı bilgileri.

Amaç:
Mağazanın işletilmesi, hizmetlerin sağlanması ve siparişlerin yerine getirilmesi.

Yasal dayanak:
Sözleşmenin uygulanması - Mad. 6 (1) lit. b) GDPR

Verilerinizi kim alıyor?

MED-EL Elektromedizinische Geräte Gesellschaft m.b.H. içinde ilişkili amaçlar için kullanmak üzere ihtiyaçları olduğu sürece yalnızca bu departmanlar veya çalışanlar verilerinizi alacaktır. Ayrıca tarafımızdan görevlendirilen işleyiciler (BT hizmet sağlayıcılar, yazdırma hizmetleri, pazarlama vb.) ilgili performansı yerine getirmek için verilerinize ihtiyacı olması halinde verilerinizi alır. Tüm işleyiciler dikkatli bir şekilde seçilmiştir ve verilerinizin veri koruma zorunlulukları uyarınca işlenmesini ve haklarınızın korunmasını sağlamak için uygun teknik ve kurumsal önlemleri alırlar. Ayrıca sözleşme işleyicilerin kişisel verilerinizi kendi amaçları doğrultusunda kullanmalarına izin verilmez.

Verilerin üçüncü taraflara aktarılmasıyla ilgili olarak, böyle bir transferin ancak geçerli bir yasal dayanak temelinde ve önceden belirlenmiş amaçlar için yapıldığını belirtiyoruz.

Güncelleme

Kişisel verilerinizin güncellenmesi, öncelikle doğrudan geri bildiriminiz veya değişiklik bildirimlerinize göre gerçekleşir. Ancak üçüncü taraflardan alınan bilgiler veya kamuya açık bilgilerin kullanımı nedeniyle de güncelleme yapılması mümkündür.

Verileriniz ne kadar saklanacaktır?

Kişisel verilerinizi gerekli olduğu müddetçe, iş ilişkimiz süresince (sözleşmenin başlangıcı, yürütülmesi ve sonlandırılması) ve Avusturya Ticaret Kanunu (UGB) ve Federal Vergi Kanunu'ndan (BAO) kaynaklanan yasal depolama ve belgeleme yükümlülüklerine uygun olarak ya da yasal hakları elde etmek, uygulamak veya savunmak üzere işleriz.

Ayrıca saklama süresi, kanuni sınırlandırma süreleri ile kararlaştırılır; örneğin Genel Sivil Kanunu (ABGB) uyarınca genellikle 30 yıl, bazı durumlarda ise yalnızca 3 yıldır.

Temel olarak verileriniz, yasal bir yükümlülüğün yerine getirilmesi veya yasal taleplerin tesis edilmesi, uygulanması veya savunulması için gerekli değil ise sözleşmenizin tamamen yerine getirilmesinden, onayınızın veya itirazınızın iptal edilmesinden sonra silinecektir. Daha fazla işlem, yalnızca verilerinizin daha fazla kullanılmasına açıkça izin verdiyseniz veya yasaların izin verdiği başka bir veri işlemine izin vermişseniz gerçekleştirilecektir.

Verilerin silinmesi yerine anonimleştirilmesi de mümkündür. Bu durumda kişisel referansların tümü geri getirilmeyecek şekilde kaldırırlır, bu nedenle veri koruma iptal yükümlülükleri artık geçerli değildir. Bu durumda hiçbir kişisel referans geri yüklenemez.

Haklarınız

GDPR uyarınca aşağıdaki haklara sahipsiniz:

  • Erişim hakkı - Mad. 15 GDPR:
    Kendinizle ilgili kişisel verilerin işlenip işlenmediğine dair onay alma hakkı ve durum böyle olduğunda kişisel verilere erişim;
  • Düzeltme hakkı - Mad. 16 GDPR:
    Usulsüz gecikme olmadan kendinizle ilgili yanlış kişisel bilgilerin düzeltilmesi hakkı;
  • Silme hakkı ('unutulma hakkı') - Mad. 17 GDPR:
    Usulsüz gecikme olmadan kendinizle ilgili kişisel verilerin silinmesi hakkı;
  • İşlem kısıtlama hakkı - Mad. 18 GDPR:
    Kişisel verilerinizin işlenmesinin kısıtlanması hakkı;
  • Veri taşınabilirliği hakkı - Mad. 20 GDPR:
    Bize sağladığınız, yapılandırılmış, yaygın olarak kullanılan ve makine tarafından okunabilen formattaki kendinize ait kişisel verileri alma hakkı ve bu verileri engellemeden başka bir denetleyiciye iletme hakkı;
  • İtiraz hakkı - Mad. 21 GDPR:
    Özel durumunuzla ilgili gerekçelerle, herhangi bir zamanda kendinizle ilgili kişisel verilerin işlenmesinde, Mad. 6'ya (1) e) veya f) GDPR'e dayalı itiraz hakkı.

Bilgilerinize erişmek, iletişim tercihlerinizi değiştirmek veya herhangi bir soru sormak ya da bu gizlilik politikası hakkında veya kişisel bilgilerinizi nasıl işlediğimize dair endişelerinizi iletmek isterseniz lütfen privacy.tr@medel.com adresine e-posta gönderin veya size en yakın bölgesel MED-EL ofislerinden biriyle iletişime geçin: Dünyadaki MED-EL Ofisleri

Verilerinizin işlenmesinin veri koruma kanununu ihlal ettiğine inanmanız halinde veya veri koruma haklarınız bir şekilde ihlal edildiğinde sahip olabileceğiniz soruları veya endişeleri ele almaya gayret etmemize rağmen denetleme kurumuna şikayette bulunabilirsiniz. Avusturya'da veri koruma yetkilileri sorumludur.

Veri sağlamak için bir zorunluluk var mıdır?

İş ilişkisinin bir parçası olarak, yalnızca iş ilişkisini oluşturmak ve sürdürmek için gereken veya kanun gereği alınması gereken kişisel bilgileri sağlamanız gerekmektedir. Aynı zamanda verilerinizde herhangi bir değişiklik olması halinde bizi bilgilendirmeniz gerekmektedir. Bu veriler olmadan genellikle sözleşmenin imzalanmasını veya sözleşmenin yürütülmesini reddeceğiz veya varolan sözleşmenin daha fazla sürdürülemez ve sonuç olarak feshedilir.

Verilerim profil oluşturma da dahil olmak üzere otomatik karar verme için kullanılıyor mu?

Verileri Mad. 22 GDPR uyarınca otomatik karar verme için kullanmıyoruz.

Güvenlik

Bilgilerinizin güvende olmasını sağlamayı taahhüt ediyoruz. Yetkisiz erişimi veya ifşa edilmesini önlemek için çevrimiçi olarak topladığımız bilgileri korumak ve güvenceye almak üzere uygun fiziksel, elektronik ve yönetimsel prosedürleri uygulamaya koyduk.

Diğer internet sitelerine yönlendirilen bağlantılar

İnternet sitemiz diğer ilgili internet sitelerine yönlendirilen bağlantılar içerebilir. Ancak sitemizden ayrılmak için bu bağlantıları kullandıktan sonra, diğer internet sitesi üzerinde herhangi bir kontrole sahip olmadığımızı bilmenizi isteriz. Bu nedenle bu tür siteleri ziyaret ederken sağladığınız bilgilerin korunmasından ve gizliliğinden sorumlu olamayız ve bu tür siteler bu gizlilik beyanına tabi değildir. Söz konusu internet sitesinde uygulanan gizlilik beyanına bakmalı ve önlem almalısınız.

 

Çerezler ve Sosyal Uyumlu Çerezler

Çerez, internet ayarlarını depolayan küçük bir metin dosyasıdır. Neredeyse her internet sitesi bu teknolojiyi kullanmaktadır. Bir internet sayfasını ilk ziyaret ettiğinizde internet tarayıcınızdan indirilecektir. Bu siteye aynı cihaz kullanılarak erişildiğinde, çerez ve burada saklanan bilgiler ya onu oluşturan internet sitesine (İlk Taraf Çerezi) geri gönderilecek ya da ait olduğu başka bir internet sitesine gönderilecektir (Üçüncü Taraf Çerezi). Bu şekilde internet sayfasına bu tarayıcının sayfayı daha önce görüntülendiğini söyler ve bazı durumlarda görüntülenen içerik değişiklik gösterir.

Bazı çerezler daha önce birkaç defa ziyaret ettiğiniz internet sayfasını tekrar ziyaret ederken kullanıcı deneyimini geliştireceği için aşırı derecede faydalıdır. Daha önce kullandığınız cihazın ve tarayıcının aynısını kullanmanız şartıyla çerezler, tercihlerinize göre örneğin bir sayfanın nasıl kullanılacağını, gösterilen teklifleri kişisel ilgi alanlarınız ve ihtiyaçlarınızla daha yakından ilgili olacak şekilde kişilleştirmeyi hatırlar. Kullandığımız çerezlerin çoğu, tarayıcı oturumunuzun sonundan sonra otomatik olarak sabit diskinizden silinir ("oturum çerezleri"). Ayrıca oturumun ardından sabit diskte kalan çerezler de kullanmaktayız. Bu özellikle web sitesini tekrar ziyaret ettiğinizde kullanıcı deneyimini iyileştirmek için yapılır, daha sonra internet sitesi kişisel ihtiyaçlarınıza göre uyarlanabilir ve böylece yükleme süreleri optimize edilebilir.

Onaysız çerezler

"Kesinlikle gerekli" olarak da adlandırılan temel çerezler, bu internet sitesini amaçlanan şekilde kullanamadığınız işlevleri garanti eder. Bu çerezler özel olarak tarafımızca kullanılır ve bu nedenle ilk taraf çerezleri olarak adlandırılır. Bunlar yalnızca geçerli tarayıcı oturum süresince bilgisayarınızda saklanır. Kesinlikle gerekli çerezler: Oturum açma işlevi için aynı şekilde adlandırılan "oturum çerezi"ne sahibiz. Bu çerez olmadan oturum açma özelliği bulunmaz bu yüzden oturum açma özelliğindeki işlevler kullanılmaz.

Ayrıca bu tür çerezler, örneğin, http’dan https’ye geçişin işlevselliği ve dolayısıyla sayfa değiştirirken veri aktarımı için artırılmış güvenlik gereksinimlerine uyulmasını sağlar. Temel çerezlerin kullanımı için izin gerekli değildir.

Onay gerektiren çerezler

İnternet sitesini kullanabilmek için yasalarca gerekli olmayan çerezler hala önemli görevler yapmaktadır. Bu çerezler olmadan önceden doldurulmuş formlar gibi sitemizde rahatça gezinmeye izin veren işlevler artık mevcut değildir. Dil seçimi gibi önceden yapılmış ayarlar kaydedilemez ve bu yüzden her sayfada tekrar sorulması gerekir. Daha fazla tanım içeren ilk taraf çerezleri kullanıldı:

Analitikler

Bu internet sitesi Google Inc (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, ABD) tarafından geliştirilen bir internet analiz hizmeti olan Google Analytics'i kullanır. Kullanım Evrensel Analitik işletim modunu içerir. Bu birden fazla cihazdaki verilerin, oturumların ve etkileşimlerin sözde bir kullanıcı kimliğine tahsis edilmesini böylece kullanıcıların cihazlardaki etkinliklerinin analiz edilmesini kolaylaştırır.

Google Analytics, internet sitesi operatörünün kullanıcıların siteyi nasıl kullandığını analiz etmesine izin vermek için bilgisayarınıza yerleştirilmiş metin dosyaları olan çerezleri kullanır. Bu internet sitesini kullanımınızla ilgili olarak çerez tarafından oluşturulan bilgiler genellikle ABD'deki bir Google sunucusuna aktarılır ve burada saklanır. Ancak bu internet sitesinde IP anonimleştirme etkinleştirilirse, Google, IP adresinizi Avrupa Birliği Üye Devletleri'nde veya Avrupa Ekonomik Alanı Anlaşması'na taraf olan diğer devletlerde önceden azaltır. Yalnızca olağan dışı durumlarda, tam IP adresi ABD'de bulunan Google sunucusuna aktarılır ve burada kısaltılır. Tarayıcınız tarafından Google Analytics bağlamında iletilen IP adresi, diğer Google verileriyle birleştirilmez. Bu internet sitesinin operatörü adına, Google bu bilgileri web sitesini kullanımınızı değerlendirmek, web sitesi faaliyetleriyle ilgili raporları derlemek ve web sitesi operatörüne web sitesi ve internet kullanımıyla ilgili diğer hizmetleri sağlamak için kullanacaktır. Veri işleme konusundaki yasal menfaatimiz de bu amaçlara dayanır. Google Analytics'in kullanımının yasal dayanağı Mad. 6 (1) f) GDPR'dir. Oturumlar ve kampanyalar belirli bir süre sonra sona erdirilir. Varsayılan olarak oturumlar, herhangi bir etkinlik olmadan geçen 30 dakika sonra ve kampanyalar da altı ay sonra kapatılır. Kampanyalar için süre limiti iki seneyi aşamaz. Kullanım şartları ve veri koruma hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin:

https://www.google.com/analytics/terms/
https://policies.google.com/

Tarayıcınızda uygun ayarları seçerek çerezlerin kullanımını reddedebilirsiniz ancak bunu yaparsanız, bu internet sitesini tam özellikleriyle kullanamayabileceğinizi lütfen unutmayın. Ayrıca Google'ın çerez tarafından oluşturulan verileri toplamasını ve internet sitesini kullanımınızla (IP adresinizi de içerir) ilişkilendirmesini ve Google tarafından bu verileri işlemesini şu adresteki Tarayıcı Eklentisi'ni indirip yükleyerek de engelleyebilirsiniz:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Performans ve Test Etme

Bu internet sitesi Sanal İnternet Sitesi İyileştirici'yi (VWO) kullanır. VWO'nun yardımıyla, internet sitemizin iyileştirilmesi ve daha fazla geliştirilmesi için kullanıcı testleri oluşturuyoruz. VWO, internet sitemizin kullanımı hakkında statik verileri analiz eder. Ayrıca araç A/B test aracı olarak kullanılır. Süreçte ziyaretçi sayısı, tıklama davranışı ve internet sitesi kullanıcısının ortalama aktif kalma süresi gibi veriler ilgili test değişkenlerine atanır.

Depolama süresi:
Oturum veya bazı veriler 10 yıla kadar (tüm veriler anonimdir)

Ayrılma:
https://www.medel.com?vwo_opt_out=1

Sosyal Eklentiler

Aynı zamanda sosyal ağların sosyal eklentilerini de (bundan sonra düğmeler denilecektir) kullanıyoruz: 

  • Clearspring Teknolojileri (AddThis)
  • Facebook (Facebook Yorumları, Facebook Beğenme Düğmesi ve Sosyal Widgetlar)
  • LinkedIn (LinkedIn Düğmesi ve Sosyal Widgetlar)
  • Twitter (Twitter Tweet Düğmesi ve Sosyal Widgetlar)
  • Google (Google+ Düğmesi ve Sosyal Widgetlar, Google Yazı Tipleri, YouTube Düğmesi ve Sosyal Widgetlar)

internet sitesinde. İnternet sitemizi ziyaret ettiğinizde, bu düğmeler varsayılan olarak devre dışı kalır yani sizin müdahaleniz olmadan ilgili sosyal ağlara herhangi bir veri göndermezler. Düğmeleri kullanmadan önce bunlara tıklayarak etkinleştirmelisiniz. Düğme, siz devre dışı bırakana veya çerezlerinizi silene kadar etkin kalacaktır.

Aktivasyon sonrasında, sosyal ağın sunucusuyla doğrudan bir bağ kurulur. Düğmenin içeriği daha sonra sosyal ağdan doğrudan tarayıcınıza aktarılır ve internet sitesine entegre edilir. Bir düğmeyi etkinleştirdikten sonra, sosyal ağ, düğmeyle etkileşimde bulunup bulunmadığına bakmadan verileri toplayabilir. Sosyal ağda oturum açarsanız, bu internet sitesine olan ziyaretinizi kullanıcı hesabınıza atayabilir. İlgili düğmeyi etkinleştirmeden önce bir sosyal ağ diğer internet sitelerine atanamaz. Sosyal bir ağ üyesi iseniz ve internet sitemizi ziyaret ettiğinizde topladığınız bilgileri, kayıtlı üyelik bilgilerinizle ilişkilendirmek istemiyorsanız, sosyal ağ düğmelerini etkinleştirmeden önce sosyal ağdan çıkış yapmanız gerekir. Sosyal ağın düğmeleri aracılığıyla toplanan veri miktarına herhangi bir etkimiz yoktur. Veri toplamanın amacı ve kapsamı ile verilerin sosyal ağlar tarafından daha fazla işlenmesi ve kullanılması ile gizliliğinizin korunmasıyla ilgili hak ve ayar seçenekleriniz için ilgili sosyal ağların gizlilik politikasına bakınız.

 

Bu Politika en son Mayıs 2018 tarihinde güncellenmiştir.

 


© 2017 MED-EL

We are using first- and third-party cookies which enable us to enhance site navigation, analyse site usage, and assist in our marketing efforts. Please click on 'Accept' to agree to the usage of cookies and hide this message permanently. You can find a list and description of the cookies used in our Cookie Policy.