Digitala trådlösa system

SONNET 2 erbjuder flexibla anslutningsmöjligheter med trådlösa system, som Roger-systemet från Phonak. Dessa system använder Bluetooth® och gör det enkelt att ansluta till din telefon, surfplatta eller TV. De kan även användas för att kunna lyssna bättre i stökiga miljöer.

RogerTM 21* från Phonak är en trådlös mottagare som har utvecklats speciellt för SONNET 2. Med Roger 21 kan du enkelt ansluta till trådlösa mikrofoner som Roger Pen eller Roger Table Mic. Andra typer av trådlösa mottagare kan anslutas till SONNET 2 med hjälp av FM-batterihöljet.

RogerTM  21 från Phonak

Sonnet2-Roger21
1

Byt ut standardbatterihöljet mot Roger 21.

2

Anslut till en trådlös mikrofon genom att följa respektive instruktioner för enheten.

Book-Icon

Se användarhandboken för ditt trådlösa mikrofonsystem för instruktioner om hur inställningarna ska ändras.

Ordmärket Bluetooth® och dess logotyper är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, Inc. och all användning av dessa märken står under MED‑ELs licens.

*Roger™ är ett varumärke som ägs av Phonak

Andra trådlösa mottagare

Sätt fast FM-batterihöljet och sätt i den trådlösa mottagaren i porten. SONNET 2 kommer automatiskt att detektera ljudsignaler så fort den trådlösa mottagaren har aktiverats.

Sonnet 2-FMBatteryPack-FMReciever
Book-Icon

Se användarhandboken för din trådlösa mottagare för ytterligare instruktioner.