Πολιτική Απορρήτου Δεδομένων

Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων σύμφωνα με τα άρθρα 13 και 14 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

Νοιαζόμαστε για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας, καθώς επίσης για το απόρρητό σας. Γι' αυτόν τον λόγο, επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε ακολούθως σχετικά με τον χειρισμό των προσωπικών δεδομένων σας, ειδικότερα τους λόγους που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας, σε ποιον τα μεταφέρουμε, καθώς επίσης για τις απαιτήσεις και τα δικαιώματα που έχετε αναφορικά με την προστασία των δεδομένων σας. Όπου αναφερόμαστε στη συνέχεια του κειμένου για δεδομένα, εννοούμε τις προσωπικές πληροφορίες σας. Αυτές είναι όλες οι πληροφορίες από τις οποίες αναγνωρίζεστε ως άτομο, άμεσα ή έμμεσα.

Διαβάστε προσεκτικά τις ακόλουθες πληροφορίες.

Σχετικά με την παρούσα πολιτική

Η πολιτική αυτή εξηγεί πώς συλλέγονται, χρησιμοποιούνται και προστατεύονται από τη MED-EL και τα παραρτήματά της οι προσωπικές πληροφορίες σας (www.medel.com/med-el-offices-worldwide). Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με ειδικές προσφορές, προϊόντα και υπηρεσίες περιγράφονται απευθείας στις σχετικές ενότητες.

Θα είμαστε πάντα σύμμορφοι με τους νομικούς κανονισμούς προστασίας δεδομένων όταν θα διαχειριζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας. Για τους σκοπούς του GDPR, θα είμαστε ο «ελεγκτής» όλων των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε σχετικά με εσάς.

Ποιος είναι αρμόδιος για την επεξεργασία των δεδομένων;

Ο αρμόδιος ελεγκτής είναι:

MED-EL Elektromedizinische Geräte Gesellschaft m.b.H.
Fürstenweg 77a
6020 Innsbruck
Αυστρία
Τηλ.: +43 5 77 88
[email protected]

Μπορείτε να έλθετε απευθείας σε επικοινωνία με τον αρμόδιο υπάλληλο προστασίας δεδομένων

[email protected]

ή

MED-EL Elektromedizinische Geräte GmbH
υπόψη Datenschutzbeauftragter
Fürstenweg 77a
6020 Innsbruck
Αυστρία

Ποια δεδομένα επεξεργαζόμαστε και από ποιες πηγές προέρχονται;

Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε απευθείας από εσάς (π.χ. φόρμα επικοινωνίας, αγορές, δεδομένα του λογαριασμού myMED-EL που διαθέτετε), καθώς επίσης δεδομένα που συλλέγονται μέσω της χρήσης των προϊόντων και υπηρεσιών μας (π.χ. χρήση εφαρμογής, επίσκεψη ιστοσελίδας). Επιπλέον, επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα τα οποία λαμβάνουμε από τρίτα μέρη και/ή πηγές με δημόσια πρόσβαση (π.χ. επαγγελματικά μητρώα, μητρώα συνδέσμων, μητρώα χωρών, Τύπος, ΜΜΕ) με επιτρεπτό τρόπο (π.χ. για την εκτέλεση παραγγελιών / συμβάσεων, την εκτέλεση νομικών υποχρεώσεων ή όπου έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας).

Τα προσωπικά δεδομένα σας από διάφορες πηγές και διάφορες εφαρμογές και συσκευές μπορούν να συγχωνευθούν και να συνδεθούν εντός της MED-EL.

Για ποιους λόγους και σε ποια νομική βάση γίνεται η επεξεργασία των δεδομένων σας;

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας σύμφωνα με τους κανονισμούς προστασίας δεδομένων (DSGVO και την Πράξη περί Προστασίας Δεδομένων (DSG) στην τρέχουσα έκδοση).

Η πλατφόρμα myMED-EL παρέχει πρόσβαση στους εγγεγραμμένους χρήστες σε εξατομικευμένες προσφορές της MED-EL. Επεξεργαζόμαστε, βάσει του εγγεγραμμένου ρόλου, τις ακόλουθες κατηγορίες δεδομένων με σκοπό την επαλήθευση της εγγραφής σας και την παροχή των σωστών πληροφοριών και υπηρεσιών για την ιατρική συσκευή σας ή για επαγγελματικές ανάγκες.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όνομα, διεύθυνση, χώρα, ημερομηνία γέννησης, λεπτομέρειες γονέα ή κηδεμόνα, τύπος προϊόντος, σειριακός αριθμός, σχέση με τον χρήστη, επάγγελμα, κλινική και διεύθυνση κλινικής.

Η ημερομηνία γέννησης είναι απαραίτητη για να βεβαιωθούμε ότι οι λογαριασμοί αποδεκτών για παιδιά έχουν οριστεί μόνο με τη συναίνεση των γονέων ή των νόμιμων κηδεμόνων.

Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να

  • σας στείλουμε μηνύματα σχετικά με το λογαριασμό σας myMED-EL.
  • στείλουμε περαιτέρω ερωτήσεις ή να ρωτήσουμε συμπληρωματικά δεδομένα με σκοπό την επαλήθευσή σας ως χρήστη MED-EL.
  • σας πληροφορήσουμε ότι ο λογαριασμός σας myMED-EL έχει αναγνωριστεί.

Η MED-EL χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά σε ανωνυμοποιημένη μορφή για σκοπούς στατιστικής, έρευνας και βελτίωσης των προϊόντων.

Η επαλήθευση για πρόσβαση στο myMED-EL και στις εξατομικευμένες υπηρεσίες γίνεται μέσω του στοιχείου λογισμικού Auth0, μία υπηρεσία της Auth0 Inc.,10800 NE 8th, St. Suite 700, Bellevue, WA 98004, USA. Αυτό απαιτεί την προώθηση της διεύθυνσής σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του κωδικού πρόσβασης στο Auth0 για ασφαλή διαδικασία εισόδου. Περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ https://auth0.com/terms/ και εδώ https://auth0.com/privacy/. Μπορείτε να διαγραφείτε οποτεδήποτε επικοινωνώντας μαζί μας, π.χ. μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθείας στο προφίλ σας myMED-EL.

Σκοπός:
Οι λεπτομέρειες επικοινωνίας απαιτούνται για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας και για να υλοποιηθούν οι απαιτούμενες υπηρεσίες και αιτήσεις επικοινωνίας.

Νομικό υπόβαθρο:
Συναίνεση – άρθ. 6 (1) a) GDPR, Εκτέλεση μίας σύμβασης - άρθ. 6 (1) b) GDPR και άρθ. 89 GDPR - Έρευνα και βελτίωση για προϊόντα και υπηρεσίες.

Μπορείτε να στείλετε μια γενική αίτηση, καθώς και μια αίτηση για συγκεκριμένη θέση εργασίας που αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σύμφωνα με το άρθρο 13 του Γενικού κανονισμού για την προστασία δεδομένων (ΓΚΠΔ) σε σχέση με τη συλλογή και την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας σχετικά με την online αίτηση, μεταβείτε στην ενότητα MED-EL Πληροφορίες περί απορρήτου δεδομένων για αιτούντες.

Σκοπός:
Αίτηση εργασίας

Νομικό υπόβαθρο:
Συναίνεση – άρθ. 6 (1) παράγρ. α) ΓΚΠΔ

Η MED-EL προσφέρει online εκδηλώσεις, διαδικτυακά σεμινάρια και παροχή συμβουλών, καθώς και υποστήριξη για ακοολόγους, λογοθεραπευτές και χειρουργούς μέσω τηλεδιάσκεψης. Για σκοπούς εγγραφής καθώς επίσης για να επικοινωνούμε μαζί σας, θα επεξεργαστούμε τα ακόλουθα δεδομένα: όνομα, επώνυμο, διεύθυνση email, επάγγελμα, οργανισμό, πόλη/χώρα, όνομα αντιπροσώπου MED-EL.

Οι online εκδηλώσεις μπορούν να καταγραφούν και είναι διαθέσιμες μέσω της Ακαδημίας MED-EL.

Αναλόγως του τύπου της online εκδήλωσης χρησιμοποιούμε τους ακόλουθους παρόχους:

Το «Webex» αποτελεί υπηρεσία της Cisco Systems Inc., 170 West Tasman Dr., San Jose, CA 95134, USA. Πληροφορίες πολιτικής απορρήτου: http://www.cisco.com/c/en/us/about/legal/privacy.html.

Το Adobe Connect αποτελεί υπηρεσία της Adobe Systems Software, 4-6 Riverwalk, Citywest Business Campus, Dublin 24, Ireland. Πληροφορίες πολιτικής απορρήτου: https://www.adobe.com/privacy.html.

Το Zoom αποτελεί υπηρεσία της Zoom Video Communications Inc., 55 Almaden Blvd, Suite 600, San Jose, California 95113, USA. Πληροφορίες πολιτικής απορρήτου: https://zoom.us/privacy.

Το Microsoft Teams αποτελεί υπηρεσία της Microsoft Corporation, One Microsoft Way Redmond, Washington 98052. Πληροφορίες πολιτικής απορρήτου: https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement.

Σκοπός:
Εγγραφή και πρόσβαση σε online εκδηλώσεις και παροχή συμβουλών, διαδικτυακά σεμινάρια και τηλεδιασκέψεις.

Νομικό υπόβαθρο:
Εκτέλεση μίας σύμβασης – άρθ. 6 (1) b GDPR και έννομο συμφέρον – άρθ. 6 (1) f GDPR - Παρέχει οnline εκδηλώσεις και εκπαιδευτικό υλικό.

Προσφέρουμε τεστ ακοής και έρευνες στον ιστότοπό μας, καθώς επίσης (σε κάποιες χώρες) την επιλογή φόρτωσης ακοογραμμάτων ή των αποτελεσμάτων των τεστ ακοής. Ανάλογα με το τεστ, τα δεδομένα σας (όνομα, στοιχεία επικοινωνίας, ηλικία, φύλο, αποτέλεσμα τεστ, αντίληψη λόγου, ακοόγραμμα) θα προωθούνται σε έναν ειδικό της MED-EL στην περιοχή σας.

Για ανηλίκους, το αίτημα αυτό μπορεί να υποβληθεί μόνο από τους νόμιμους κηδεμόνες τους.

Σκοπός:
Απάντηση/βοήθεια σχετικά με το αίτημά σας για διαθέσιμες λύσεις ακοής. Ανάλυση των αποτελεσμάτων του ακοογράμματος/τεστ σας και παροχή πληροφοριών σχετικά με την ακοή σας.

Τα αποτελέσματα των τεστ υπόκεινται σε επεξεργασία σε ανωνυμοποιημένη μορφή για σκοπούς στατιστικής και έρευνας.

Νομικό υπόβαθρο:
Συναίνεση – άρθ. 6 (1) a), 9 (2) παράγρ. a) GDPR και Έννομο συμφέρον - άρθ. 6 (1) f) και άρθ. 89 GDPR - Στατιστική, έρευνα και βελτίωση για προϊόντα και υπηρεσίες.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το σύστημά μας για διαχείριση online εκμάθησης, το οποίο περιέχει πληροφορίες, κύκλους μαθημάτων, διαδικτυακά σεμινάρια και προγράμματα σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της MED-EL. Η Ακαδημία αποτελεί υπηρεσία του myMED-EL. Η εγγραφή πραγματοποιείται μέσω του λογαριασμού σας myMED-EL.

Χρησιμοποιούμε τη διεύθυνση email σας για να σας στέλνουμε αυτοματοποιημένες πληροφορίες, όπως υπενθυμίσεις για ημερομηνίες προθεσμιών σχετικά με κύκλους μαθημάτων ή αναθέσεις, ή υπενθυμίσεις για διαδικτυακά σεμινάρια και κρατήσεις για σεμινάρια. Θα λαμβάνετε επίσης τις πιστοποιήσεις σας μέσω email. Σε κύκλους μαθημάτων ή προγράμματα με έναν συγκεκριμένο εκπαιδευτή, ο εκπαιδευτής μπορεί να στέλνει μηνύματα email στους συμμετέχοντες ως μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Τα διαδικτυακά σεμινάρια, οι κύκλοι μαθημάτων και τα προγράμματα που έχετε παρακολουθήσει, καθώς επίσης η συμπεριφορά χρήστη σας, καταγράφονται εντός της πλατφόρμας εκμάθησης με σκοπό τη βελτίωση των παροχών μας. Για όλες τις δραστηριότητες εκμάθησης, η διαδικασία εκμάθησης, οι απαντήσεις σας και τα αποτελέσματα των τεστ καταγράφονται με σκοπό την τεκμηρίωση της προόδου σας και τη δυνατότητα δημιουργίας πιστοποιητικών εκπαίδευσης.

Σε ορισμένους κύκλους μαθημάτων σάς παρέχουμε την ευκαιρία να κάνετε τις παρατηρήσεις σας στο εκπαιδευτικό υλικό σε μορφή PDF. Για τον σκοπό αυτόν, συνεργαζόμαστε με την εταιρεία Amaplex Software (Avenue de Hony 24, 4130 Esneux, Belgium). Εάν επιθυμείτε να επωφεληθείτε από την προσφορά αυτή, θα στείλουμε το όνομα και τη διεύθυνση email σας στην Amaplex Software. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το απόρρητο δεδομένων της Amaplex Software εδώ: https://amanote.com/legal/b2b-privacy-policy/

Σκοπός:
Λειτουργία και βελτίωση της πλατφόρμας εκμάθησης

Νομικό υπόβαθρο:
Εκτέλεση μίας σύμβασης – άρθ. 6 (1) παράγρ. b) GDPR

Ως επαγγελματίας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην online βάση δεδομένων μέσων που διαθέτουμε, η οποία περιέχει μελέτες περιπτώσεων εμφύτευσης των προϊόντων MED-EL, μέσω του λογαριασμού myMED-EL που διαθέτετε.

Τα βίντεο φιλοξενούνται στην πλατφόρμα Vimeo (Vimeo LLC, 555 West 18th Street, New York 10011, USA). Πληροφορίες σχετικά με το απόρρητο δεδομένων της Vimeo υπάρχουν εδώ: https://vimeo.com/privacy.

Σκοπός:
Εγγραφή στη βιντεοθήκη χειρουργικών επεμβάσεων

Νομικό υπόβαθρο:
Εκτέλεση μίας σύμβασης – άρθ. 6 (1) b) GDPR

Χρησιμοποιούμε ένα διαλογικό ρομπότ σε μερικές από τις ιστοσελίδες μας για να απαντάμε στις ερωτήσεις σας σχετικά με τα προϊόντα και υπηρεσίες της MED-EL. Το διαλογικό ρομπότ είναι ένα σύστημα λογισμικού βασισμένο σε κείμενο, η χρήση είναι εθελοντική. Οι εισαγωγές σας κειμένου αποθηκεύονται τοπικά στον Η/Υ σας μέσα σε ένα cookie για όσο διαρκεί η χρονική σας περίοδος. Οι διάλογοι αναλύονται σε ανώνυμη μορφή από τη MED-EL με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση του διαλογικού ρομπότ. Εάν εισαγάγετε τις λεπτομέρειες επικοινωνίας σας, τότε αυτές θα προωθηθούν στο τοπικό γραφείο της MED-EL για να απαντηθεί το αίτημά σας.

Το διαλογικό ρομπότ χρησιμοποιεί την υπηρεσία Azure Bot Service που παρέχεται από τη Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA. Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το απόρρητο δεδομένων υπάρχουν εδώ: https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement

Σκοπός:
Γρήγορη βοήθεια για τα αιτήματά σας

Νομικό υπόβαθρο:
Συναίνεση – άρθ. 6 (1) a GDPR

Μπορείτε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό IDEASforEARS και να μας στείλετε την ιδέα της εφεύρεσής σας. Για την εγγραφή σας πρέπει να μας παρέχετε τα ακόλουθα δεδομένα: ιδέα εφεύρεσης, όνομα, ηλικία, email, διεύθυνση, πόλη, χώρα, αριθμό τηλεφώνου. Σημειώστε ότι η συμμετοχή στον διαγωνισμό επιτρέπεται μόνο με τη συναίνεση των γονέων ή των κηδεμόνων (ανατρέξτε στην ενότητα Όροι και προϋποθέσεις).

Σκοπός:
Εγγραφή στον διαγωνισμό IDEASforEARS

Νομικό υπόβαθρο:
Συναίνεση – άρθ. 6 (1) α και 9 (2) α του ΓΚΠΔ, Εκτέλεση σύμβασης – άρθ. 6 (1) β του ΓΚΠΔ

Παρέχουμε διάφορες υπηρεσίες δωρεάν εγγραφής μέσω της ιστοσελίδας μας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες δίνουν πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα MED-EL, τις υπηρεσίες και το έργο μας. Ανά διαστήματα στέλνουμε προαιρετικές έρευνες, οι οποίες ζητούν τον ανώνυμο σχολιασμό σας.

Για να παρέχουμε σχετικό και ακριβές μάρκετινγκ επεξεργαζόμαστε το όνομά σας, το επάγγελμα και τα επαγγελματικά ενδιαφέροντά σας, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση, τη διεύθυνση email, καθώς και τη συμπεριφορά χρήστη (άνοιγμα email, κλικ σε συνδέσμους).

Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή, καθώς σε κάθε ενημερωτικό δελτίο περιλαμβάνεται σχετικός σύνδεσμος.

Η MED-EL νοιάζεται για το απόρρητο των χρηστών και συνεργάζεται με τους ακόλουθους παρόχους για να σας προσφέρει υπηρεσίες μάρκετινγκ και επικοινωνίας με ασφάλεια και με νόμιμο τρόπο:

MailChimp: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Microsoft Dynamics 365 Marketing: https://docs.microsoft.com/de-de/dynamics365/get-started/gdpr/

Salesforce: https://www.salesforce.com/company/privacy/

Momentive (former Survey Monkey): https://www.surveymonkey.com/mp/legal/privacy/?utm_source=momentive

Φόρμες Microsoft: https://privacy.microsoft.com/privacystatement

Σκοπός:
Πληροφορίες σχετικά με ειδικά θέματα, προϊόντα και υπηρεσίες της MED-EL

Νομικό υπόβαθρο:
Συναίνεση – άρθ. 6 (1) παράγρ. a) GDPR και Έννομο συμφέρον - άρθ. 6 (1) f) GDPR διαφήμιση και βελτιστοποίηση για online προσφορές.

Ο Εξ αποστάσεως έλεγχος MED-EL σάς δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε τεστ ακοής ανεξάρτητα.

Ένας ειδικός από την κλινική σας θα σας στείλει μία προσωπική πρόσκληση για τεστ μέσω email ή SMS. Τα δεδομένα του τεστ σας θα μεταφερθούν στον ειδικό της κλινικής σας για αξιολόγηση. Μετά την ολοκλήρωση του τεστ θα λάβετε παρατηρήσεις από τον κλινικό γιατρό.

Η πρόσβαση στον Εξ αποστάσεως έλεγχο γίνεται μέσω του λογαριασμού myMED-EL που διαθέτετε. Τα ακόλουθα δεδομένα αποθηκεύονται στη MED-EL για λογαριασμό της κλινικής σας: όνομα, διεύθυνση, email, τηλέφωνο, δεδομένα εισόδου, φύλο, ημερομηνία γέννησης, ραντεβού, ημερομηνία τεστ και αποτελέσματα, αξιολογήσεις, σχόλια και φωτογραφίες. Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε κρυπτογραφημένη μορφή σε διακομιστές AWS σε κέντρα δεδομένων εντός της ΕΕ. AWS, Amazon Web Services EMEA SARL, 38 Avenue John F. Kennedy, L-1855 Luxemburg. Πληροφορίες σχετικά με το απόρρητο δεδομένων: https://aws.amazon.com/compliance/data-privacy/.

Η MED-EL χρησιμοποιεί δεδομένα χρήσης εφαρμογής από την εφαρμογή σε ανωνυμοποιημένη μορφή, για έρευνα και στατιστικά στοιχεία και για βελτίωση των προϊόντων.

Σκοπός:
Επίδοση και αξιολόγηση των τεστ ακοής με μεταφορά δεδομένων στην κλινική σας.

Νομικό υπόβαθρο:
Συναίνεση - άρθ. 6 (1) a, άρθ. 9 (2) a, άρθ. 6 (1) b – εκτέλεση μίας σύμβασης, έννομο συμφέρον – άρθ. 6 (1) f και άρθ. 89 GDPR – άρθ. 6 (1) f) και άρθ. 89 GDPR – στατιστικά στοιχεία, έρευνα και βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Εάν επιτρέψετε πρόσβαση σε δεδομένα θέσης μέσω του φυλλομετρητή σας, εμφανίζονται οι κλινικές και οι συνεργάτες διανομής που υπάρχουν κοντά. Η τοποθεσία σας εντοπίζεται από την αναγνώριση της θέσης της διεύθυνσης ΙΡ σας. Τα δεδομένα δεν θα αποθηκεύονται.

Σκοπός:
Εμφάνιση των κλινικών και των συνεργατών διανομής που είναι κοντά στην τοποθεσία σας

Νομικό υπόβαθρο:
Συναίνεση – άρθ. 6 (1) παράγρ. a) GDPR

Η MED-EL προσφέρει μια σειρά εφαρμογών για εκπαίδευση αποκατάστασης και σκοπούς υποστήριξης, οι οποίες λειτουργούν σε smartphone, tablet και διαδικτυακές συσκευές. Οι εφαρμογές αυτές έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου η καθεμία.

Σκοπός των εφαρμογών αυτών είναι να βοηθήσουν στην όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση του προϊόντος MED-EL που διαθέτετε. Για καλύτερη ακοή και αντίληψη, για προώθηση της εκμάθησης, καθώς επίσης για να παρέχουμε στους χρήστες μας λειτουργίες για καλή ποιότητα ζωής. Για μερικές εφαρμογές, είναι πιθανό να αποστέλλονται τα αποτελέσματα των τεστ σε μορφή pdf μέσω email.

Η εγγραφή γίνεται μέσω του λογαριασμού σας myMED-EL.

Σκοπός:
Χρήση των εφαρμογών για κινητά με σκοπό την αποκατάσταση, την εκπαίδευση και την υποστήριξη.

Νομικό υπόβαθρο:
Συναίνεση - άρθ. 6 (1) a, 9 (2) a και Εκτέλεση μίας σύμβασης - άρθ. 6 (1) b GDPR

Η ReDi (Rehabilitation Digital - ψηφιακή αποκατάσταση) αποτελεί μια εύκολη στη χρήση εφαρμογή αποκατάστασης, σχεδιασμένη για υποστήριξη των χρηστών τεχνολογίας ακοής, με σκοπό την εξάσκηση των δεξιοτήτων τους σε ακοή και ομιλία, όταν και όποτε αυτοί το επιθυμούν.

Εγγραφή:

Μπορείτε να εγγραφείτε με τον λογαριασμό myMED-EL που διαθέτετε στην εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα ReDi, με σκοπό τη χρήση της. Για την εγγραφή, χρειαζόμαστε το όνομα και τη διεύθυνση e-mail ως υποχρεωτικά πεδία και προαιρετικά τη διεύθυνση κατοικίας και την ημερομηνία γέννησης. Για σκοπούς επαλήθευσης, η MED-EL χρησιμοποιεί το στοιχείο λογισμικού Auth0, μια υπηρεσία της Auth0 Inc.,10800 NE 8th, St. Suite 700, Bellevue, WA 98004, USA. Αυτό απαιτεί προώθηση της διεύθυνσης email και του κωδικού πρόσβασής σας, για ασφαλή διαδικασία εισόδου. Ανατρέξτε στα https://auth0.com/terms/ και https://auth0.com/privacy/ για περισσότερες πληροφορίες.

Σκοπός:
Εγγραφή στην εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα ReDi.

Νομικό υπόβαθρο:
Εκτέλεση μιας σύμβασης - άρθ. 6 (1) b GDPR.

Επεξεργασία δεδομένων φωνής:

Χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες Cloud Storage και Cloud Speech-to-Text (αποθήκευση σε cloud και υπηρεσίες ομιλίας σε κείμενο σε cloud) της Google για να αποθηκεύουμε και να αναλύουμε τα δεδομένα φωνής σας. Γι' αυτόν τον σκοπό, τα δεδομένα μεταφέρονται στα συστήματα της Google. Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την προστασία δεδομένων: https://policies.google.com/privacy.

Σκοπός:
επεξεργασία δεδομένων φωνής.

Νομικό υπόβαθρο:
συναίνεση – άρθ. 6 (1) a, 9 (2) a και Εκτέλεση μιας σύμβασης – άρθ. 6 (1) b GDPR.

Αντιμετώπιση προβλημάτων και βελτίωση της φιλικότητας της εφαρμογής ReDi προς τον χρήστη:

Με την εγγραφή και τη χρήση της εφαρμογής ReDi μπορούμε να ανακτήσουμε αναλύσεις αστοχιών και δεδομένα χρήσης σε ανώνυμη μορφή. Χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες Visual Studio App Center Analytics and Diagnostics της Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA, 98052-6399, USA. Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την προστασία δεδομένων: https://docs.microsoft.com/en-us/appcenter/gdpr/.

Σκοπός:
Ανάλυση δεδομένων σχετικά με την επίδοση, τις υπηρεσίες και την αξιοπιστία των προϊόντων με σκοπό τη βελτίωση της φιλικότητας της εφαρμογής ReDi προς τον χρήστη, καθώς και μελλοντικών εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα.

Νομικό υπόβαθρο:
Έννομο συμφέρον - άρθ. 6 (1) f GDPR.

Αποστολή ειδοποιήσεων push:

Χρησιμοποιούμε ειδοποιήσεις push για να σας πληροφορούμε σχετικά με ενημερώσεις στην εφαρμογή, π.χ. πρόσφατα κατανεμημένο περιεχόμενο. Οι ειδοποιήσεις αυτές λαμβάνονται από το smartphone ακόμα και εάν η εφαρμογή δεν είναι ενεργή. Η OneSignal, 2850 S Delaware St Suite 201, San Mateo, CA, USA χρησιμοποιείται για την αποστολή των ειδοποιήσεων αυτών. Μπορείτε να βρείτε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την προστασία δεδομένων εδώ: https://onesignal.com/privacy.

Σκοπός:
Αποστολή ειδοποιήσεων push.

Νομικό υπόβαθρο:
συναίνεση – άρθ. 6 (1) a GDPR.

Η Hearpeers αποτελεί τη διεθνή κοινότητα της MED-EL για χρήστες και υποψηφίους χρήστες ακουστικών εμφυτευμάτων. Πρόκειται για έναν χώρο στον οποίο οι χρήστες ακουστικών εμφυτευμάτων και οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να βάλει στη ζωή του τα ακουστικά εμφυτεύματα, μπορεί να συνδεθεί με άλλα άτομα, να ανταλλάξουν γνώσεις και τέλος να ζήσουν ξανά ακούγοντας. Το όνομα ή το ψευδώνυμό σας, η φωτογραφία σας και τα περιεχόμενα που δημοσιεύετε είναι ορατά στα άλλα μέλη.

Η εγγραφή γίνεται μέσω του λογαριασμού σας myMED-EL.

Οι σύμβουλοι Hearpeers
Οι λεγόμενοι μέντορες Hearpeers έχουν και οι ίδιοι βιώσει την εμπειρία των ακουστικών εμφυτευμάτων. Θα καταλάβουν τις ανησυχίες σας και μπορούν να σας παρέχουν προσωπική υποστήριξη.

Επικοινωνήστε με έναν μέντορα για να έχετε μια εμπιστευτική, ιδιωτική και άμεση συνομιλία, για να λάβετε προσωπική υποστήριξη από κάποιον που σας καταλαβαίνει, καθώς επίσης για μεμονωμένες απαντήσεις σε όλες τις προσωπικές σας, μη ιατρικές, ερωτήσεις σχετικά με τη ζωή με ένα ακουστικό εμφύτευμα.

Ο μέντορας θα μοιραστεί τις πληροφορίες επικοινωνίας σας με τη MED-EL (όνομα, email, αρχική ερώτηση), ώστε να μπορέσουν να σας υποστηρίξουν στην εξεύρεση της καλύτερης λύσης για εσάς. Το περιεχόμενο των συζητήσεων παραμένει εμπιστευτικό μεταξύ εσάς και του μέντορα.

Το φόρουμ Hearpeers
Η εγγραφή περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση στο φόρουμ Hearpeers, μια υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης υποστηριζόμενη από τη MED-EL, η οποία αποσκοπεί στο να φέρει σε επικοινωνία νυν αλλά και υποψήφιους χρήστες ακουστικών εμφυτευμάτων, φροντιστές και οικογένειες από όλον τον κόσμο, με σκοπό την αλληλοϋποστήριξη μέσω ανταλλαγής εμπειριών. Τα μέλη μπορούν να δημοσιεύουν και να απαντούν ερωτήσεις, καθώς επίσης να μοιράζονται οπτικό υλικό. Το σύνολο του περιεχομένου που δημοσιεύεται, το ψευδώνυμο σας και η φωτογραφία σας (εάν έχετε προσθέσει μια) είναι δημοσίως ορατά στα μέλη, καθώς και σε επισκέπτες που δεν είναι εγγεγραμμένοι.

Σκοπός:
Εγγραφή στην κοινότητα Hearpeers

Νομικό υπόβαθρο:
Συναίνεση – άρθ. 6 (1) a) και άρθ. 9 (2) a) GDPR

Εάν χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα από τη MED-EL. Για να πραγματοποιηθούν οι παραγγελίες θα συλλέγουμε τις ακόλουθες πληροφορίες: όνομα, στοιχεία επικοινωνίας, διεύθυνση email, διεύθυνση χρέωσης, διεύθυνση αποστολής, όνομα εταιρείας (προαιρετικά), αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ΙΡ και πληροφορίες προγράμματος περιήγησης διαδικτύου.

Σκοπός:
Λειτουργία του καταστήματος, παροχή υπηρεσιών και εκτέλεση παραγγελιών.

Νομικό υπόβαθρο:
Εκτέλεση μίας σύμβασης – άρθ. 6 (1) παράγρ. b) GDPR

Μπορείτε να βρείτε τη MED-EL online στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χρησιμοποιούμε τις πλατφόρμες αυτές για να επικοινωνούμε μαζί σας και να δημοσιεύουμε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και το έργο μας. Ο σχολιασμός από μέρους σας χρησιμοποιείται για βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Λαμβάνουμε ανώνυμα στατιστικά στοιχεία από αυτούς τους παρόχους σχετικά με: σχόλια, κοινοποιήσεις, προτιμήσεις, εγγραφές και συναφείς αμφίδρομες ενέργειες. Μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες απορρήτου τους πιο κάτω.

Είμαστε από κοινού υπεύθυνοι με τους παρόχους. Για απορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σας μπορείτε να επικοινωνήσετε τόσο με αυτούς όσο και με εμάς.

Σκοπός:
Online επικοινωνία, δημοσίευση πληροφοριών σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες. Αξιολόγηση σχολίων για βελτίωση προϊόντων και υπηρεσιών.

Νομικό υπόβαθρο:
Έννομο συμφέρον - άρθ. 6 (1) f) GDPR - δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία, βελτίωση προϊόντων και υπηρεσιών.

X
Το X αποτελεί υπηρεσία της X Corp., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103. Πληροφορίες προστασίας δεδομένων: https://twitter.com/en/privacy.

YouTube
Το YouTube αποτελεί υπηρεσία της Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland. Πληροφορίες προστασίας δεδομένων: https://policies.google.com/privacy.

LinkedIn
Το LinkedIn αποτελεί υπηρεσία της LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Ireland. Πληροφορίες προστασίας δεδομένων: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

Τα Facebook και Instagram
αποτελούν υπηρεσίες της Meta Platforms Ireland Ltd. (Facebook), 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες επεξεργασίας υπάρχουν στην Πολιτική απορρήτου της Meta  https://www.facebook.com/privacy/explanation ή του Instagram https://help.instagram.com/519522125107875.
Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη χρήση προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε επίσης εδώ: https://www.facebook.com/legal/controller_addendum

PayPal
Σε μερικές χώρες, αποδεχόμαστε online πληρωμές μέσω PayPal (Ευρώπη) S.a.r.L, 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg. Για να εκτελεστεί η συναλλαγή, τα προσωπικά δεδομένα σας θα διακινηθούν με ασφάλεια μεταξύ MED-EL και PayPal. Αυτά περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση, τη διεύθυνση email, τη διεύθυνση ΙΡ, το αναγνωριστικό συναλλαγής.

Περαιτέρω πληροφορίες υπάρχουν εδώ: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full.

Σκοπός:
Πληρωμή μέσω PayPal

Νομικό υπόβαθρο:
Εκτέλεση μίας σύμβασης – άρθ. 6 (1) b GDPR

Όταν εγγράφεστε για συνέδρια, εκδηλώσεις, κ.λπ., τα δεδομένα σας προωθούνται σε τρίτους (διοργανωτές συνεδρίων, ξενοδοχεία, εταιρείες μεταφορών, ταξιδιωτικά πρακτορεία και αρχές έκδοσης θεωρήσεων) σύμφωνα με τα λεπτομερή στοιχεία σας, με σκοπό την εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων, ειδικότερα για κρατήσεις ξενοδοχείων και ταξιδιών, μεταφορές, εγγραφές και αιτήσεις για θεώρηση.
Κατά τη διάρκεια συνδιασκέψεων και εκδηλώσεων λαμβάνονται φωτογραφίες για εσωτερική τεκμηρίωση και δημοσίευση σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Σκοπός:
Οργάνωση συνδιασκέψεων, εκδηλώσεων, κ.λπ., δημόσιες σχέσεις και τεκμηρίωση

Νομικό υπόβαθρο:
Εκτέλεση μίας σύμβασης – άρθ. 6 (1) b) GDPR και Έννομο συμφέρον – άρθ. 6 (1) f) GDPR - φωτογραφίες για εσωτερική τεκμηρίωση και δημοσίευση σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη MED-EL (π.χ. αιτήματα σχετικά με προϊόντα, υποστήριξη, κ.λπ.) συμπληρώνοντας τις φόρμες επικοινωνίας μας. Η επικοινωνία πραγματοποιείται συνήθως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ εάν έχει δοθεί αριθμός τηλεφώνου γίνεται τηλεφωνικά.

Κατά την υποβολή της φόρμας επικοινωνίας, τα δεδομένα των πεδίων επικοινωνίας (όνομα, επάγγελμα π.χ. χειρουργός, νοσοκόμος κατ' οίκον, ακοολόγος), ενδιαφέροντα (επαγγελματικά ενδιαφέροντα), τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, αριθμός, πόλη, ταχ. κωδικός, περιοχή, χώρα), ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ενδιαφέρον για εγγραφή σε λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) υπόκεινται σε επεξεργασία.

Το αίτημά σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα προωθηθούν στο πλησιέστερο γραφείο της MED-EL ή σε έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη στη χώρα σας.

Σκοπός:
Απάντηση/βοήθεια σχετικά με το αίτημά σας

Νομικό υπόβαθρο:
Εκτέλεση μίας σύμβασης ή εκτέλεση προσυμβατικών βημάτων – άρθ. 6 (1) b) GDPR

Σε κάποιες από τις φόρμες επικοινωνίας μας χρησιμοποιούμε «hCAPTCHA», μια υπηρεσία της Intuition Machines, Inc. 1065 SW 8th St #704, Miami FL 33130, USA, Πληροφορίες σχετικά με το απόρρητο δεδομένων. Με αυτό ελέγχουμε εάν η υποβολή δεδομένων πραγματοποιήθηκε από άνθρωπο ή από αυτοματοποιημένο πρόγραμμα (bot). Η ανάλυση ξεκινάει αυτόματα, μόλις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Το hCAPTCHA χρησιμοποιεί διαφορετικές πληροφορίες για αυτή την ανάλυση (π.χ. διεύθυνση ΙΡ, ώρα της επίσκεψης, κλικ ποντικιού).

Νομικό υπόβαθρο:
Έννομο συμφέρον - άρθ. 6 (1) f) GDPR - Προστασία από αυτοματοποιημένα προγράμματα (bot) και ανεπιθύμητο περιεχόμενο.

Ποιος λαμβάνει τα δεδομένα σας;

Τα δεδομένα μπορούν να διατεθούν εντός του ομίλου MED-EL. Πρόσβαση στα δεδομένα σας έχουν μόνο παραρτήματα, τμήματα ή εργαζόμενοι που τα χρειάζονται για περαιτέρω επεξεργασία.

Μεταβίβαση των δεδομένων σε τρίτα μέρη:

Χρησιμοποιούμε διάφορους παρόχους υπηρεσιών και τρίτα μέρη («υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων») με σκοπό τη συνεχή βελτίωση της ιστοσελίδας μας και των κινητών εφαρμογών μας, καθώς επίσης για να σας παρέχουμε υπηρεσίες φιλικές προς το χρήστη.

Η MED-EL χρησιμοποιεί μόνο υπεύθυνους επεξεργασίας δεδομένων οι οποίοι έχουν υπογράψει τις αντίστοιχες συμφωνίες περί προστασίας δεδομένων και παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Στο βαθμό που είναι εφικτό, επιλέγουμε συνεργάτες οι οποίοι έχουν την έδρα τους ή τους διακομιστές τους εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ).

Για να είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε συγκεκριμένες υπηρεσίες συνεργαζόμαστε με τρίτους παρόχους με έδρα ή διακομιστές εκτός της ΕΕ.

Για χώρες οι οποίες δεν εγγυώνται ένα επαρκές επίπεδο προστασίας δεδομένων, σύμφωνα με το άρθ. 45 GDRP, όπως οι ΗΠΑ, χρησιμοποιούμε τις βασικές συμβατικές ρήτρες της ΕΕ ως κατάλληλες εγγυήσεις και εξετάζουμε πρόσθετα μέτρα ασφάλειας, κανονισμούς προστασίας δεδομένων και πιστοποιητικά για να εξασφαλίσουμε επίπεδο προστασίας για τα δεδομένα σας συμβατό με τον GDPR https://eur-lex.europa.eu/eli/dec_impl/2021/914/oj.

Τα δεδομένα ίσως χρειάζεται να διαβιβαστούν σε εταιρείες υγειονομικής ασφάλισης ή ιατρικά ιδρύματα για σκοπούς χρέωσης ή για τον ασφαλιστικό φορέα υγείας σας.

Ενημέρωση

Η ενημέρωση των προσωπικών δεδομένων σας γίνεται κυρίως με βάση την άμεση τροφοδότηση από μέρους σας ή με οδηγίες αλλαγής προς εμάς. Ωστόσο, η αναβάθμιση είναι επίσης δυνατή λόγω πληροφοριών από τρίτα μέρη ή από τη χρήση πληροφοριών που είναι διαθέσιμες δημοσίως.

Για πόσο καιρό θα είναι αποθηκευμένα τα δεδομένα σας;

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας για όσο καιρό χρειάζεται κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής σχέσης μας (έναρξη, εξέλιξη και τερματισμός μίας σύμβασης), καθώς επίσης σύμφωνα με τις νομοθετημένες υποχρεώσεις αποθήκευσης και τεκμηρίωσης που προκύπτουν από τον Αυστριακό Εμπορικό Κώδικα (UGB) και τον Ομοσπονδιακό Φορολογικό Κώδικα (BAO) ή για τη διεκδίκηση, την άσκηση ή υπεράσπιση νομικών απαιτήσεων.

Επιπλέον, η περίοδος αποθήκευσης καθορίζεται επίσης από τις νομοθετημένες χρονικές περιόδους προθεσμίας, οι οποίες ενδέχεται, για παράδειγμα, να υπόκεινται στον Γενικό Αστικό Κώδικα (ABGB) συνήθως για 30 έτη, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μόνο για 3 έτη.

Βασικά, τα δεδομένα σας πρόκειται να διαγραφούν μετά την εκτέλεση της σύμβασης, με ανάκληση της συναίνεσής σας ή με έγερση αντιρρήσεων, εφόσον δεν απαιτείται αποθήκευση για εκπλήρωση κάποιας νομικής υποχρέωσης ή για απόδειξη, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών απαιτήσεων. Μπορεί να λάβει χώρα περαιτέρω επεξεργασία μόνο εφόσον έχετε σαφώς συναινέσει για περαιτέρω χρήση των δεδομένων σας ή εφόσον έχουμε κατοχυρώσει οποιαδήποτε περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων, η οποία επιτρέπεται από τον νόμο.

Υπάρχει η δυνατότητα να καταστούν ανώνυμα τα δεδομένα, αντί να διαγραφούν. Στην περίπτωση αυτή, κάθε προσωπική αναφορά αφαιρείται αμετάκλητα και γι' αυτό δεν ισχύει πλέον η υποχρέωση διαγραφής για λόγους προστασίας των δεδομένων. Στην περίπτωση αυτή, δεν μπορεί να αποθηκευτεί εκ νέου καμία προσωπική αναφορά.

Τα δικαιώματά σας

Σύμφωνα με τον GDPR έχετε τα εξής δικαιώματα:

  • Δικαίωμα πρόσβασης – Άρθ. 15 GDPR:
    Το δικαίωμα να λάβετε επιβεβαίωση ως προς το αν υποβάλλονται σε επεξεργασία ή όχι προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν, καθώς επίσης , όπου ισχύει αυτό, να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα.
  • Δικαίωμα διόρθωσης – Άρθ. 16 GDPR:
    Το δικαίωμα να πραγματοποιείται χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση διόρθωση ανακριβών προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν.
  • Δικαίωμα διαγραφής («δικαίωμα να με ξεχάσουν») – Άρθ. 17 GDPR:
    Το δικαίωμα να γίνεται διαγραφή των προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση.
  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίαςΆρθ. 18 GDPR:
    Το δικαίωμα να γίνεται περιορισμός της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας.
  • Δικαίωμα φορητότητας δεδομένωνΆρθ. 20 GDPR:
    Το δικαίωμα παραλαβής των προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν, τα οποία μας έχετε δώσει, σε μία δομημένη, κοινής χρήσης και αναγνώσιμη από μηχανήματα μορφή, καθώς επίσης το δικαίωμα μεταβίβασης των δεδομένων αυτών σε άλλον ελεγκτή χωρίς καμία παρεμπόδιση.
  • Δικαίωμα ένστασης – Άρθ. 21 GDPR:
    Το δικαίωμα ένστασης, για λόγους σχετικούς με μία συγκεκριμένη κατάστασή σας, οποιαδήποτε στιγμή της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν, το οποίο βασίζεται στο Άρθ. 6 (1) παράγρ. e) ή f) GDPR.

Όπου απαιτείται η συγκατάθεσή σας για επεξεργασία δεδομένων, μπορείτε να την αποσύρετε για μελλοντική χρήση οποιαδήποτε στιγμή στέλνοντας email στο [email protected] ή προσαρμόζοντας την επιλογή σας στις ρυθμίσεις cookies.

Εάν επιθυμείτε πρόσβαση στις πληροφορίες σας, αλλαγή των προτιμήσεων επικοινωνίας ή έχετε απορίες ή ανησυχίες σχετικά με αυτή την πολιτική απορρήτου ή σχετικά με το πώς χειριζόμαστε τις προσωπικές πληροφορίες σας, στείλτε email στο [email protected] ή επικοινωνήστε με ένα από τα τοπικά γραφεία της MED-EL που βρίσκεται κοντά σας: Γραφεία της MED-EL παγκοσμίως

Παρόλο που θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε κάθε απορία ή ανησυχία που πιθανώς έχετε, εάν πιστεύετε ότι η επεξεργασία των δεδομένων σας παραβιάζει τοn νόμο περί προστασίας δεδομένων ή πως η προστασία των δεδομένων σας έχει παραβιαστεί με οποιονδήποτε τρόπο, μπορείτε να παραπονεθείτε στην εποπτεύουσα δημόσια αρχή. Στην Αυστρία, αρμόδια είναι η Αρχή προστασίας δεδομένων.

Υφίσταται υποχρέωση παροχής δεδομένων;

Ως μέρος μίας επαγγελματικής σχέσης, από μέρους σας χρειάζεται να δώσετε μόνο τις προσωπικές πληροφορίες που απαιτούνται για να δημιουργηθεί και να προχωρήσει η επαγγελματική σχέση ή όποιες μας ζητείται να συγκεντρώσουμε από τον νόμο. Θα πρέπει επίσης να μας ενημερώνετε για τυχόν αλλαγές στα δεδομένα σας. Χωρίς τα δεδομένα αυτά, συνήθως είμαστε αναγκασμένοι να αρνηθούμε τη σύναψη ή εκτέλεση της σύμβασης ή μία υπάρχουσα σύμβαση δεν μπορεί πλέον να εκτελεστεί και συνεπώς τερματίζεται.

Χρησιμοποιούνται τα δεδομένα μου για αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων περιλαμβανομένης και της δημιουργίας προφίλ;

Δεν χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων σύμφωνα με το άρθ. 22 DSGVO.

Ασφάλεια

Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες σας είναι ασφαλείς. Για να αποτρέψουμε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη, εφαρμόζουμε κατάλληλες φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για να προστατέψουμε και να διασφαλίσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε online.

Σύνδεσμοι προς άλλες ιστοσελίδες

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες σχετικού ενδιαφέροντος. Ωστόσο, αφού χρησιμοποιήσετε τους συνδέσμους αυτούς για να φύγετε από την ιστοσελίδα μας, πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν έχουμε κανενός είδους έλεγχο πάνω στις εν λόγω ιστοσελίδες. Επομένως, δεν μπορούμε να αναλάβουμε καμία ευθύνη για την προστασία και το απόρρητο οποιασδήποτε πληροφορίας παρέχετε όταν επισκέπτεστε αυτές τις ιστοσελίδες, ενώ τέτοιου είδους ιστοσελίδες δεν καλύπτονται από την παρούσα δήλωση απορρήτου. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και να διαβάζετε τη δήλωση απορρήτου που χρησιμοποιείται από την εν λόγω ιστοσελίδα.

 

Σχετικά με τα cookies σε αυτήν την ιστοσελίδα

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης (π.χ. τη γλώσσα που προτιμάτε ή τις ρυθμίσεις της σελίδας) χρησιμοποιούμε cookies με σκοπό να αποθηκεύσουμε τα δεδομένα εισόδου σας, να εξασφαλίσουμε την ασφαλή είσοδο, να συλλέξουμε στατιστικά δεδομένα με σκοπό τη βελτίωση των λειτουργιών της ιστοσελίδας και να σας παρέχουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο. Τα cookies είναι επίσης σημαντικά για τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας.

Κάντε κλικ στο «Αποδοχή όλων των cookies» για να αποδεχτείτε όλα τα cookies και να μεταφερθεί απευθείας στην ιστοσελίδα ή κάντε κλικ στο «Ρυθμίσεις cookies» για να δείτε λεπτομερή περιγραφή των τύπων cookies που χρησιμοποιούμε και να αποφασίσετε ποια συγκεκριμένα cookies πρέπει να αποθηκευτούν. Μπορείτε να αποσύρετε τη συναίνεσή σας για μελλοντική χρήση οποιαδήποτε στιγμή, απευθείας από τις Ρυθμίσεις Cookies.

Χρησιμοποιούμε τους ακόλουθους παρόχους για βελτίωση και άριστη λειτουργία της ιστοσελίδας μας:

Χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες «Facebook Pixel», «Conversion API» και «Facebook Custom Audiences» της Meta Platforms Ireland Ltd. (Facebook), 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία δεδομένων της Meta, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://m.facebook.com/privacy/explanation.

Οι υπηρεσίες αυτές παρέχουν τη δυνατότητα στη Meta να δείχνει τις διαφημίσεις μας στο Facebook μόνο στους χρήστες του Facebook που επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα μας και έδειξαν ενδιαφέρον για συγκεκριμένα θέματα ή προϊόντα.

Σκοπός:
Για σκοπούς μάρκετινγκ και βελτίωσης, κυρίως για τοποθέτηση συναφών και ενδιαφερουσών διαφημίσεων στο Facebook, βελτιώνοντας έτσι την προσφορά μας.

Νομικό υπόβαθρο:
Συναίνεση – άρθ. 6 (1) a GDPR

Χρησιμοποιούμε «Google Ads», μία υπηρεσία της Google Ireland Limited, Google Building Gordon House, Barrow St, Dublin 4, Ireland.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία δεδομένων Google επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://policies.google.com/technologies/ads?hl=en.

Χρησιμοποιούμε Google Ads για σκοπούς μάρκετινγκ και βελτίωσης, κυρίως για να σας δείξουμε σχετικές και ενδιαφέρουσες διαφημίσεις και για να βελτιώσουμε αναφορές στην απόδοση μίας καμπάνιας. Δεν συλλέγουμε ή επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα. Δεχόμαστε μόνο ανωνυμοποιημένες στατιστικές εκτιμήσεις από την Google. Το Google Ads δημιουργεί αυτόματα μία απευθείας σύνδεση με τον διακομιστή της Google. Δεν έχουμε δυνατότητα επιρροής στον βαθμό και στην περαιτέρω χρήση των δεδομένων που συλλέγονται από την Google.

Σκοπός:
Βελτίωση της παροχής μάρκετινγκ από εμάς.

Νομικό υπόβαθρο:
Συναίνεση – άρθ. 6 (1) a GDPR

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Google Analytics, μία υπηρεσία ανάλυσης Διαδικτύου της Google Inc, (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA). Η χρήση περιλαμβάνει τον τρόπο λειτουργίας Universal Analytics. Αυτό διευκολύνει την ανάθεση δεδομένων, περιόδων σύνδεσης και αμφίδρομων ενεργειών μέσω διάφορων συσκευών με ένα ψευδώνυμο όνομα χρήστη, κι έτσι πραγματοποιείται η ανάλυση των δραστηριοτήτων του χρήστη μέσω των διάφορων συσκευών.

Εκ μέρους του διαχειριστή της ιστοσελίδας αυτής, η Google θα χρησιμοποιήσει τις εν λόγω πληροφορίες για να εκτιμήσει πώς χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, για να συντάξει αναφορές σχετικά με τη δραστηριότητα της ιστοσελίδας και να παρέχει στον διαχειριστή της ιστοσελίδας άλλες υπηρεσίες σχετικές με τη χρήση της ιστοσελίδας και του Διαδικτύου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία δεδομένων, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://policies.google.com/

Νομικό υπόβαθρο:
Συναίνεση – άρθ. 6 (1) a GDPR

Χρησιμοποιούμε στην ιστοσελίδα μας το Google Tag Manager, ένα εργαλείο της Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland.

Το ίδιο το Google Tag Manager δεν αποθηκεύει cookies και δεν επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα. Ενεργοποιεί ωστόσο πρόσθετες ετικέτες που πρόκειται να ενεργοποιηθούν και μπορούν να συλλέξουν και να επεξεργαστούν προσωπικά δεδομένα, με σκοπό έναν σχεδιασμό βασισμένο στις ανάγκες και τη βελτίωση της ιστοσελίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Tag Manager επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://support.google.com/tagmanager/answer/9323295?hl=en

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί την Matomo, υπηρεσία αναλυτικών στοιχείων διαφήμισης που παρέχεται από την Matomo.org, υπηρεσία της InnoCraft Ltd, 150 Willis St, 6011 Wellington, New Zealand, NZBN 6106769.

Η υπηρεσία δεν ορίζει cookies που απαιτούν συναίνεση και μπορεί να έχει πρόσβαση μόνο στην αποκομμένη και ανώνυμη διεύθυνση IP των επισκεπτών της ιστοσελίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους χρήσης της Matomo και την Πολιτική απορρήτου της βλ. https://matomo.org/matomo-cloud-privacy-policy

Μπορείτε να επιλέξετε να αποτρέψετε αυτήν την ιστοσελίδα από τη συγκέντρωση και την ανάλυση των ενεργειών που πραγματοποιείτε εκεί. Ενεργώντας με αυτόν τον τρόπο, θα προστατευτεί το απόρρητό σας ωστόσο, παράλληλα, ο κάτοχος δεν θα μπορεί να μάθει από τις ενέργειές σας και να δημιουργήσει μια καλύτερη εμπειρία για εσάς και για τους άλλους χρήστες. Κάντε κλικ εδώ για επιλογή μη συμμετοχής.

Νομικό υπόβαθρο:
Έννομο συμφέρον - άρθ. 6 (1) f) GDPR - για ανάλυση της χρήσης της ιστοσελίδας μας και για βελτίωσή της

Visual Website Optimizer
Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί το πρόγραμμα Visual Website Optimizer (VWO). Με το εργαλείο αυτό δημιουργούμε τεστ για τους χρήστες με σκοπό τη βελτίωση και την περαιτέρω εξέλιξη της ιστοσελίδας μας. Το VWO αναλύει στατικά δεδομένα σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας μας. Επιπλέον, το εργαλείο αυτό χρησιμοποιείται ως εργαλείο τεστ Α/Β. Δεδομένα όπως ο αριθμός επισκεπτών, η συμπεριφορά στα κλικ και ο μέσος χρόνος παραμονής των χρηστών στην ιστοσελίδα εκχωρούνται στις αντίστοιχες εκδόσεις δοκιμής.

Νομικό υπόβαθρο:
Έννομο συμφέρον - άρθ. 6 (1) f) GDPR - βελτιστοποίηση και περαιτέρω ανάπτυξη της ιστοσελίδας μας

imgIX
Για βελτιστοποίηση των εικόνων σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιούμε το imgIX, υπηρεσία της εταιρείας Zebrafish Labs Inc., 423 Tehama St, San Francisco, CA 94103, USA, στον ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία δεδομένων, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://imgix.com/privacy

Νομικό υπόβαθρο:
Έννομο συμφέρον - άρθ. 6 (1) f) GDPR – βελτιστοποιημένη παρουσίαση εικόνων σε πραγματικό χρόνο

Pantheon
Για να μπορούμε να παρέχουμε την προσφορά μας online με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες του παρόχου υπηρεσιών φιλοξενίας περιεχομένου ιστού Pantheon (Pantheon Systems, Inc., 717 California Street, San Francisco, CA 94108). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία δεδομένων, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.pantheon-inc.com/privacy-statement

Νομικό υπόβαθρο:
Έννομο συμφέρον - άρθ. 6 (1) f) GDPR - ασφαλής και χωρίς σφάλματα τροφοδότηση της ιστοσελίδας μας

Χρησιμοποιούμε επίσης τις λεγόμενες προσθήκες για μέσα κοινωνικής δικτύωσης (στο εξής «κουμπιά») για να συνδέουμε την ιστοσελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

  • Clearspring Technologies (AddThis)
  • Meta Platforms (σχόλια σε Facebook και Instagram, κουμπί Μου αρέσει και Social Widgets)
  • LinkedIn (κουμπί LinkedIn και Social Widgets)
  • X (κουμπί X και Social Widgets)
  • Google (κουμπί Google+ και Social Widgets, κουμπί YouTube και Social Widgets)

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, τα κουμπιά αυτά είναι εξ ορισμού απενεργοποιημένα, δηλαδή δεν στέλνουν δεδομένα στο αντίστοιχο μέσο κοινωνικής δικτύωσης χωρίς την παρέμβασή σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα κουμπιά με ένα κλικ. Τα κουμπιά θα παραμείνουν ενεργά έως ότου τα απενεργοποιήσετε ή διαγράψετε τα cookies σας.

Μετά την ενεργοποίηση, θα δημιουργηθεί μία απευθείας σύνδεση με τον διακομιστή του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Εάν έχετε ήδη συνδεθεί στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αυτό μπορεί να εκχωρήσει την επίσκεψή σας στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, στον λογαριασμό χρήστη που διαθέτετε.

Δεν έχουμε δυνατότητα επιρροής στην ποσότητα δεδομένων που μεταφέρονται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σχετικά με τον σκοπό και το πεδίο εφαρμογής της συλλογής δεδομένων και της χρήσης αυτών από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και με τα σχετικά δικαιώματά σας και τις επιλογές ρύθμισης για προστασία του απορρήτου σας, θα πρέπει να ενημερωθείτε από την πολιτική απορρήτου του αντίστοιχου μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Νομικό υπόβαθρο:
Συναίνεση – άρθ. 6 (1) a GDPR

 

Η τελευταία ενημέρωση αυτής της Πολιτικής έγινε τον Μάρτιος 2024.

 

Select your Language

Please, select a language for this page

Σχετικά με τη MED-EL