Veri Gizliliği Politikası

Genel Veri Koruma Düzenlemesi (GDPR) Madde 13 ve 14 uyarınca veri işleme hakkında bilgi

Kişisel verilerinizin ve gizliliğinizin korunmasını önemsiyoruz. Bu nedenle ilerleyen bölümlerde kişisel verilerinizi ele almamızı, özellikle kişisel verilerinizi ne için kullandığımızı, bunları kime ilettiğimizi ve veri koruma hakları ve tarafınıza tanınan haklar konusunda sizi bilgilendireceğiz. İlerleyen bölümlerde verilerinizden bahsettiğimizde kişisel bilgilerinizi kastediyor olacağız. Bunlar, doğrudan veya dolaylı yolla sizi bir kişi olarak belirleyen bilgilerin tümüdür.

Lütfen aşağıdaki bilgileri dikkatlice okuyun.

Bu Politika Hakkında

Bu politika kişisel bilgilerinizin MED-EL ve branşları tarafından nasıl toplandığını, kullanıldığını ve korunduğunu açıklamaktadır (www.medel.com/med-el-offices-worldwide). Teklifler, ürünler ve hizmetler hakkındaki daha detaylı bilgiler doğrudan ilgili bölümlerde açıklanmaktadır.

Kişisel verilerinizi işlerken her zaman yasal veri koruma yönetmeliklerine uyacağız. GDPR gereğince, sakladığımız tüm kişisel verileriniz için "kontrolcü" olacağız.

Verilerin işlenmesinden kim sorumludur?

Sorumlu kontrolcü:

MED-EL Elektromedizinische Geräte Gesellschaft m.b.H.
Fürstenweg 77a
6020 Innsbruck
Österreich
Tel.: +43 5 77 88
office@medel.com

Sorumlu veri koruma memuru ile doğrudan iletişime geçilebilir

privacy@medel.com

veya

MED-EL Elektromedizinische Geräte GmbH
attn. Datenschutzbeauftragter
Fürstenweg 77a
6020 Innsbruck
Avusturya

Hangi veriler işlenecek ve bu veriler hangi kaynaklardan elde edilecektir?

Doğrudan tarafınızdan edinilen kişisel verilerin (örn. iletişim formu, satınalımlar, myMED-EL hesabınızın verileri) yanı sıra, ürün ve hizmetlerimizin kullanımıyla toplanan verileri (örn. uygulama kullanımı, web sitesi ziyareti) de işliyoruz. Ayrıca üçüncü taraflardan ve/veya kamuya açık kaynaklardan (örn. işletme kaydı, dernek kayıtları, ülke kaydı, basın, medya) aldığımız kişisel verileri izin verildiği şekilde (örn. siparişlerin/sözleşmelerin yerine getirilmesi için yasal zorunlulukların veya tarafınızdan verilen onayın yerine getirilmesi için) kullanıyoruz.

Farklı kaynaklar ile farklı uygulamalar ve cihazlardan gelen kişisel verileriniz MED-EL içerisinde birleştirilebilir ve aralarında bağlantı kurulabilir.

Verileriniz hangi amaçlarla ve hangi yasal temellere dayanarak kullanılmaktadır?

Kişisel verilerinizi veri koruma düzenlemelerine (DSGVO ve Veri Koruma Anlaşması'nın (DSG) güncel sürümü) göre işliyoruz.

Bir uzman olarak, myMED-EL hesabınız aracılığıyla MED-EL ürünlerinin implantasyonu hakkında örnek çalışmalar içeren çevrimiçi medya veritabanımıza erişim sağlayabilirsiniz.

Bu videolar, Vimeo (Vimeo LLC, 555 West 18th Street, New York 10011, ABD) platformunda barındırır. Vimeo veri gizliliği hakkındaki bilgileri burada bulabilirsiniz: https://vimeo.com/privacy.

Türkenstraße 89, 80799 München adresindeki hizmet sağlayıcı Arri Media GmbH tarafından gerçekleştirilen mevcut kayıtlar geçiş sürecinde de kullanılabilecektir. Arri'de veri gizliliği hakkındaki bilgiler.

Amaç:
Cerrahi Video Kütüphanesine erişim ve kayıt

Yasal dayanak:
Sözleşmenin uygulanması - Mad. 6 (1) b) GDPR

İnternet sitemiz üzerinden talep edilmemiş bir başvurunun yanı sıra, listede bulunan belirli bir pozisyon için de başvuruda bulunabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için kişisel verilerinizin çevrimiçi başvuru bağlamında toplanması ve işlenmesi ile ilgili olarak Genel Veri Koruma Yönetmeliği'nin (GDPR) 13. maddesine göre lütfen başvuru sahipleri için MED-EL Veri Gizliliği Bilgileri bölümümüze bakın.

Amaç:
İş başvurusu

Yasal dayanak:
Onay - Mad. 6 (1) b) fıkrası GDPR

İnternet sitelerimiz aracılığıyla sesli işitme testleri ve anketleri sunmaktayız. İşitme testinizi veya anketinizi bitirdikten sonra, iletişim formunu kullanarak bizimle iletişime geçmenizi teklif edebiliriz. İletişim formunu gönderdiğinizde, sunulan verileriniz (isim, soyisim, e-posta) ve sonuçlarınız işlenir.

Test sonuçları istatistiksel amaçlarla anonimleştirilmiştir.


Amaç:
Mevcut işitme çözümleri hakkında talebiniz üzerine yanıtlama/destek sunma.

Yasal dayanak:
Onay - Mad. 9 (2) a) fıkrası GDPR ve Yasal Menfaat - Mad. 6 (1) f) fıkrası GDPR - Ürün ve hizmetlerin araştırılması ve geliştirilmesi.

MED-EL çevrimiçi etkinlikler, toplantılar, internet seminerleri ve konsültasyonların yanı sıra odyologlar, konuşma patologları ve cerrahlar için video konferans aracılığıyla destek sunmaktadır. Kayıt ve sizinle iletişim kurmak amacıyla şu verileri işliyoruz: adı, soyadı, e-posta adresi, meslek, kurum, şehir/ülke, MED-EL temsilcisinin adı.

Çevrimiçi etkinlikler kaydedilebilir ve MED-EL Akademi vasıtasıyla kullanılabilir.

Çevrimiçi etkinliğin türüne göre aşağıdaki sağlayıcıları kullanmaktayız:

“WebEx” 170 West Tasman Dr., San Jose, CA 95134, USA adresindeki Cisco Systems Inc.'in bir hizmetidir. Gizlilik bilgileri: http://www.cisco.com/c/en/us/about/legal/privacy.html.

Adobe Connect 4-6 Riverwalk, Citywest Business Campus, Dublin 24, Ireland adresindeki Adobe Systems Software'in bir hizmetidir. Gizlilik bilgileri: https://www.adobe.com/privacy.html.

Zoom 55 Almaden Blvd, Suite 600, San Jose, California 95113, ABD adresindeki Zoom Video Communications Inc.'in bir hizmetidir. Gizlilik bilgileri: https://zoom.us/privacy.

Microsoft Teams One Microsoft Way Redmond, Washington 98052 adresindeki Microsoft Corporation'ın bir hizmetidir. Gizlilik bilgileri: https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement.

Amaç:
Çevrimiçi etkinlikler ve konsültasyonlar, internet seminerleri ve video konferanslara kayıt ve erişim.

Yasal Dayanak:
Sözleşmenin uygulanması - Mad. 6 (1) b GDPR ve Yasal Menfaatler - Mad. 6 (1) f GDPR - Çevrimiçi etkinliklerin ve eğitim materyalinin sunulması.

MED-EL ürünleri, hizmetleri ve çalışmalarımız hakkında bilgi sunan internet sitemiz ve sosyal medya aracılığıyla çeşitli ücretsiz abonelik hizmetleri sunmaktayız. Zaman zaman sizden anonim geribildirim isteyen isteğe bağlı anketler göndeririz.

İlgili ve doğru pazarlama sunmak amacıyla adınızı, mesleğinizi ve mesleki ilgi alanlarınızı, telefon numaranızı, adresinizi, e-posta adresinizi ve kullanıcı davranışını (e-posta açma, bağlantı adreslerine tıklama) işlemekteyiz.

İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz; her haber bültenine bunun için bir bağlantı eklenir.

MED-EL pazarlama ve iletişimleri size güvenli ve yasal bir biçimde sunmak amacıyla aşağıdaki sağlayıcılarla kullanıcılarımızın ve iş ortaklarımızın gizliliğini önemsemektedir:

MailChimp: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Microsoft Dynamics 365 Marketing: https://docs.microsoft.com/de-de/dynamics365/get-started/gdpr/

Satış Birimi: https://www.salesforce.com/company/privacy/

Momentive (eski adıyla Survey Monkey): https://www.surveymonkey.com/mp/legal/privacy/?utm_source=momentive

Amaç:
MED-EL'e özel konular, ürünler ve hizmetler hakkında bilgi

Yasal dayanak:
Onay - Mad. 6 (1) a) fıkrası GDPR ve Yasal Menfaat - Mad. 6 (1) f) fıkrası GDPR reklamcılık ve çevrimiçi tekliflerin optimize edilmesi.

HearPeers Forum, dünyanın dört bir tarafındaki işitme implantı kullanıcılarını ve adaylarını, bakıcıları ve aileleri paylaşılan deneyimler vasıtasıyla birbirlerini desteklemek üzere bir araya getirmeyi amaçlayan MED-EL tarafından desteklenen bir sosyal ağ kurma hizmetidir.

Üyeler, soru gönderebilir ve soruları yanıtlayabilir, görsel içerik paylaşabilir. Tüm gönderilen içerik, üyeler ve de oturum açmamış ziyaretçiler tarafından herkese açık şekilde görüntülenebilir.

HearPeers Forum'a erişim için kayıtta bir görünen isim (kullanıcı adı), e-posta adresi ve şifre gerekir. Herkesin görebildiği profil bilgilerine bir profil resmi, işitme implantı hakkındaki bilgiler ve ülke eklenebilir. E-posta adresi ve şifre yalnızca üyenin özel ayarlarında görüntülenebilir.

Amaç:
HearPeers Forum'a Kaydol

Yasal dayanak:
Onay - Mad. 6 (1) a GDPR

İletişim formlarımızı doldurarak MED-EL ile iletişime geçebilirsiniz (örn. ürünler hakkında talepler, destek vb.). İletişim genellikle e-posta yoluyla gerçekleştirilir, telefon numarası verilirse telefonla gerçekleştirilir.

İletişim formunu teslim ederken, iletişim alanlarınızdaki (isim, meslek (örn. cerrah, evde bakım uzmanı, odyolog), ilgi alanlarınız (mesleki ilgi alanları), telefon, adres (sokak, bina numarası, şehir, posta kodu, bölge, ülke), e-posta, e-posta listesinde yer alacak ilgi alanı) veriler işlenecektir.

Amaç:
Talebinizin yanıtlanması/talebinize yardım edilmesi

Yasal Dayanak:
Sözleşmenin uygulanması veya ön sözleşme adımlarının atılması için - Mad. 6 (1) b) GDPR

İletişim formlarımızdan bazılarında "Google reCAPTCHA", Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA adresini kullanmaktayız Veri gizliliği bilgileri. Bununla veri girişinin bir insan tarafından mı yoksa otomatik bir program tarafından mı yapıldığını kontrol etmekteyiz. Analiz siz internet sitemizi ziyaret eder etmez başlamaktadır. Bu analiz amacıyla reCAPTCHA farklı bilgiler kullanmaktadır (örn. IP adresi, ziyaret zamanı, fare tıklamaları).

Yasal Dayanak:
Yasal menfaat - Mad. 6 (1) f) GDPR - Kötüye kullanılan otomatik casusluk ve istenmeyen posta iletilerine karşı koruma.

İnternet Mağazamızı kullanırsanız MED-EL ürünlerini sipariş edebilirsiniz. Siparişlerinizi alabilmek için şu bilgileri edinmemiz gerekecektir: isim, iletişim bilgileri, e-posta, doğum tarihi, implantasyon kliniği, implantasyon tarihi, alıcı adı, alıcının iletişim ayrıntıları, engellilik sebebi, cihaz seri numarası, fatura adresi, gönderi adresi, telefon numarası, IP adresi ve tarayıcı bilgileri.
 
Amaç:
Mağazanın işletilmesi, hizmetlerin sağlanması ve siparişlerin yerine getirilmesi.
 
Yasal dayanak:
Sözleşmenin uygulanması - Mad. 6 (1) b) fıkrası GDPR

Yetkili MED-EL iş ortakları, işitme haritalarını doğrudan myMED-EL platformuna yükleyip kaydedebilir böylece eğitimli klinik uzmanlarımız bu haritaları hizmet vakaları, garantiler ve hastaya özel kişiselleştirmelerde kullanır.

Bu hizmeti sunabilmek amacıyla ses işlemcisi, seri numarası, ürün tipi, ayarlama tarihi ve işitme haritasının verilerini işleriz. MED-EL bu verileri anonimleştirir ve istatistik oluşturma, araştırma ve ürün geliştirme için kullanır.

Amaç:
Hizmet ve onarım vakalarının daha hızlı ele alınması.

Yasal Dayanak:
Onay - Mad. 9 (2) a) fıkrası GDPR ve Yasal Menfaatler - Mad. 6 (1) f) fıkrası ve Mad. 89 GDPR - Ürün hizmetlerinin araştırılması ve geliştirilmesi.

Tarayıcınızdan konum verilerine erişilmesine izin verirseniz, yakınınızdaki klinikler ve dağıtım ortakları görüntülenir. Konumunuz IP adresinizin konumu algılanarak belirlenecektir. Veriler kaydedilmeyecektir.

Amaç:
Konumunuza yakın klinikleri ve dağıtım ortaklarını görüntüleyin

Yasal dayanak:
Onay - Mad. 6 (1) a) fıkrası GDPR

MED-EL ürün ve hizmetleri hakkında bilgiler, dersler, internet seminerleri ve programlar içeren çevrimiçi öğrenme yönetim sistemlerimizi kullanabilirsiniz. Akademi bir myMED-EL hizmetidir. Kayıt myMED-EL hesabınız ile gerçekleştirilir.

E-posta adresinizi, dersler veya görev atamalarının yaklaşan tarihleriyle ilgili hatırlatmalar, internet seminerleri ve seminer etkinliklerinde rezervasyon hatırlatmaları gibi otomatik bilgileri göndermek için kullanırız. Sertifikalarınızı e-posta ile de alabilirsiniz. Özel bir eğitimci bulunan derslerde veya programlarda, eğitimci eğitim sürecinin bir parçası olarak katılımcılara e-posta gönderebilir.

Akademi, TotaraSession denilen önemli oturum çerezlerini kullanır. Sayfalar arasında oturum açma bilgilerinizin devamlılığını sağlamak ve korumak için tarayıcınızdan bu çerezlere izin vermeniz gerekmektedir. Çıkış yaptığınızda veya tarayıcıyı kapattığınızda bu çerezler yok olacaktır (tarayacınızda ve sunucuda).

Katıldığınız internet seminerleri, dersler ve programlar ile kullanıcı davranışlarınız, tekliflerimizi iyileştirmek için bilgi edinme platformumuza kaydedilir. Tüm öğrenim etkinlikleri için öğrenim süreciniz, cevaplarınız ve test sonuçlarınız öğrenim başarınızı belgelemek ve eğitim sertifikaları düzenlemek için kaydedilmektedir.

Amaç:
Öğrenim platformunun işletimi ve iyileştirilmesi

Yasal dayanak:
Sözleşmenin uygulanması - Mad. 6 (1) b) fıkrası GDPR

MED-EL Remote Check bağımsız olarak işitme testleri gerçekleştirmenizi sağlar.

Kliniğinizdeki bir uzman, test için size e-posta veya SMS yoluyla kişisel bir davet gönderecektir. Test verileriniz, değerlendirme için kliniğinizdeki uzmana yönlendirilecektir. Test tamamlandıktan sonra klinisyenden geribildirim alırsınız.

Remote Check'e erişim myMED-EL hesabınız vasıtasıyla gerçekleşir. MED-EL'de kliniğiniz adına şu veriler saklanır: ad, adres, e-posta, telefon numarası, giriş verileri, cinsiyet, doğum tarihi, randevular, test tarihi ve sonuçlar, puanlar, yorumlar ve fotoğraflar. Veriler, AB sınırlarında bulunan veri merkezlerinde bulunan AWS sunucularında şifrelenmiş şekilde saklanır. AWS, Amazon Web Services EMEA SARL, 38 Avenue John F. Kennedy, L-1855 Lüksemburg. Veri gizliliği hakkındaki bilgiler: https://aws.amazon.com/compliance/data-privacy/.

MED-EL, araştırma ve istatistik ile ürün geliştirme için uygulamadaki uygulama kullanım verilerini anonim şekilde kullanır.

Amaç:
Verilerin kliniğinize yönlendirilmesi yoluyla işitme testlerinin performansı ve değerlendirmesi.

Yasal dayanak:
Onay - Mad. 6 (1) a, Mad. 9 (2) a, Mad. 6 (1) b fıkrası sözleşmenin performansı, yasal menfaat - Mad. 6 (1) f fıkrası ve Mad. 89 GDPR - Mad. 6 (1) f) fıkrası ve Mad. 89 GDPR - Ürün ve hizmetlerimizin istatistiklerinin oluşturulması, araştırılması ve geliştirilmesi.

MED-EL rehabilitasyon eğitimi ve destek sunma amacıyla akıllı telefon, tablet ve internet erişimli cihazlarda çalışan çeşitli uygulamalar sunmaktadır. Bu uygulamaların kendi yerleşik gizlilik politikaları bulunmaktadır.

Bu uygulamaların amacı MED-EL ürününüzden en iyisini elde etmenize yardımcı olmak, daha iyi işitmenizi ve anlamanızı, eğitimde ilerlemenizi sağlamak ve kullanıcılarımıza yaşam kalitesi özellikleri sunmaktır. Bazı uygulamalarda test sonuçlarının pdf formatında e-postayla gönderilmesi mümkündür.

Kayıt myMED-EL hesabınız vasıtasıyla gerçekleşir.

Amaç:
Mobil uygulamaların rehabilitasyon, eğitim ve destek amaçlarıyla kullanımı.

Yasal Dayanak:
Onay - Mad. 6 (1) a, 9 (2) a ve Sözleşmenin uygulanması - Mad. 6 (1) b GDPR

myMED-EL platformu, kayıtlı kullanıcıların kişiye özel MED-EL tekliflerine erişimini sağlar. Kaydınızı onaylamak ve tıbbi cihazınız ya da profesyonel ihtiyaçlarınız için doğru bilgileri ve hizmetleri amacıyla, kayıtlı göreve göre aşağıdaki veri kategorilerini işleriz:

E-posta adresi, adı, adresi, ülke, doğum tarihi, ebeveyn veya koruyucu detayları, ürün tipi, seri numarası, kullanıcıyla ilişki, meslek, kurum ve kurum adresi.

Doğum tarihi bilgisi, çocuklara ait kullanıcı hesaplarının yalnızca ebeveynlerin ya da yasal koruyucuların rızasıyla açıldığından emin olunması için gerekmektedir.

İletişim bilgilerinizi

  • myMED-EL hesabınız hakkında size mesaj göndermek
  • MED-EL kullanıcısı olduğunuzu doğrulamak için başka sorular yöneltir veya ek veriler talep eder.
  • myMED-EL hesabınızın açıldığı konusunda sizi bilgilendirmek için kullanırız.

MED-EL bu verileri istatistik oluşturma, araştırma ve ürün geliştirme için anonim şekilde kullanır.

myMED-EL'e ve kişiye özel hizmetlere erişim onayı, Auth0 Inc., 10800 NE 8th, St. Suite 700, Bellevue, WA 98004, ABD hizmeti olan Auth0 yazılım bileşeni aracılığıyla gerçekleştirilir. Bunun için güvenli bir giriş süreci amacıyla e-posta adresinizi ve şifrenizi Auth0'a yönlendirmeniz gerekir. Daha fazla bilgiye https://auth0.com/terms/ ve https://auth0.com/privacy/ adreslerinden ulaşabilirsiniz. Doğrudan myMED-EL profilinizdeki e-postadan bize ulaşarak aboneliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

Amaç:
İletişim detaylarınızın kimliğinizi doğrulaması ve gerekli hizmetler ile iletişim taleplerini karşılaması gerekmektedir.

Yasal dayanak:
Onay - Mad. 6 (1) a) fıkrası GDPR, sözleşme Performansı - Mad. 6 (1) b) fıkrası ve Mad. 89 GDPR - Ürün hizmetlerinin araştırılması ve geliştirilmesi.

Paypal
Bazı ülkelerde Paypal (Europe) S.a.r.L, 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Lüksemburg vasıtasıyla çevrimiçi ödeme kabul etmekteyiz. Bir işlemi tamamlamak için kişisel verileriniz MED-EL ve PayPal arasında güvenli şekilde paylaşılır. Bu veriler adınızı, adresinizi, e-posta adresinizi, IP adresinizi, işlem numarasını kapsar.

Daha detaylı bilgiyi burada bulabilirsiniz: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full.

Amaç:
PayPal ile Ödeme

Yasal Dayanak:
Sözleşmenin uygulanması - Mad. 6 (1) b GDPR

MED-EL ürünleri ve hizmetleri hakkındaki sorularınızı yanıtlamak üzere internet sitelerimizden bazılarında bir sohbet robotu kullanmaktayız. Sohbet robotu metin tabanlı bir yazılım sistemidir ve kullanımı isteğe bağlıdır. Metin girişleriniz, oturumunuz süresince bilgisayarınızda bir çerez içerisinde yerel olarak kaydedilmektedir. Konuşmalar, sohbet robotunu daha da geliştirmek amacıyla MED-EL tarafından anonim bir formatta analiz edilmektedir. İletişim detaylarınızı girerseniz, talebinizin yanıtlanması için MED-EL Ofisinize yönlendirilecektir.

Sohbet robotu, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA adresindeki Microsoft Corporation tarafından sunulan Azure Bot Service'i kullanır. Veri gizliliği hakkındaki bilgileri burada bulabilirsiniz: https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement

Amaç:
Taleplerinize hızlı yardım

Yasal dayanak:
Onay - Mad. 6 (1) a GDPR

Sosyal medya aracılığıyla MED-EL çevrimiçi özelliğini bulabilirsiniz. Bu platformları sizinle iletişime geçmek ve ürünlerimiz ve işimiz hakkındaki bilgileri yayınlamak için kullanıyoruz. Geri bildiriminiz ürünlerimizi ve hizmetlerimizi geliştirmek için kullanılır. Bu sağlayıcılardan anonimleştirilmiş istatistikler alıyoruz: yorumlar, paylaşım, beğeniler, abonelikler ve benzeri etkileşimler. Gizlilik bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz.

Sağlayıcılarımızla ortak sorumluluk almaktayız. Kişisel verileriniz hakkındaki sorularınız için hem operatörle hem de bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Amaç:
Çevrimiçi iletişim, ürünler ve hizmetler hakkında bilgiler yayınlamak. Ürün ve hizmet gelişimi için Geri Bildirimi Değerlendirin.

Yasal Dayanak:
Yasal menfaatler - Mad. 6 (1) f) GDPR - Halkla ilişkiler ve iletişim, ürün ve hizmetlerin geliştirilmesi.

Twitter
Twitter 26 Fenian St., Dublin, Ireland adresindeki Twitter International Company'nin bir hizmetidir. Veri koruma bilgileri: https://twitter.com/en/privacy.

YouTube
YouTube Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, İrlanda adresindeki Google Ireland Limited'in bir hizmetidir. Veri koruma bilgileri: https://policies.google.com/privacy.

LinkedIn
LinkedIn Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Ireland adresindeki LinkedIn Ireland Unlimited Company'nin bir hizmetidir. Veri koruma bilgileri: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

Facebook ve Instagram
4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland adresindeki Facebook Ireland Ltd.'in hizmetleridir.
İşleme etkinlikleri Facebook https://www.facebook.com/privacy/explanation ya da Instagram https://help.instagram.com/519522125107875 gizlilik politikasında bulunabilir.
Kişisel verilerin kullanımı hakkında daha fazla bilgiye buradan da ulaşabilirsiniz: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum

Verilerinizi kim alıyor?

Veriler MED-EL grubu içerisinde devredilebilir. Verilerinizin doğru şekilde işlenmesi için sadece bu branşların, departmanların veya çalışanların verilerinize erişimi vardır.

Üçüncü kişilere veri aktarımı:

İnternet sitemizi ve mobil uygulamalarımızı sürekli olarak iyileştirmek ve size kullanıcı dostu hizmetler sunmak için çeşitli hizmet sağlayıcıları ve üçüncü tarafları ("veri işlemcileri") kullanıyoruz.

MED-EL yalnızca ilgili veri koruma anlaşmalarını imzalamış ve geçerli yasalar kapsamında yeterli garantiler sunan veri işleyicileri kullanır. Mümkün olduğu müddetçe, Avrupa Birliği'nde (AB) bulunan veya sunucuları bulunan iş ortaklarını tercih ederiz.

Size belirli hizmetleri sunabilmek için AB dışındaki genel merkezlere veya sunuculara sahip üçüncü taraf sağlayıcıları görevlendiriyoruz. Aşağıda aksi belirtilmediği sürece verilerinize GDPR uyumlu bir koruma düzeyi sağlamaya uygun garantiler olarak AB standart sözleşme maddelerini kullanmaktayız: https://eur-lex.europa.eu/eli/dec_impl/2021/914/oj

Ayrıca ortaklarımızın ek güvenlik önlemlerine ve veri koruma düzenlemelerine veya sertifikalarına dikkat ediyoruz.

Faturalandırma amaçlı olarak ya da sağlık bakımınız için verilerin, sağlık sigortası şirketlerine ya da tıbbi kurumlara devredilmesi gerekebilir.

Güncelleme

Kişisel verilerinizin güncellenmesi, öncelikle doğrudan geri bildiriminiz veya değişiklik bildirimlerinize göre gerçekleşir. Ancak üçüncü taraflardan alınan bilgiler veya kamuya açık bilgilerin kullanımı nedeniyle de güncelleme yapılması mümkündür.

Verileriniz ne kadar süreyle saklanacaktır?

Kişisel verilerinizi gerekli olduğu müddetçe, iş ilişkimiz süresince (sözleşmenin başlangıcı, yürütülmesi ve sonlandırılması) ve Avusturya Ticaret Kanunu (UGB) ve Federal Vergi Kanunu'ndan (BAO) kaynaklanan yasal depolama ve belgeleme yükümlülüklerine uygun olarak ya da yasal hakları elde etmek, uygulamak veya savunmak üzere işleriz.

Ayrıca saklama süresi, kanuni sınırlandırma süreleri ile kararlaştırılır; örneğin Genel Sivil Kanunu (ABGB) uyarınca genellikle 30 yıl, bazı durumlarda ise yalnızca 3 yıldır.

Temel olarak verileriniz, yasal bir yükümlülüğün yerine getirilmesi veya yasal taleplerin tahsis edilmesi, uygulanması veya savunulması için gerekli değil ise sözleşmenizin tamamen yerine getirilmesinden, onayınızın veya itirazınızın iptal edilmesinden sonra silinecektir. Yalnızca verilerinizin daha ayrıntılı kullanılmasına açıkça izin vermeniz veya yasaların izin verdiği başka bir veri işlemine izin vermeniz halinde daha ayrıntılı işlem gerçekleştirilecektir.

Verilerin silinmesi yerine anonimleştirilmesi de mümkündür. Bu durumda kişisel referansların tümü geri getirilmeyecek şekilde kaldırılır, bu nedenle verilerin korunmasının iptaline ilişkin yükümlülükler artık geçerli olmayacaktır. Bu durumda hiçbir kişisel referans geri yüklenemez.

Haklarınız

GDPR uyarınca aşağıdaki haklara sahipsiniz:

  • Erişim hakkı - Mad. 15 GDPR:
    Kendinizle ilgili kişisel verilerin işlenip işlenmemesine dair onay alınması hakkı ve böyle bir durumda kişisel verilere erişim;
  • Düzeltme hakkı - Mad. 16 GDPR:
    Belirtilen zamanı aşmamak kaydıyla kendinizle ilgili yanlış kişisel bilgilerin düzeltilmesi hakkı;
  • Silme hakkı ('unutulma hakkı') - Mad. 17 GDPR:
    Belirtilen zamanı aşmamak kaydıyla kendinizle ilgili kişisel verileri sildirme hakkı;
  • İşlem kısıtlama hakkı - Mad. 18 GDPR:
    Kişisel verilerinizin işlenmesinin kısıtlanması hakkı;
  • Veri taşınabilirliği hakkı - Mad. 20 GDPR:
    Tarafımıza sağladığınız, biçimlendirilmiş, yaygın olarak kullanılan ve makine tarafından okunabilen bir biçimde olan kendinize ait kişisel verileri alma hakkı ve bu verileri hiçbir engel olmadan başka bir denetleyiciye iletme hakkı;
  • İtiraz hakkı - Mad. 21 GDPR:
    Özel durumunuzla ilgili gerekçeler nedeniyle, istediğiniz zaman sizinle ilgili kişisel verilerin işlenmesinde, GDPR Mad. 6 (1) e) veya f) fıkrasına dayalı itiraz hakkı.

Veri işlemenin izninizi gerektirdiği durumlarda, privacy@medel.com adresine e-posta göndererek veya Çerez Ayarlarımızda seçiminizi değiştirerek gelecekteki kullanım izninizi istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz.

Bilgilerinize erişmek, iletişim tercihlerinizi değiştirmek veya soru sormak ya da bu gizlilik politikası hakkında veya kişisel bilgilerinizi nasıl işlediğimize dair endişelerinizi iletmek isterseniz lütfen privacy@medel.com adresine e-posta gönderin veya bölgenizdeki en yakın MED-EL ofislerinden biriyle iletişime geçin: Dünyadaki MED-EL Ofisleri

Sahip olabileceğiniz soruları veya endişeleri gidermeye çalışacak olsak da verilerinizin işlenmesinin veri koruma kanununu ihlal ettiğine inanmanız halinde veya veri koruma haklarınızın farklı bir şekilde ihlal edilmesi halinde denetleme kurumuna şikayette bulunabilirsiniz. Avusturya'da veri koruma yetkilileri sorumludur.

Veri sağlamak için bir zorunluluk var mıdır?

İş ilişkisinin bir parçası olarak, yalnızca iş ilişkisini oluşturmak ve sürdürmek için gereken veya kanun gereği alınması gereken kişisel bilgileri sağlamanız gerekmektedir. Ayrıca verilerinizde herhangi bir değişiklik olması halinde bizi bilgilendirmeniz gerekmektedir. Bu veriler eksik olduğunda, normal şartlarda sözleşmenin imzalanmasını veya sözleşmenin yürütülmesini reddederiz ya da var olan sözleşme daha fazla sürdürülemez ve sonuç olarak feshedilir.

Verilerim profil oluşturma da dahil olmak üzere otomatik karar verme için kullanılıyor mu?

Mad. 22 DSGVO uyarınca otomatik karar verme kullanmıyoruz.

Güvenlik

Bilgilerinizin güvende olmasını sağlamayı taahhüt ediyoruz. Yetkisiz erişimi veya ifşa edilmesini önlemek için çevrimiçi olarak topladığımız bilgileri korumak ve güvenceye almak üzere uygun fiziksel, elektronik ve yönetimsel prosedürleri uygulamaya koyduk.

Diğer internet sitelerine yönlendirilen bağlantılar

İnternet sitemiz diğer ilgili internet sitelerine yönlendirilen bağlantılar içerebilir. Ancak sitemizden ayrılmak için bu bağlantıları kullandıktan sonra, diğer internet sitesi üzerinde herhangi bir kontrole sahip olmadığımızı bilmenizi isteriz. Bu nedenle bu tür siteleri ziyaret ederken sağladığınız bilgilerin korunmasından ve gizliliğinden sorumlu olamayız ve söz konusu siteler bu gizlilik beyanına tabi değildir. Söz konusu internet sitesinde uygulanan gizlilik beyanını incelemeli ve buna göre önlem almalısınız.

 

Bu web sitesindeki çerezler hakkında

Size en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek amacıyla (örn. tercih ettiğiniz dil veya sayfa ayarları) giriş verilerinizi kaydetmek, güvenli girişinizi sağlamak, internet sitesi fonksiyonlarını optimize etmek için istatistiksel veriler toplamak ve size uygun hale getirilmiş içerik sağlamak üzere çerezleri kullanıyoruz. Çerezler, internet sitemizin düzgün çalışması için de önemlidir.

Tüm çerezleri kabul etmek ve doğrudan internet sitesine gitmek için "Tüm Çerezleri Kabul Et" seçeneğine tıklayın ya da kullandığımız çerez türlerinin detaylı açıklamasını görmek ve belirli çerezlerin kaydedilmesine karar vermek için "Çerez Ayarları" seçeneğine tıklayın. Çerez Ayarlarımızda seçiminizi değiştirerek gelecekteki kullanım izninizi istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz.

İnternet sitemizin geliştirilmesi ve en iyi şekilde çalışması için şu sağlayıcıları kullanıyoruz:

Bu internet sitesi Google Inc (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, ABD) tarafından geliştirilen bir internet analiz hizmeti olan Google Analytics'i kullanır. Kullanım Evrensel Analitik işletim modunu içerir. Bu birden fazla cihazdaki verilerin, oturumların ve etkileşimlerin sözde bir kullanıcı kimliğine tahsis edilmesini böylece kullanıcıların cihazlardaki etkinliklerinin analiz edilmesini kolaylaştırır.

Google bu bilgileri, söz konusu internet sitesinin operatörü adına, internet sitesi kullanımınızı değerlendirmek, internet sitesi faaliyetleriyle ilgili raporları derlemek ve internet sitesi operatörüne internet sitesi ve internet kullanımıyla ilgili diğer hizmetleri sağlamak için kullanacaktır.

Veri koruma hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://policies.google.com/

Yasal dayanak:
Onay - Mad. 6 (1) a GDPR

Bu internet sitesi Sanal İnternet Sitesi İyileştirici'yi (VWO) kullanır. Bu araçla, internet sitemizi iyileştirmek ve daha fazla geliştirmek için kullanıcı testleri oluşturuyoruz. VWO, internet sitemizin kullanımı hakkında statik verileri analiz eder. Ayrıca araç A/B test aracı olarak kullanılır. Ziyaretçi sayısı, tıklama davranışı ve internet sitesi kullanıcısının ortalama aktif kalma süresi gibi veriler ilgili test değişkenlerine atanır.

Yasal dayanak:
Onay - Mad. 6 (1) a GDPR

Aynı zamanda internet sitemizi sosyal ağlara bağlamak için sosyal medya eklentilerini de (bundan sonra "düğmeler" olarak anılacaktır) kullanıyoruz:

  • Clearspring Teknolojileri (AddThis)
  • Facebook (Facebook Yorumları, Facebook Beğenme Düğmesi ve Sosyal Araç Takımları)
  • LinkedIn (LinkedIn Düğmesi ve Sosyal Araç Takımları)
  • Twitter (Twitter Tweet Düğmesi ve Sosyal Araç Takımları)
  • Google (Google+ Düğmesi ve Sosyal Araçlar, Google Yazı Tipleri, YouTube Düğmesi ve Sosyal Araç Takımları)

İnternet sitemizi ziyaret ettiğinizde, bu düğmeler devre dışıdır yani sizin müdahaleniz olmadan ilgili sosyal ağlara herhangi bir veri göndermezler. Düğmeleri tıklayarak etkinleştirebilirsiniz. Düğmeler, siz devre dışı bırakana veya çerezlerinizi silene kadar etkin kalacaktır.

Aktivasyon sonrasında, sosyal ağın sunucusuyla doğrudan bir bağ kurulur. Sosyal ağda oturum açarsanız, bu internet sitesine olan ziyaretinizi kullanıcı hesabınıza atayabilir.

Sosyal ağa aktarılan veri miktarında herhangi bir etkimiz yoktur.

Veri toplama amacı ve kapsamı ile verilerin sosyal ağlar tarafından kullanılması ile gizliliğinizin korunmasıyla ilgili hak ve ayar seçenekleriniz için ilgili sosyal ağların gizlilik politikasına bakınız.

Yasal dayanak:
Onay - Mad. 6 (1) a GDPR

İnternet sitemizde Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, İrlanda adresindeki Google Ireland Limited'in bir aracı olan Google Tag Manager'ı kullanıyoruz.

Google Tag Manager, kendi başına çerezleri saklamaz veya kişisel verileri işlemez. Ancak ihtiyaca göre tasarıma olanak tanımak ve internet sitemizi iyileştirmek amacıyla, kişisel verilerin toplanabilmesi ve işlenebilmesi için tetiklenen ek etiketlerin kullanılmasını sağlar.

Tag Manager  hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://support.google.com/tagmanager/answer/9323295?hl=en

Google Building Gordon House, Barrow St, Dublin 4, İrlanda adresindeki Google Ireland Limited'in bir hizmeti olan "Google Ads" hizmetini kullanıyoruz.

Google veri koruma hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://policies.google.com/technologies/ads?hl=en

Pazarlama ve iyileştirme amacıyla, öncelikle sizinle en ilgili ve ilgi çekici reklamları göstermek ve kampanya performanslarında raporları geliştirmek için Google Ads hizmetini kullanıyoruz. Herhangi bir kişisel veriyi toplamıyor veya işlemiyoruz. Yalnızca Google'dan anonimleştirilmiş istatistiksel değerlendirmeleri alıyoruz. Google Ads otomatik olarak Google sunucusuyla doğrudan bağlantı kurar. Google tarafından toplanan verilerin kapsamı ve ayrıca kullanımı üzerinde herhangi bir etkimiz yoktur.

Amaç:
Pazarlama teklifimizin iyileştirilmesi.

Yasal dayanak:
Onay - Mad. 6 (1) a GDPR

4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 İrlanda adresindeki Facebook Ireland Ltd.'in "Facebook Pixel" ve "Facebook Custom Audiences" hizmetlerini kullanıyoruz.

Facebook veri koruma hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://www.facebook.com/about/privacy

Hizmetler, Facebook'un reklamlarımızı Facebook'ta yalnızca internet sitemizi ziyaret eden ve bazı konulara ya da ürünlere ilgi gösteren Facebook kullanıcılarına göstermesini sağlar.

Amaç:
Pazarlama ve iyileştirme amaçlarıyla, öncelikle Facebook'ta ilgili ve ilgi çekici reklamlar vermemiz ve bu vasıtayla tekliflerimizi geliştirmemiz için Facebook Pixel ve Custom Audiences hizmetlerini kullanıyoruz.

Yasal dayanak:
Onay - Mad. 6 (1) a GDPR

 

Bu Politika en son Temmuz 2021 tarihinde güncellenmiştir.

 

Select your Language

Please, select a language for this page