Minibatteripaket

Minibatteripaketet ger upp till 37 timmars användning med ett enda AAA-batteri och bärs inte vid örat. Det kan även användas med ett laddningsbart DaCapo PowerPack.

Sonnet 2-MiniBatteryPack-Overview
1

TILL/FRÅN-knapp och batterifackets lås.

2

SONNET 2 minibatteripaketets adapter

3

SONNET 2 minibatteripaketets kabel

4

FM-ingång, 3-stift

5

Batterifack för DaCapo PowerPack eller AAA-batteri

Sonnet 2-MiniBatteryPack-Unlock
1

Fäst minibatteripaketets adapter till processorenheten.

!

Observera mekanismen som sätter fast processorenheten på batterifacket.

Sonnet 2-MiniBatteryPack-Cover-Close
2

Skjut höljet från minibatteripaketets kabel över adaptern.

!

Var försiktig så att du inte tar i för hårt när du vrider på låset.

MiniBatteryPack-ConnectorCable
3

Anslut anslutningssladden till minibatteripaketet. Din SONNET 2 är nu redo att användas.