Produktsupport

Med rätt hantering och skötsel kan dina audioprocessorer ge dig åratal av hörsel. Informationen i detta avsnitt kommer att hjälpa dig att hålla din processor i gott skick. Det finns även användbar information om anslutningsmöjligheter, felsökning och vanliga frågor.

Produktsupport
Meludia
Meludia

Gratis musikövningar med Meludia

Utveckla din lyssningsförmåga med Meludia – ett roligt och engagerande musikövningsverktyg som är idealiskt för hörselimplantatanvändare. myMED-EL-användare får 12 månaders gratis tillgång.

Registrera dig nu

Kampanjen kan vara otillgänglig i vissa länder på grund av lokala lagar och restriktioner.

HearCare MED-EL App
HearCare MED-EL

Appen HearCare MED-EL

Vård som passar dig. När du vill. Var du vill.

Med denna lättanvända app kan du utföra systemkontroller, skapa säkerhetskopior av konfigurationer som lagras på MED-EL:s moln och dra nytta av anpassningar på distans – det är bara att ladda ner audioprocessorns konfigurationer som du får av din vårdpersonal när du vill och där det passar dig.

Ta reda på mer