Titta på TV

Du kan använda AudioLink tillsammans med en dockningsstation för att höra TV:n tydligare från andra sidan rummet.

AudioLink Cinch-kabelAudioLink Dockningsstation
1

Anslut dockningsstationen till din TV med medföljande RCA (eller cinch)-kabel.

2

Öppna kontakternas gummiskydd och placera AudioLink i dockningsstationen.

3

Sätt på TV:n för att börja strömma.

!

Audioingången är förinställd på en mix av TV-signalen och audioprocessorns mikrofonsignal. Du kan ändra inställningen genom att trycka på mixknappen eller genom att använda appen AudioKey 2.